Δέκτης CD με τεχνολογία Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης CD με τεχνολογία Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης CD με τεχνολογία Bluetooth®: φωτογραφίες
Συνδεδεμένοι εν κινήσει

Δέκτης CD διπλής εξόδου με συνδεσιμότητα διπλού BLUETOOTH®

Συνεχίστε να επικοινωνείτε ακόμα και εν κινήσει με τη διπλή συνδεσιμότητα Bluetooth® του δέκτη WX-920BT. Συνδέστε ασύρματα το πρώτο τηλέφωνο για πραγματοποίηση κλήσεων, αναπαραγωγή μουσικής, οδηγίες κατεύθυνσης και αποστολή μηνυμάτων. Προσθέστε ένα δεύτερο τηλέφωνο για πραγματοποίηση επιπλέον κλήσεων hands-free ενώ οδηγείτε.

Εικόνα του ενισχυτή αυτοκινήτου και των ηχείων
Ιδανική επέκταση για το ηχοσύστημά σας

Με τις τρεις εξόδους προενίσχυσης, μπορείτε να ενσωματώσετε επιπλέον εξαρτήματα για περισσότερες επιλογές ήχου.

Λογότυπα για Bluetooth® και NFC
Ασύρματη σύνδεση με ένα άγγιγμα

Η τεχνολογία NFC σας επιτρέπει να συνδέετε το τηλέφωνό σας με Bluetooth στη στιγμή, απλώς ακουμπώντας το στο κουμπί έντασης ήχου του δέκτη.

Εικονίδιο φωνητικού ελέγχου
Έλεγχος με τη φωνή σας

Χρησιμοποιήστε τις φωνητικές εντολές, για να λάβετε οδηγίες, να κάνετε αναπαραγωγή μουσικής και να επικοινωνήσετε με τις επαφές σας, όσο είστε συνδεδεμένοι με το smartphone σας.

Συνδέστε δύο smartphone με τη διπλή σύνδεση Bluetooth

Συνδέστε ένα τηλέφωνο μέσω Bluetooth για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις λειτουργίες πλοήγησης, αναπαραγωγής μουσικής και επικοινωνίας. Μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα και ένα δεύτερο τηλέφωνο για να κάνετε κλήσεις hands-free.

Εικονίδιο Siri
Χρήση του Siri στο δρόμο

Συνδέστε μια συσκευή iOS για να ελέγξετε τη μουσική που περιέχει, καθώς και τις λειτουργίες πλοήγησης, μηνυμάτων και άλλες δυνατότητες με το Siri Eyes Free.

Εικονίδιο SongPal
Φωνητικός έλεγχος για Android

Χρησιμοποιήστε τον φωνητικό έλεγχο, για να λάβετε οδηγίες, να στείλετε μηνύματα και να ακούσετε μουσική στο smartphone σας.

Έλεγχος με ομιλία

Απολαύστε τις χρήσιμες λειτουργίες του smartphone σας, χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από την οδήγηση. Με τον φωνητικό έλεγχο μπορείτε να διαχειρίζεστε τη μουσική, να λαμβάνετε οδηγίες σε πραγματικό χρόνο και να επικοινωνείτε με τις επαφές σας με ορισμένες απλές φωνητικές εντολές.

Καθηλωτικός ήχος σε κάθε διαδρομή

Απολαύστε καθαρό και φυσικό ήχο με ισχυρή ενίσχυση και προσαρμόσιμες ρυθμίσεις ήχου.

Φωτίστε το ταμπλό σας

Επιλέξτε μεταξύ πολλών χρωμάτων και μοτίβων, για να συνδυάσετε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας με τη Λυχνία δυναμικού χρώματος. Δείτε το χρώμα της μονάδας να αλλάζει, ανάλογα με τον ρυθμό της μουσικής.

Εικονίδιο FLAC
Αναπαραγωγή αρχείων FLAC

 Η συμβατότητα FLAC σας επιτρέπει να αναπαράγετε αρχεία ήχου χωρίς απώλειες, ώστε να απολαμβάνετε τη μουσική με κάθε λεπτομέρεια.

Εικονίδιο LCD υψηλής αντίθεσης
Ευανάγνωστη οθόνη LCD υψηλής αντίθεσης 

Η οθόνη είναι πάντα εξαιρετικά ευανάγνωστη, χάρη στην πενταπλάσια αντίθεση σε σύγκριση με τις συμβατικές οθόνες, σε συνδυασμό με τη βελτιστοποιημένη γωνία θέασης.  

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Μείνετε σε επικοινωνία ενώ οδηγείτε με τη διπλή συνδεσιμότητα Bluetooth® του WX-920BT. Η λειτουργία EXTRA BASS ενισχύει τον ρυθμό της μουσικής σας, ενώ η ενίσχυση 4 x 55 W σάς προσφέρει την ισχύ που χρειάζεστε.
  • Χάρη στη διπλή σύνδεση Bluetooth, μπορείτε να συνδέετε ταυτόχρονα δύο smartphone

  • Φωνητικός έλεγχος με Siri Eyes Free και Android

  • 4 x 55 W

  • Ενεργοποιήστε τη λειτουργία EXTRA BASS για δυναμική ενίσχυση των μπάσων

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών