DSX-GS80 | Ψηφιακός δέκτης πολυμέσων υψηλής ισχύος: φωτογραφίες
DSX-GS80 | Ψηφιακός δέκτης πολυμέσων υψηλής ισχύος: φωτογραφίες
DSX-GS80 | Ψηφιακός δέκτης πολυμέσων υψηλής ισχύος: φωτογραφίες
Πάρτε τον έλεγχο του ήχου που πλημμυρίζει το αυτοκίνητο

Απολαύστε βαθύ, καθαρό ήχο από έναν ισχυρό ενισχυτή με επιλογή φορτίου ηχείων 2 Ω, για απίστευτο ήχο σε ολόκληρο το αυτοκίνητο. Επιπλέον, χάρη στην προηγμένη διασύνδεση και στον φωνητικό έλεγχο, απολαμβάνετε εύκολα δυνατότητες συνδεσιμότητας, όπως πλοήγηση, μηνύματα και τηλεφωνικές κλήσεις.

4 x 100 w
Ενισχυτής υψηλής ισχύος

Ο ενισχυτής τεσσάρων καναλιών αποδίδει ενσωματωμένη ισχύ που μέχρι τώρα ήταν διαθέσιμη μόνο από εξωτερικούς ενισχυτές.

εικονίδιο φωνητικού ελέγχου
Έλεγχος με τη φωνή σας

Χρησιμοποιήστε φωνητικές εντολές για να λάβετε οδηγίες διαδρομής, να κάνετε αναπαραγωγή μουσικής και να επικοινωνήσετε με τις επαφές σας στο smartphone.

Λογότυπο Music Center
Εύκολη προσαρμογή

Το ηχοσύστημα αυτοκινήτου ενοποιείται με το smartphone, με χειρισμό της κύριας μονάδας μέσω επιλεγμένων εφαρμογών και εύκολη ρύθμιση και εξατομίκευση του ηχοσυστήματος από το smartphone σας.

Διπλές συνδέσεις

Κάντε σύζευξη με ένα τηλέφωνο Bluetooth® για πρόσβαση σε δυνατότητες πλοήγησης, αναπαραγωγής μουσικής και επικοινωνίας. Μπορείτε να συνδέσετε ένα δεύτερο τηλέφωνο για κλήσεις hands-free.

Εικονίδιο φωνητικού ελέγχου
Φωνητικός έλεγχος για Android

Χρησιμοποιήστε τον φωνητικό έλεγχο, για να λάβετε οδηγίες, να στείλετε μηνύματα και να ακούσετε μουσική στο smartphone σας με Android.

Εικονίδιο μικροφώνου
Χρήση του Siri στο δρόμο

Συνδέστε μια συσκευή iOS για να ελέγξετε τη μουσική, την πλοήγηση, τα μηνύματα και άλλες δυνατότητες με το Siri Eyes Free.

Έλεγχος με ομιλία

Απολαύστε τις χρήσιμες λειτουργίες του smartphone σας, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από την οδήγηση. Με τον φωνητικό έλεγχο μπορείτε να διαχειρίζεστε τη μουσική, να λαμβάνετε οδηγίες σε πραγματικό χρόνο και να επικοινωνείτε με τις επαφές σας με ορισμένες απλές φωνητικές εντολές.

Ισχύς 4 x 100 W εν κινήσει

Ο ενσωματωμένος ενισχυτής κατηγορίας D παρέχει υψηλή ισχύ με ελάχιστες παρεμβολές, εξασφαλίζοντας πεντακάθαρο ήχο, ακόμα και σε υψηλή ένταση. 

Επάνω όψη του DSX-GS80
Βελτιστοποιημένος δέκτης για κορυφαία απόδοση

Τα κυκλώματα και τα εξαρτήματα έχουν ειδική διάταξη για άκρως αποδοτική μετάδοση ηλεκτρικής ισχύος με ανεπαίσθητο θόρυβο.

Λεπτομέρεια DSX-GS80
Τοποθέτηση μπλοκ ισχύος με εξαιρετική ακρίβεια

Η τοποθέτηση του μπλοκ ισχύος κοντά στην είσοδο και τον ενισχυτή ελαχιστοποιεί την απώλεια ισχύος, ενώ οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές εξασφαλίζουν απόκριση μπάσων υψηλής ακρίβειας.

Όψη του DSX-GS80
Απαγωγή θερμότητας

Ο ειδικά σχεδιασμένος ψύκτης με δομή πτερυγίων διασφαλίζει επαρκή αερισμό για την αποτροπή της υπερθέρμανσης.

Ακούστε τη μουσική όπως εσείς θέλετε

Χάρη στις διάφορες επιλογές προσαρμογής, μπορείτε να προσαρμόσετε την ηχητική εμπειρία ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Με την απευθείας σύνδεση υπογούφερ και το φορτίο ηχείων 2 Ω, μπορείτε να συνδέσετε ένα υπογούφερ απευθείας στον ενσωματωμένο ενισχυτή κατηγορίας D μαζί με πολλά ηχεία, για βαθύ ήχο που πλημμυρίζει το αυτοκίνητο.

Εύκολη προσαρμογή

Η εφαρμογή για smartphone Sony | Music Center συνδέει το ηχοσύστημα αυτοκινήτου με το smartphone, προσφέροντας δυνατότητα χειρισμού της κύριας μονάδας, καθώς και επιλεγμένων εφαρμογών smartphone. Διαθέτει διάφορες απομακρυσμένες ρυθμίσεις, όπως ένταση ήχου, εξισορρόπηση, εξασθένιση, EXTRA BASS™ και ισοσταθμιστή 10 ζωνών, καθώς και διαμόρφωση ρύθμισης φωτεινότητας, θέση καθίσματος και υπογούφερ. Με την προσθήκη "Advanced Car Audio Setting", μπορείτε να απολαύσετε επιπλέον στοιχεία ελέγχου, για λεπτομερή εξατομίκευση ήχου.

Παίξτε μουσική από iPhone ή iPod με την είσοδο USB

Μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσετε αναπαραγωγή μουσικής από συσκευές iOS. Απλώς συνδέστε ένα καλώδιο USB και θα ελέγχετε τις βασικές λειτουργίες αναπαραγωγής, ενώ στην οθόνη θα εμφανίζονται πληροφορίες για τα κομμάτια.

Φωτίστε το ταμπλό σας

Επιλέξτε μεταξύ πολλών χρωμάτων και μοτίβων, για να συνδυάσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με τη Λυχνία δυναμικού χρώματος. Δείτε το χρώμα της μονάδας να αλλάζει, ανάλογα με τον ρυθμό της μουσικής. 

Εικονίδιο τιμονιού
Αλλάξτε τραγούδια από το τιμόνι

Ρυθμίστε εύκολα τα βασικά χειριστήρια ήχου από το τιμόνι χωρίς μετατροπέα σήματος, σε οχήματα με αυτή τη δυνατότητα.

Λογότυπο FLAC
Αναπαραγωγή αρχείων FLAC

Η συμβατότητα FLAC σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία ήχου χωρίς απώλειες, ώστε να απολαμβάνετε τη μουσική με κάθε λεπτομέρεια. 

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Απολαύστε εύκολο έλεγχο και βαθύ, καθαρό ήχο σε ολόκληρο το αυτοκίνητο. Χρησιμοποιήστε εύκολα τις λειτουργίες αναπαραγωγής μουσικής, πλοήγησης και κλήσεων, χάρη στην προηγμένη διασύνδεση και τον φωνητικό έλεγχο. EXTRA BASS™ και ισχυρός ενισχυτής με επιλογή φορτίου ηχείων 2 Ω¹, για δυναμικό και δυνατό ήχο.
  • Χάρη στη διπλή συνδεσιμότητα Bluetooth®, μπορείτε να συνδέετε δύο smartphone ταυτόχρονα

  • Φωνητικός έλεγχος με Siri Eyes Free και Android

  • Μέγιστη ισχύς εξόδου 4 x 100 W (45 W RMS) με επιλογή φορτίου ηχείων 2 Ω

  • Δημιουργήστε εικονικά ηχεία μπροστά σας με το Dynamic Stage Organizer

  • Οι δύο θύρες USB επιτρέπουν την ταυτόχρονη σύνδεση smartphone και συσκευής USB

EXTRA BASS
Ναι (1,2)
Δυναμική οργάνωση ηχητικού πεδίου (DSO - Dynamic Stage Organizer)
Ναι
Ισχύς εξόδου
4 x 100 W
Έξοδος Pre Out
x 3
Έξοδος υπογούφερ
Ναι
AUX
Ναι (μπροστά)
Μνήμη αντιγράφων
Ναι
USB
Ναι (Εμπρός + Πίσω)
Bluetooth®
Ναι
Πρωτόκολλο μεταφοράς πολυμέσων USB (USB Media Transfer Protocol)
Ναι
Πρωτόκολλο Android Open Accessory USB (USB Android Open Accessory Protocol)
Ναι (2.0)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών