Δέκτης CD ραδιοφώνου DAB με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης CD ραδιοφώνου DAB με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης CD ραδιοφώνου DAB με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης CD ραδιοφώνου DAB με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης CD ραδιοφώνου DAB με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Μεγαλύτερη απόλαυση μουσικής, καλύτερος έλεγχος του ήχου

Δέκτης CD μονής εξόδου (συνδεσιμότητα διπλού Bluetooth® και ραδιόφωνο DAB+)

Με το MEX-N6002BD απολαμβάνετε τη μουσική εν κινήσει. Χάρη στη σύνδεση με διπλό Bluetooth®, συνδέετε εύκολα μια φορητή μουσική βιβλιοθήκη και ένα δεύτερο τηλέφωνο για κλήσεις hands-free. Και, με το DAB+ μπορείτε να ακούσετε υψηλής ποιότητας ραδιόφωνο και να ρυθμίσετε με ακρίβεια τον ήχο, χάρη στο Dynamic Stage Organiser και τη Χρονική ευθυγράμμιση.

Εικονίδιο Bluetooth και τεχνολογίας NFC
Ασύρματη σύνδεση με ένα άγγιγμα

Η τεχνολογία NFC σας επιτρέπει να συνδέετε το τηλέφωνό σας με Bluetooth στη στιγμή, απλώς ακουμπώντας το στο κουμπί έντασης ήχου του δέκτη.

Εικονίδιο φωνητικού ελέγχου
Έλεγχος με τη φωνή σας

Χρησιμοποιήστε τις φωνητικές εντολές, για να λάβετε οδηγίες, να κάνετε αναπαραγωγή μουσικής και να επικοινωνήσετε με τις επαφές σας, όσο είστε συνδεδεμένοι με το smartphone σας.

Εικονίδιο DAB+
Απολαύστε ραδιόφωνο DAB+

Ακούστε μουσική από τη νέα γενιά ψηφιακών ραδιοφωνικών σταθμών, με πιο καθαρό και αυθεντικό ήχο.

Συνδέστε δύο smartphone με τη σύνδεση διπλού Bluetooth®

Συζεύξτε το πρώτο τηλέφωνο για πλήρη πρόσβαση στην πλοήγηση, στην αναπαραγωγή μουσικής και στις δυνατότητες επικοινωνίας. Μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα ένα δεύτερο τηλέφωνο, για να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις hands-free.

Εικονίδιο Siri
Χρήση του Siri στο δρόμο

Συνδέστε μια συσκευή iOS για να ελέγξετε τη μουσική που περιέχει, καθώς και τις λειτουργίες πλοήγησης, μηνυμάτων και άλλες δυνατότητες με το Siri Eyes Free.

Εικονίδιο SongPal
Απόλυτος έλεγχος με την εφαρμογή SongPal

Έχετε τηλέφωνο Android; Χρησιμοποιήστε το SongPal για να διαχειριστείτε την αναπαραγωγή μουσικής, να διαβάσετε τα μηνύματά σας και να ελέγξετε εφαρμογές με τη φωνή σας.

Έλεγχος με ομιλία

Απολαύστε τις χρήσιμες λειτουργίες του smartphone σας, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από την οδήγηση. Με τον φωνητικό έλεγχο μπορείτε να διαχειρίζεστε τη μουσική, να λαμβάνετε οδηγίες σε πραγματικό χρόνο και να επικοινωνείτε με τις επαφές σας με ορισμένες απλές φωνητικές εντολές.

Απολαύστε τέλειο ήχο σε κάθε διαδρομή

 Απολαύστε καθαρό και δυναμικό ήχο σε κάθε διαδρομή, χάρη στον πλούσιο ήχο του επεξεργαστή Dynamic Reality Amplifier 2. Ακόμα, με την έξυπνη επεξεργασία ήχου μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια τις ρυθμίσεις, ώστε να ταιριάζουν με το περιβάλλον του αυτοκινήτου σας. 

  • Ενισχυτής Dynamic Reality 2
  • EXTRABASS™
  • Γραφικός ισοσταθμιστής
  • DSO
  • Τρεις έξοδοι προενίσχυσης
Έξυπνη χρονική ευθυγράμμιση για φυσικό ήχο Surround

Όπου και να κάθεστε στο αυτοκίνητό σας, βρίσκεστε πιο κοντά σε κάποια ηχεία, με αποτέλεσμα να επηρεάζεται ο ήχος της μουσικής. Η έξυπνη χρονική ευθυγράμμιση βαθμονομεί εκ νέου το σήμα, ώστε να είστε πάντα στο κέντρο του ηχητικού πεδίου, για πιο φυσική εμπειρία ακρόασης.

Επιλέξτε τα χρώματά σας

Διαλέξτε από 35.000 χρώματα για να εναρμονίσετε τον φωτισμό δύο ζωνών με το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Όταν παίζει η μουσική, τα φώτα της οθόνης LED πάλλονται με τον ρυθμό του τραγουδιού.

Εικονίδιο DAB+
Ραδιόφωνο DAB+

Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο DAB+ για ακόμα περισσότερες επιλογές και καλύτερη ποιότητα ήχου. Επιπλέον, ο δέκτης απομνημονεύει τα αγαπημένα σας στοιχεία DAB.

Εικονίδιο FLAC
Αναπαραγωγή αρχείων FLAC

 Η συμβατότητα FLAC σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία ήχου χωρίς απώλειες, ώστε να απολαμβάνετε τη μουσική με κάθε λεπτομέρεια. 

Εικονίδιο LCD υψηλής αντίθεσης
Ευανάγνωστη οθόνη LCD υψηλής αντίθεσης 

Με πέντε φορές καλύτερη αντίθεση, σε σύγκριση με τις συμβατικές οθόνες, καθώς και με βελτιωμένη γωνία προβολής, η οθόνη διαβάζετε με ευκολία.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Απολαύστε τον δρόμο με τον MEX-N6002BD, για περισσότερη μουσική και καλύτερο έλεγχο από ποτέ. Με τη δυνατότητα διπλού Bluetooth®, μπορείτε να συνδέσετε ασύρματα δύο smartphone, όπου το δεύτερο θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά για κλήσεις hands-free. Χάρη στη συμβατότητα DAB+, μπορείτε να ακούσετε μουσική από τους τελευταίους ψηφιακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, με ήχο υψηλής ποιότητας.
  • Χάρη στην τεχνολογία διπλού Bluetooth®, μπορείτε να συνδέετε δύο smartphone ταυτόχρονα.

  • Φωνητικός έλεγχος με Siri Eyes Free και Android

  • Ενισχυτής Dynamic Reality Amp 2, για καθαρό ήχο σε οποιαδήποτε ένταση

  • Δημιουργήστε εικονικά ηχεία στο ταμπλό σας με την τεχνολογία Dynamic Stage Organiser (DSO)

  • Με πιστοποίηση Digital Radio

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον