Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δέκτης CD BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης CD BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης CD BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης CD BLUETOOTH®: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Εύκολη σύζευξη

Με το NFC μπορείτε να συνδέεται το τηλέφωνο Bluetooth® αμέσως. Απλά πατήστε μία φορά στο χειριστήριο έντασης ήχου για εύκολη σύζευξη.

Έλεγχος με τη φωνή σας

Χρησιμοποιήστε τις φωνητικές εντολές, για να λάβετε οδηγίες, να κάνετε αναπαραγωγή μουσικής και να επικοινωνήσετε με τις επαφές σας στο smartphone.

Ενισχυτής υψηλής ισχύος

Ο ενισχυτής τεσσάρων καναλιών σάς δίνει ένα επίπεδο ισχύος που προηγουμένως υπήρχε μόνο με τους εξωτερικούς ενισχυτές.

Χρήση του Siri στο δρόμο

Συνδέστε μια συσκευή iOS για να ελέγξετε τη μουσική, την πλοήγηση, τα μηνύματα και άλλες δυνατότητες με το Siri Eyes Free.

Διπλές συνδέσεις

Κάντε ζεύξη με τηλέφωνο Bluetooth® για πρόσβαση σε δυνατότητες πλοήγησης, αναπαραγωγής μουσικής και επικοινωνίας. Μπορείτε να συνδέσετε ένα δεύτερο τηλέφωνο για hands-free κλήσεις.

Φωνητικός έλεγχος για Android

Χρησιμοποιήστε το φωνητικό έλεγχο για να λάβετε οδηγίες, να στείλετε μηνύματα και να ακούσετε μουσική στο smartphone σας με Android.

Δημιουργία εικονικών ηχείων μπροστά σας

Τα ηχητικά κύματα κινούνται σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, επομένως, αν τα ηχεία σας βρίσκονται στις πόρτες ή κάτω από το ταμπλό, ο ήχος μπορεί να είναι μουντός ή να μην ακούγεται καθαρά. Η τεχνολογία Dynamic Stage Organiser προσαρμόζει το σήμα και βελτιώνει την τοποθέτηση του στερεοφωνικού ήχου ώστε η μουσική να ακούγεται σαν να βγαίνει από μπροστά σας.

Αναδείξτε τα μπάσα

Πατήστε το κουμπί EXTRA BASS για βαθύ, έντονο ήχο ανεξαρτήτως έντασης. Χρησιμοποιήστε δύο ρυθμίσεις για ενίσχυση των μπάσων.

Καθαρός ήχος που πλημμυρίζει το αυτοκίνητο

Απολαύστε βαθύτερο ήχο που εκπέμπεται από μπροστά, χάρη στο Dynamic Stage Organiser, το EXTRA BASS και αντίστοιχα ηχεία XB. Δημιουργήστε ένα σύγχρονο ηχοσύστημα αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας τρεις εξόδους προενίσχυσης 5 V και εξωτερικούς ενισχυτές.

Απόδοση με ισχύ

Ο ενσωματωμένος ενισχυτής κατηγορίας D παρέχει υψηλή ισχύ με ελάχιστες παρεμβολές, εξασφαλίζοντας πεντακάθαρο ήχο, ακόμα και σε υψηλή ένταση.

Τέλειος συνδυασμός

Συνδυάστε το τέλειο ηχοσύστημα αυτοκινήτου με τη σειρά XB extra bass ηχείων πλήρους φάσματος.

Ιδανική επέκταση για το ηχοσύστημά σας

Με τρεις εξόδους προενίσχυσης υψηλής τάσης, μπορείτε να επεκτείνετε εύκολα το σύστημα με ενισχυτές ισχύος για ηχεία και υπογούφερ.

Απαγωγή θερμότητας

Μεγάλη ψήκτρα με βέλτιστα σχεδιασμένη δομή πτερυγίων που διασφαλίζει επαρκεί εξαερισμό του ενισχυτή.

Τοποθέτηση μπλοκ ισχύος με εξαιρετική ακρίβεια

Η τοποθέτηση του μπλοκ ισχύος κοντά στην είσοδο και τον ενισχυτή ελαχιστοποιεί την απώλεια ισχύος, ενώ οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές εξασφαλίζουν απόκριση μπάσων υψηλής ακρίβειας.

Βελτιστοποιημένο για κορυφαία απόδοση

Τα κυκλώματα και τα εξαρτήματα έχουν ειδική διάταξη για άκρως αποδοτική μετάδοση ηλεκτρικής ισχύος με ανεπαίσθητο θόρυβο.

Περισσότερη μουσική

Συνδέστε το smartphone ή τη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής μέσω USB για να την απολαμβάνετε από όλες τις εφαρμογές σας, με εύκολο χειρισμό από το τηλέφωνο.

Φώτα που συγχρονίζονται στο ρυθμό

Φέρτε την ατμόσφαιρα του κλαμπ στο αυτοκίνητο. Η οθόνη και η μονάδα φωτίζονται σε διαφορετικά χρώματα, έπειτα συγχρονίζονται στο ρυθμό της μουσικής.

Αλλάξτε τραγούδια από το τιμόνι

Ρυθμίστε εύκολα τα βασικά χειριστήρια ήχου από το τιμόνι χωρίς μετατροπέα σήματος, σε συμβατά οχήματα.

Αναπαραγωγή αρχείων FLAC

 Η συμβατότητα FLAC σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία ήχου χωρίς απώλειες, ώστε να απολαμβάνετε τη μουσική με κάθε λεπτομέρεια.

Προδιαγραφές
Απλός χειρισμός και βαθύς, καθαρός ήχος στο αυτοκίνητο. Εύχρηστες δυνατότητες μουσικής, πλοήγησης, μηνυμάτων και κλήσεων χάρη στη νέα, βελτιωμένη διασύνδεση και το φωνητικό έλεγχο. Το EXTRA BASS™ και ο ισχυρός ενισχυτής ζωντανεύουν κάθε τραγούδι.
  • Διπλή συνδεσιμότητα Bluetooth® για να συνδέετε δύο smartphone ταυτόχρονα

  • Φωνητικός έλεγχος με Siri Eyes Free και Android

  • Ισχυρός ενισχυτής για κρυστάλλινο και φυσικό ήχο

  • Δημιουργήστε εικονικά ηχεία μπροστά σας με το Dynamic Stage Organiser

  • Διπλός ακροδέκτης USB συμβατός με AOA 2.0 για να ακούτε μουσική από εφαρμογές smartphone

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον