Δέκτης CD με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης CD με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης CD με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης CD με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Βελτιωμένη συνδεσιμότητα και χρώματα

Δέκτης CD μονής εξόδου με συνδεσιμότητα διπλού Bluetooth και λυχνία χρώματος δύο ζωνών

Ο MEX-N5200BT βελτιώνει την επικοινωνία και τον φωτισμό κάθε διαδρομής. Χάρη στη σύνδεση διπλού Bluetooth, μπορείτε να συνδέετε ασύρματα ένα δεύτερο smartphone, για να πραγματοποιείτε και να απαντάτε σε κλήσεις hands-free. Επιπλέον, με τη λυχνία χρώματος δύο ζωνών, μπορείτε να συνδυάσετε τα μπροστινά φώτα του δέκτη με τα χρώματα του αυτοκινήτου.

Εικόνα των ηχείων
Επεκτείνετε το ηχοσύστημά σας

Με τις τρεις εξόδους προενίσχυσης, μπορείτε να ενσωματώσετε επιπλέον εξαρτήματα για περισσότερες επιλογές ήχου.

Εικονίδιο Bluetooth και τεχνολογίας NFC
Ασύρματη σύνδεση με ένα άγγιγμα

Η τεχνολογία NFC σας επιτρέπει να συνδέετε το τηλέφωνό σας με Bluetooth στη στιγμή, απλώς ακουμπώντας το στο κουμπί έντασης ήχου του δέκτη.

Εικονίδιο φωνητικού ελέγχου
Έλεγχος με τη φωνή σας

Χρησιμοποιήστε τις φωνητικές εντολές, για να λάβετε οδηγίες, να κάνετε αναπαραγωγή μουσικής και να επικοινωνήσετε με τις επαφές σας, όσο είστε συνδεδεμένοι με το smartphone σας.

Συνδέστε δύο smartphone με τη σύνδεση διπλού Bluetooth®

Συζεύξτε το πρώτο τηλέφωνο για πλήρη πρόσβαση στην πλοήγηση, στην αναπαραγωγή μουσικής και στις δυνατότητες επικοινωνίας. Μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα ένα δεύτερο τηλέφωνο, για να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις hands-free.

Εικονίδιο Siri
Χρήση του Siri στο δρόμο

Συνδέστε μια συσκευή iOS για να ελέγξετε τη μουσική που περιέχει, καθώς και τις λειτουργίες πλοήγησης, μηνυμάτων και άλλες δυνατότητες με το Siri Eyes Free.

Εικονίδιο φωνητικού ελέγχου
Φωνητικός έλεγχος για Android

Χρησιμοποιήστε το φωνητικό έλεγχο για να λάβετε οδηγίες, να στείλετε μηνύματα και να ακούσετε μουσική στο smartphone σας με Android.

Έλεγχος με ομιλία

Απολαύστε τις χρήσιμες λειτουργίες του smartphone σας, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από την οδήγηση. Με τον φωνητικό έλεγχο μπορείτε να διαχειρίζεστε τη μουσική, να λαμβάνετε οδηγίες σε πραγματικό χρόνο και να επικοινωνείτε με τις επαφές σας με ορισμένες απλές φωνητικές εντολές.

Απολαύστε τέλειο ήχο σε κάθε διαδρομή

Απολαύστε καθαρό και φυσικό ήχο με δυναμική ενίσχυση και προσαρμόσιμες ρυθμίσεις ήχου σε κάθε διαδρομή.

  • Ενισχυτής υψηλής ισχύος 
  • EXTRABASS™
  • Γραφικός ισοσταθμιστής
  • Τρεις έξοδοι προενίσχυσης
Επιλέξτε τα χρώματά σας

Διαλέξτε από 35.000 χρώματα για να εναρμονίσετε τον φωτισμό δύο ζωνών με το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Όταν παίζει η μουσική, τα φώτα της οθόνης LED πάλλονται με τον ρυθμό του τραγουδιού.

Εικονίδιο FLAC
Αναπαραγωγή αρχείων FLAC

 Η συμβατότητα FLAC σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία ήχου χωρίς απώλειες, ώστε να απολαμβάνετε τη μουσική με κάθε λεπτομέρεια.

Εικονίδιο θύρας USB
Θύρα USB συμβατή με AOA 2.0

Η μπροστινή θύρα USB σάς επιτρέπει να συνδέετε συσκευές αναπαραγωγής μουσικής με καλώδιο, καθώς και τηλέφωνα Android και iOS.

Εικονίδιο LCD υψηλής αντίθεσης
Ευανάγνωστη οθόνη LCD υψηλής αντίθεσης 

Η οθόνη είναι πάντα εξαιρετικά ευανάγνωστη, χάρη στην πενταπλάσια αντίθεση σε σύγκριση με τις συμβατικές οθόνες, σε συνδυασμό με τη βελτιστοποιημένη γωνία θέασης.  

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Απολαύστε διπλάσιες δυνατότητες σύνδεσης και διπλάσια χρώματα στο αυτοκίνητό σας, με τον δέκτη CD MEX-N5200BT με Bluetooth. Με τη σύνδεση διπλού Bluetooth®, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα δύο smartphone και να χρησιμοποιείτε το δεύτερο τηλέφωνο αποκλειστικά για κλήσεις hands-free. Το σύστημα φωτισμού δύο ζωνών σάς επιτρέπει να επιλέξετε τα πιο κατάλληλα χρώματα για το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας από 35.000 διαφορετικές επιλογές.
  • Χάρη στη διπλή σύνδεση Bluetooth®, μπορείτε να συνδέετε δύο smartphone ταυτόχρονα

  • Φωνητικός έλεγχος με Siri Eyes Free και Android

  • Ισχυρός ενισχυτής για κρυστάλλινο και φυσικό ήχο

  • Σύστημα φωτισμού δύο ζωνών που μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τα χρώματα του εσωτερικού του αυτοκινήτου σας

  • Διεπαφή συμβατή με AOA 2.0 που σας επιτρέπει να συνδέετε συσκευές αναπαραγωγής μουσικής και smartphone

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών