Δέκτης πολυμέσων 16,3 cm (6,4”) με BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης πολυμέσων 16,3 cm (6,4”) με BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης πολυμέσων 16,3 cm (6,4”) με BLUETOOTH®: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ελέγξτε τις ρυθμίσεις και κάντε προβολή στην οθόνη αφής 16,3 cm

Δείτε τα πάντα με μεγάλη καθαρότητα στην οθόνη 16,3 cm (6,4"). Με τα χειριστήρια αφής άμεσης απόκρισης μπορείτε να εμφανίζετε χάρτες, να ταξινομείτε τις λίστες αναπαραγωγής και να κάνετε κλήσεις, απλά με ένα γρήγορο πάτημα.

Ισοσταθμιστής 10 ζωνών για να προσαρμόζετε τον ήχο

Ακούστε μουσική όπως ακριβώς θέλετε χάρη στον ενσωματωμένο γραφικό ισοσταθμιστή. Κόψτε και ενισχύστε δέκα διαφορετικές συχνότητες για απεριόριστες επιλογές διαμόρφωσης του ήχου.

Ενίσχυση 4 x 55 W για καθαρό, δυνατό ήχο

Χάρη στον ενισχυτή Dynamic Reality 2 με ισχύ 4 x 55 W, μπορείτε να ακούτε μουσική όσο δυνατά ή όσο σιγά θέλετε. Ο ενισχυτής έχει 47% λιγότερη εσωτερική αντίσταση σε σχέση με τις συμβατικές μονάδες, για ενισχυμένη έξοδο και καθαρό, φυσικό ήχο σε οποιαδήποτε ένταση.

Οι τρεις έξοδοι προενίσχυσης σάς επιτρέπουν να επεκτείνετε το ηχοσύστημα

Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας ηχοσύστημα αυτοκινήτου; Οι τρεις έξοδοι προενίσχυσης σάς προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες επέκτασης της εγκατάστασής σας. Συνδέστε τους ενισχυτές και τα υπογούφερ που θέλετε για να προσαρμόσετε τον ήχο σας.

Η τεχνολογία Dynamic Stage Organiser (DSO) δημιουργεί εικονικά ηχεία στο ταμπλό σας

Απολαύστε μουσική με γνήσιο ήχο από οποιαδήποτε διαμόρφωση, χάρη στην τεχνολογία Dynamic Stage Organiser (DSO). Αν τα ηχεία σας είναι τοποθετημένα στις πόρτες, ο ήχος που παράγουν μπορεί να επηρεαστεί. Η τεχνολογία DSO βαθμονομεί εκ νέου την έξοδο συχνοτήτων, δίνοντας την αίσθηση ότι η μουσική προέρχεται από τα ηχεία που βρίσκονται στο ταμπλό.

Περιστροφικό χειριστήριο για χρήση χωρίς περισπασμούς

Με το εργονομικό περιστροφικό χειριστήριο έχετε εύκολα πρόσβαση σε χρήσιμες λειτουργίες, ακόμα και όταν ταξιδεύετε. Γυρίστε το για να αλλάξετε την ένταση του ήχου ή πιέστε το ενσωματωμένο κουμπί για να ανοίξτε τα μενού ελέγχου του ήχου. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί παρατεταμένα για να χρησιμοποιήσετε τις εντολές φωνητικού ελέγχου.

Πίσω κάμερα έτοιμη για διευκόλυνση της οπισθοπορείας

Αν υπάρχει πίσω κάμερα, μπορείτε να την χρησιμοποιήσετε για να σας βοηθήσει να παρκάρετε. Όταν πατάτε το εικονίδιο πίσω κάμερας ή επιλέγετε την όπισθεν στο όχημά σας, θα εμφανίζεται άμεσα η τροφοδοσία βίντεο στην οθόνη. Οι προσαρμόσιμες γραμμές καθοδήγησης σας βοηθούν να κάνετε όπισθεν ομαλά και με ασφάλεια.

Προδιαγραφές

  • Σύνδεση smartphone με Bluetooth®

  • Απολαύστε δυνατό ήχο με τον ενισχυτή Dynamic Reality 2 με ισχύ 4 x 55 W

  • Δημιουργήστε εικονικά ηχεία στο ταμπλό σας με την τεχνολογία Dynamic Stage Organiser (DSO)

  • Εργονομικό περιστροφικό χειριστήριο για λειτουργία χωρίς περισπασμούς

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον