XAV-1550D
XAV-1550D
XAV-1550D
Βελτιωμένες δυνατότητες σύνδεσης, λιγότερη αντανάκλαση

Απολαύστε τον κατοπτρισμό του περιεχομένου του smartphone σας, με το WebLink™ Cast σε κάθε διαδρομή. Η αντιανακλαστική οθόνη αφής με διαγώνιο 6,2" (15,7 cm) ενεργοποιείται με την εκκίνηση της μηχανής, προσφέροντάς σας εύκολο χειρισμό της μουσικής, της επικοινωνίας και άλλων λειτουργιών.

weblink
Το WebLink™ Cast κατοπτρίζει το smartphone σας

Συνδέστε το συμβατό smartphone Apple ή Android που θέλετε να κατοπτρίσετε και χειριστείτε το απευθείας από την οθόνη του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου.

αντιανακλαστική
Αντιανακλαστική, ευκρινής, ευαίσθητη οθόνη αφής

Η αντιανακλαστική οθόνη αφής 6,2" (15,7 cm) προσφέρει εύκολο χειρισμό για αναπαραγωγή μουσικής, πραγματοποίηση κλήσεων και άλλα.

dab
Ακούστε ραδιόφωνο DAB+

Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο DAB+ για ακόμα περισσότερες επιλογές και καλύτερη ποιότητα ήχου. Επιπλέον, ο δέκτης απομνημονεύει τα αγαπημένα σας στοιχεία DAB.

Συμβατό με WebLink™ Cast

Το WebLink™ είναι μια ελαφριά πλατφόρμα εφαρμογών, σχεδιασμένη ειδικά για χρήση μέσα στο αυτοκίνητο. Χρησιμοποιώντας σύνδεση με συσκευή Android ή iOS, πλέον μπορείτε να προβάλλετε την οθόνη του smartphone σας απευθείας στην οθόνη του XAV-1550D, με κατοπτρισμό. Για αξιόπιστη και άμεση ενημέρωση και ψυχαγωγία καθ' οδόν, κάθε στιγμή.

Αντιανακλαστική, ευκρινής και ευαίσθητη οθόνη αφής

Όλα όσα χρειάζεστε με ένα πάτημα, χάρη στην αντιανακλαστική οθόνη αφής 6,2" (15,7 cm), με τα μεγάλα εύχρηστα εικονίδια, για επιλογή πηγής και ρυθμίσεις.

XAV-1550D
Έλεγχος με απλές κινήσεις

Το εργονομικό περιστροφικό χειριστήριο επιτρέπει τη χρήση χωρίς περισπασμούς. Γυρίστε το, για να ελέγξετε την ένταση ή πατήστε το ενσωματωμένο κουμπί, για να ανοίξετε τα μενού ελέγχου ήχου.

Ακούστε τη μουσική όπως εσείς θέλετε

Μια μεγάλη γκάμα επιλογών σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε την ακουστική εμπειρία σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Με τον ενσωματωμένο ενισχυτή 4 x 55 W, η μουσική ακούγεται καθαρά, ακόμη και σε υψηλή ένταση.

Γρήγορη ενεργοποίηση

Με τη δυνατότητα Ταχείας αφύπνισης, όλα είναι έτοιμα για λειτουργία αμέσως μόλις βάλετε μπροστά τη μηχανή.

ραδιόφωνο με μη αυτόματη αναζήτηση
XAV-1550D
Κάμερα οπισθοπορείας έτοιμη

Έχετε πίσω κάμερα στο αυτοκίνητό σας; Δείτε τις εικόνες που μεταδίδει μέσω της οθόνης σας, καθώς και οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε όπισθεν με ασφάλεια.

Εύκολη εγκατάσταση με ένα συμπαγές πίσω περίβλημα

Αν και διαθέτει οθόνη διπλής εξόδου, το πίσω περίβλημα είναι πολύ μικρότερο από τις συμβατικές μονάδες διπλής εξόδου. Αυτό διευκολύνει την εγκατάσταση και αφήνει αρκετό χώρο για τα καλώδια και άλλα αξεσουάρ στον χώρο πίσω από την οθόνη.

XAV-1550D

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Συνδέστε το smartphone σας με WebLink™ Cast για αντικατοπτρισμό της οθόνης και ακούστε πλούσιο ήχο, από τον ισχυρό ενισχυτή 4 x 55 W και με τη δύναμη του EXTRA BASS™ . Η αντιανακλαστική οθόνη αφής 6,2" (15,7 cm) ενεργοποιείται με το που βάζετε μπροστά τη μηχανή και σας προσφέρει εύκολο χειρισμό της μουσικής, πραγματοποίηση κλήσεων και πολλά άλλα.
  • Χειριστείτε μέσω κατοπτρισμού επιλεγμένες εφαρμογές smartphone με το WebLink™ Cast

  • Αντιανακλαστική οθόνη με γρήγορη εκκίνηση

  • EXTRA BASS™ για πανίσχυρα μπάσα

  • Με πιστοποίηση Digital Radio

  • Υποστήριξη κάμερας οπισθοπορείας για εύκολη οπισθοπορεία

Ισχύς εξόδου
55 W x4
Έξοδος Pre Out
3 έξοδοι προενίσχυσης (μπροστά / πίσω / Sub x 1)
Διαγώνιος οθόνης (ίντσες/εκ.)
6,2''
Χειρισμός συσκευής USB (κωδικοποιητής ήχου)
PCM / MP3 / WMA / AAC / FLAC
Χειρισμός συσκευής USB (κωδικοποιητής βίντεο)
MPEG4-SP / AVC (H.264 Baseline) / WMV / MKV / XviD
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών