Δέκτης CD με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης CD με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης CD με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης CD με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες

Ισχύς 4 x 100 W εν κινήσει

Με μεγάλη ισχύ εξόδου που ανταγωνίζεται την απόδοση ενός εξωτερικού ενισχυτή, ο δέκτης αυτοκινήτου MEX-XB100BT σας επιτρέπει να νιώθετε το ρυθμό και τα μπάσα καθώς οδηγείτε. Οι έντονες λυχνίες LED συγχρονίζονται με το ρυθμό και προσθέτουν μια πινελιά χρώματος σε κάθε κομμάτι, ενώ οι νέες λειτουργίες φωνητικού ελέγχου σάς επιτρέπουν να παραμένετε ασφαλείς και συγκεντρωμένοι πίσω από το τιμόνι.

Media Object

Δείτε το βίντεο

Ψηφιακός ενισχυτής 4 x 100 W

Ψηφιακός ενισχυτής τεσσάρων καναλιών

Ο ψηφιακός ενισχυτής 4 x 100 W προσφέρει ανώτερο επίπεδο ισχύος, παρόμοια με αυτήν ενός εξωτερικού ενισχυτή.

SongPal

SongPal

Πάρτε τον έλεγχο της μουσικής σας βιβλιοθήκης στα χέρια σας. Με την εφαρμογή SongPal, μπορείτε να βρείτε το σωστό κομμάτι, να εξερευνήσετε εφαρμογές και να ρυθμίσετε την ένταση χρησιμοποιώντας τη φωνή σας.

NFC

Συνδεθείτε

Ακούστε αγαπημένα τραγούδια από επιλεγμένα smartphone μέσω του MEX-XB100BT. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία NFC για ακρόαση με ένα άγγιγμα και μεταδώστε απευθείας μουσική μέσω Bluetooth®.

Δυνατός, δυναμικός ήχος

Χάρη στον υψηλής απόδοσης ενσωματωμένο ενισχυτή κατηγορίας D στο δέκτη, το MEX-XB100BT προσφέρει εντυπωσιακή ισχύ εξόδου 4 x 100 W παρά το μικρό του μέγεθος. Ο ενισχυτής ελαχιστοποιεί επίσης τις ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές που προκαλούν παραμόρφωση κατά την αύξηση της στάθμης του ήχου, για βελτιωμένη ποιότητα σε οποιαδήποτε ένταση.

Ισχύς εξόδου 4 x 100 W
Βελτιστοποιημένη διάταξη κυκλώματος

Βελτιστοποιημένο για κορυφαία απόδοση

Από την επιλογή των εξαρτημάτων έως τη διάταξη του κυκλώματος, το MEX-XB100BT έχει βελτιστοποιηθεί για εξαιρετικά αποδοτική μετάδοση της ηλεκτρικής ισχύος με χαμηλό θόρυβο.

Ειδικά τοποθετημένο μπλοκ τροφοδοσίας ρεύματος για ελάχιστη απώλεια ισχύος

Τοποθέτηση μπλοκ ισχύος με εξαιρετική ακρίβεια

Η τοποθέτηση του μπλοκ ισχύος κοντά στον ακροδέκτη εισόδου και στον ψηφιακό ενισχυτή ελαχιστοποιεί τις απώλειες, ενώ οι ηλεκτρολυτικοί πυκνωτές εξασφαλίζουν απόκριση μπάσων υψηλής ακρίβειας.

Μεγαλύτερη ψήκτρα για βελτιωμένο εξαερισμό

Ενισχυμένη απόδοση εξαερισμού

Η εξαιρετικά μεγάλη ψήκτρα –με βάρος μικρότερο κατά 30% περίπου σε σύγκριση με αυτές των συμβατικών μοντέλων– διαθέτει κατασκευή πτερυγίων με βελτιστοποιημένη σχεδίαση που εξασφαλίζει αποδοτικότερη απαγωγή της θερμότητας.

Mega Bass

Πανίσχυρα μπάσα που μπορείτε να νιώσετε

Απευθείας χειρισμός με ένα κλικ για ενεργοποίηση της λειτουργίας Mega Bass

Ενεργοποιήστε τη λειτουργία Mega Bass, για άμεση ενίσχυση των μπάσων και φωτισμό που αναβοσβήνει με το ρυθμό της μουσικής. Η λειτουργία Mega Bass ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση σε όλα τα επίπεδα του ήχου, προσαρμόζοντας αυτόματα τη συχνότητα και το κέρδος στις βέλτιστες τιμές.

Ταχύτερες επιλογές σύνδεσης

Δημιουργήστε γρήγορα συνδέσεις με περισσότερες επιλογές, χάρη στην αυτόματη σύζευξη Bluetooth® και την ακρόαση με ένα άγγιγμα μέσω NFC.

NFC

NFC με ένα άγγιγμα

Συνδέστε επιλεγμένες συσκευές με λειτουργία NFC στο δέκτη με ένα άγγιγμα, χάρη στην ενσωματωμένη τεχνολογία NFC.

Αυτόματη σύζευξη Bluetooth®

Αυτόματη σύζευξη Bluetooth®

Συζεύξτε αυτόματα το iPod ή το iPhone σας μέσω Bluetooth®. Συνδέστε τη συσκευή σας στο τερματικό USB, ενεργοποιήστε το Bluetooth® και είστε έτοιμοι!

SongPal

Συγκεντρώστε όλη τη μουσική σας

Το SongPal προσφέρει τη δυνατότητα φωνητικού ελέγχου ολόκληρης της μουσικής βιβλιοθήκη και των βασικών λειτουργιών του δέκτη σας. Βρείτε το σωστό κομμάτι, εξερευνήστε εφαρμογές βίντεο και υπηρεσίες πλοήγησης και παραμείνετε ενημερωμένοι χωρίς να διακόψετε τη διαδρομή σας.

Πολύτιμος βοηθός στο αυτοκίνητο

Με το Siri Eyes Free οι χρήστες iPhone μπορούν να διαχειρίζονται κλήσεις, μηνύματα, μουσική ή κοινωνικές ειδοποιήσεις. Δώστε εντολή στο Siri να πραγματοποιήσει μια κλήση hands-free, να συντάξει ένα μήνυμα ή να επιλέξει και να παίξει μουσική και εκτελέστε πολλές εργασίες με ασφάλεια.

Siri Eyes Free

Ασύγκριτος ήχος

Τρισδιάστατος ήχος που γεμίζει το αυτοκίνητο

Ό,τι κι αν ακούτε, ο προηγμένος επεξεργαστής ήχου παρέχει καθαρή ακουστική, για να ακούτε μουσική όπως πρέπει. Με την επεξεργασία ψηφιακού σήματος, μπορείτε να προσαρμόσετε τον ήχο στα μέτρα σας, για τέλεια εμπειρία ήχου από όλες τις πηγές μουσικής.

Μουσική που σας ακολουθεί

Επιλέξτε με ακρίβεια τον ιδανικό ήχο στο σημείο που θέλετε. Η θέση ακρόασης ρυθμίζεται αυτόματα στα μπροστινά καθίσματα, αριστερά ή δεξιά, ή σε όλο το χώρο του αυτοκινήτου. Έτσι, βελτιστοποιείται η μουσική σας, όποια κι αν είναι η θέση των επιβατών.

Ψηφιακός ισοσταθμιστής

Ψηφιακός ισοσταθμιστής 10 ζωνών

Διαμορφώστε την ιδανική έξοδο ήχου για διάφορα είδη μουσικής, με 10 ειδικές προρρυθμίσεις.

Βαθυπερατό και υψιπερατό φίλτρο

Βαθυπερατό και υψιπερατό φίλτρο

Διαχωρίζοντας το εύρος του ήχου, τα φίλτρα αυτά εξασφαλίζουν πλούσια, δυνατά μπάσα και καθαρές μεσαίες και καθαρές υψηλές συχνότητες, προσφέροντας ένα ακριβές πεδίο ήχου.

Φωτίστε το ταμπλό σας

Απολαύστε 35.000 διαφορετικές παραλλαγές χρωμάτων καθώς αναβοσβήνουν στο ρυθμό της μουσικής, με τη νέα λυχνία δυναμικού χρώματος δύο ζωνών. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη δική σας οθόνη LED δύο γραμμών για να δημιουργήσετε τη σωστή ατμόσφαιρα για την οδήγησή σας.

Αναπαραγωγή USB

Περισσότερη μουσική εν κινήσει

Συνδέστε μια συσκευή αναπαραγωγής MP3 ή άλλη συσκευή USB και απολαύστε τα αγαπημένα σας κομμάτια εν κινήσει.

Ενισχυμένα μπάσα

Η σειρά των ηχείων πλήρους φάσματος Sony XB με Extra bass συμπληρώνουν ιδανικά το δέκτη MEX. Καθένα από τα ομοαξονικά ηχεία 3 δρόμων προσφέρει πλούσια μπάσα υψηλής ακρίβειας μέσω ενός γούφερ MRC πολλών στρώσεων, χωρίς παραμόρφωση σε οποιαδήποτε ένταση ήχου.

Η καλύτερη επιλογή ηχείων για δυνατά μπάσα
Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Με μεγάλη ισχύ εξόδου 4 x 100 W, ίδια με έναν εξωτερικό ενισχυτή, που ενισχύει τη μουσική σας, θα νιώθετε τον ρυθμό και τα μπάσα καθώς οδηγείτε. Τα ζωντανά χρώματα που είναι συγχρονισμένα με τον ρυθμό προσθέτουν μια πινελιά χρώματος σε κάθε κομμάτι, ενώ οι νέες λειτουργίες φωνητικού ελέγχου σάς επιτρέπουν να παραμένετε ασφαλείς και συγκεντρωμένοι πίσω από το τιμόνι σας.
  • Απολαύστε πλούσιο ήχο που γεμίζει το αυτοκίνητο με ισχύ εξόδου 4 x 100 W

  • Φωνητικός έλεγχος μέσω SongPal και Siri Eyes Free

  • Artboard 1

    Μεταδώστε μουσική και μιλήστε hands-free μέσω Bluetooth®

  • Απολαύστε καλύτερο ήχο με τον προηγμένο επεξεργαστή ήχου

  • Συνδέστε μια συσκευή MP3 στη θύρα USB

Ισχύς εξόδου (4 ohm, 1 kHz, 16 V)
100 W
Έξοδος Pre Out
x 3
Έξοδος υπογούφερ
Ναι
Είσοδος Aux
Ναι (μπροστά)
USB
Ναι (μπροστά)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Υποδοχή ISO, Δακτύλιος στερέωσης (μαύρο)

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον