Μετάβαση στο περιεχόμενο
Δέκτης πολυμέσων 16,3 cm (6,4”) με Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης πολυμέσων 16,3 cm (6,4”) με Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης πολυμέσων 16,3 cm (6,4”) με Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης πολυμέσων 16,3 cm (6,4”) με Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης πολυμέσων 16,3 cm (6,4”) με Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης πολυμέσων 16,3 cm (6,4”) με Bluetooth®: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Πιο έξυπνη οδήγηση με το Apple CarPlay

Χρησιμοποιήστε όλες τις απαραίτητες λειτουργίες του iPhone όταν ταξιδεύετε, με το Apple CarPlay. Συνδέστε το τηλέφωνό σας με καλώδιο και στην οθόνη θα εμφανιστεί με ευκρίνεια ένα οικείο περιβάλλον χρήσης. Πατήστε τα εικονίδια για να δεχτείτε κλήσεις, να ελέγξετε το φωνητικό ταχυδρομείο και τα μηνύματα κειμένου, ή να εμφανίσετε χάρτες. Και μην ξεχνάτε ότι μπορείτε να ακούσετε τα αγαπημένα σας τραγούδια με το iTunes, το Apple Music ή άλλες εγκατεστημένες εφαρμογές. Το Apple CarPlay σάς επιτρέπει ακόμα και να μιλάτε στο Siri για να ελέγχετε τα πάντα με φωνητικές εντολές. Μπορείτε να υπαγορεύσετε μηνύματα κειμένου, να ελέγξετε την αναπαραγωγή της μουσικής ή να βρείτε τη διαδρομή σας, χωρίς να πάρετε ποτέ τα μάτια από το δρόμο.

Με το Android Auto™ θα έχετε όλη τη βοήθεια που χρειάζεστε

Ταξιδέψτε πιο εύκολα και με μεγαλύτερη ασφάλεια με λίγη βοήθεια από το Android Auto. Συνδέστε το τηλέφωνό σας Android με καλώδιο για να λάβετε πληροφορίες για την κίνηση, καθοδήγηση για τις λωρίδες, καθώς επίσης βοήθεια με την πλοήγηση σε πραγματικό χρόνο απευθείας από τους Χάρτες Google. Μπορείτε ακόμα να στείλετε μηνύματα κειμένου, να δεχτείτε κλήσεις ή να ελέγξετε το φωνητικό ταχυδρομείο σας από το απλό περιβάλλον χρήσης. Το Android Auto περιλαμβάνει επίσης την καλύτερη στην κατηγορία της τεχνολογία αναγνώρισης φωνής, ώστε να ελέγχετε τα πάντα με μερικές λέξεις σας. Βρείτε τη διαδρομή σας, στείλτε μηνύματα, κάντε κλήσεις και ελέγξετε τη μουσική σας ενώ τα χέρια σας παραμένουν με ασφάλεια στο τιμόνι.

Αναπαραγωγή βίντεο παντού

Όταν το αυτοκίνητό σας είναι ακινητοποιημένο, απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD.

Ενίσχυση 4 x 55 W για καθαρό, δυνατό ήχο 

Χάρη στον ενισχυτή Dynamic Reality 2 με ισχύ 4 x 55 W, μπορείτε να ακούτε μουσική όσο δυνατά ή όσο σιγά θέλετε. Ο ενισχυτής έχει 47% λιγότερη εσωτερική αντίσταση σε σχέση με τις συμβατικές μονάδες, για ενισχυμένη έξοδο και καθαρό, φυσικό ήχο σε οποιαδήποτε ένταση.

Ισοσταθμιστής 10 ζωνών για να προσαρμόζετε τον ήχο

Ακούστε μουσική όπως ακριβώς θέλετε χάρη στον ενσωματωμένο γραφικό ισοσταθμιστή. Κόψτε και ενισχύστε δέκα διαφορετικές συχνότητες για απεριόριστες επιλογές διαμόρφωσης του ήχου.

Ιδανική επέκταση για το ηχοσύστημά σας

Με τρεις εξόδους προενίσχυσης υψηλής τάσης, μπορείτε να επεκτείνετε εύκολα το σύστημα με ενισχυτές ισχύος για ηχεία και υπογούφερ.

Η τεχνολογία Dynamic Stage Organiser (DSO) δημιουργεί εικονικά ηχεία στο ταμπλό σας

Απολαύστε μουσική με γνήσιο ήχο από οποιαδήποτε διαμόρφωση, χάρη στην τεχνολογία Dynamic Stage Organiser (DSO). Αν τα ηχεία σας είναι τοποθετημένα στις πόρτες, ο ήχος που παράγουν μπορεί να επηρεαστεί. Η τεχνολογία DSO βαθμονομεί εκ νέου την έξοδο συχνοτήτων, δίνοντας την αίσθηση ότι η μουσική προέρχεται από τα ηχεία που βρίσκονται στο ταμπλό.

Περιστροφικό χειριστήριο για χρήση χωρίς περισπασμούς

Με το εργονομικό περιστροφικό χειριστήριο έχετε εύκολα πρόσβαση σε χρήσιμες λειτουργίες, ακόμα και όταν ταξιδεύετε. Γυρίστε το για να αλλάξετε την ένταση του ήχου ή πιέστε το ενσωματωμένο κουμπί για να ανοίξτε τα μενού ελέγχου του ήχου. Μπορείτε επίσης να πατήσετε το κουμπί παρατεταμένα για να χρησιμοποιήσετε τις εντολές φωνητικού ελέγχου.

Τρεις πίσω κάμερες με δυνατότητα εισόδου

Έχετε εγκατεστημένη μια πίσω κάμερα; Δείτε τις εικόνες που μεταδίδει μέσω της οθόνης σας, καθώς και οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε όπισθεν με ασφάλεια. Τώρα μπορείτε να δείτε την εικόνα τριών συνδεδεμένων καμερών που μπορείτε να επιλέξετε στην οθόνη.

Προδιαγραφές
Λάβετε βοήθεια από το smartphone σας όταν ταξιδεύετε, χωρίς να πάρετε τα χέρια από το τιμόνι. Με το Apple CarPlay και το Android Auto βρίσκετε τη διαδρομή σας, επικοινωνείτε με τις επαφές σας και ελέγχετε την αναπαραγωγή του ήχου με φωνητικές εντολές. Με ισχυρή ενίσχυση 4 x 55 W, η μουσική σας είναι πιο καθαρή και δυναμική, ακόμα και σε υψηλή ένταση.
  • Σύνδεση smartphone με Bluetooth®

  • Φωνητικός έλεγχος με το Apple Car Play και το Android Auto™

  • Απολαύστε δυνατό ήχο με τον ενισχυτή Dynamic Reality 2 με ισχύ 4 x 55 W

  • Δημιουργήστε εικονικά ηχεία στο ταμπλό σας με την τεχνολογία Dynamic Stage Organiser (DSO)

  • Εργονομικό περιστροφικό χειριστήριο για λειτουργία χωρίς περισπασμούς

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον