Δέκτης πολυμέσων 15,7 cm (6,2 ίντσες) με Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης πολυμέσων 15,7 cm (6,2 ίντσες) με Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης πολυμέσων 15,7 cm (6,2 ίντσες) με Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης πολυμέσων 15,7 cm (6,2 ίντσες) με Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης πολυμέσων 15,7 cm (6,2 ίντσες) με Bluetooth®: φωτογραφίες
Δυνατός ήχος με κορυφαία ευχρηστία

Απολαύστε εύκολο και απλό χειρισμό σε κάθε ταξίδι με οθόνη αφής διαγωνίου 15,7 cm (6,2 ιντσών) άμεσης απόκρισης, που ενεργοποιείται δυόμιση φορές πιο γρήγορα από τα προηγούμενα μοντέλα.

Εύκολη συνδεσιμότητα με smartphone
Συνδεθείτε στο smartphone σας

Απολαύστε κλήσεις hands-free με τηλεφωνικό κατάλογο στην οθόνη αφής και ασύρματη μετάδοση ήχου μέσω ροής.

Εικονίδιο οθόνης
Ο έλεγχος στις άκρες των δακτύλων σας

Η μεγάλη οθόνη αφής υψηλής ευκρίνειας σάς επιτρέπει να ελέγχετε εύκολα την αναπαραγωγή μουσικής και την πραγματοποίηση κλήσεων.

Εικονίδιο γρήγορης ενεργοποίησης
Γρήγορη ενεργοποίηση

Με ενεργοποίηση δυόμιση φορές γρηγορότερη από τα προηγούμενα μοντέλα, είστε έτοιμοι για αναχώρηση με το που βάζετε μπροστά τη μηχανή.

Ευκρινής οθόνη αφής άμεσης απόκρισης

Όλα όσα χρειάζεστε με ένα γρήγορο πάτημα, χάρη στην έγχρωμη οθόνη αφής διαγωνίου 15,7 cm (6,2 ιντσών). Ενεργοποιείται δυόμιση φορές πιο γρήγορα από τα προηγούμενα μοντέλα για άμεση αναχώρηση.

Εργονομικό περιστροφικό χειριστήριο του XAV-V10BT
Έλεγχος με απλές κινήσεις

Το εργονομικό περιστροφικό χειριστήριο επιτρέπει τη χρήση χωρίς περισπασμούς. Γυρίστε το για να ελέγξετε την ένταση ή πατήστε το ενσωματωμένο κουμπί για να ανοίξετε τα μενού ελέγχου ήχου. 

Ακούστε τη μουσική όπως εσείς θέλετε

Μια μεγάλη γκάμα επιλογών σάς επιτρέπει να προσαρμόζετε την ακουστική εμπειρία σας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Με τον ενσωματωμένο ενισχυτή 4 x 55 W, η μουσική ακούγεται καθαρά, ακόμη και σε υψηλή ένταση. 

Κάμερα οπισθοπορείας
Κάμερα οπισθοπορείας έτοιμη

Έχετε πίσω κάμερα στο αυτοκίνητό σας; Δείτε τις εικόνες που μεταδίδει μέσω της οθόνης σας, καθώς και οδηγίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε όπισθεν με ασφάλεια.

Εύκολη εγκατάσταση με ένα συμπαγές πίσω περίβλημα

Αν και διαθέτει οθόνη διπλής εξόδου, το πίσω περίβλημα είναι πολύ μικρότερο από τις συμβατικές μονάδες διπλής εξόδου. Αυτό διευκολύνει την εγκατάσταση και αφήνει αρκετό χώρο για τα καλώδια και άλλα αξεσουάρ στον χώρο πίσω από την οθόνη.

Μικρό πίσω περίβλημα

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Συνδεθείτε με το κινητό σας μέσω Bluetooth® για hands-free και ασύρματη ροή ήχου και απολαύστε πλούσιο ήχο από την πανίσχυρη ενίσχυση 4 x 55 W και την ενίσχυση EXTRA BASS. Η μεγάλη, ευκρινής οθόνη αφής ενεργοποιείται δυόμισι φορές πιο γρήγορα από τα προηγούμενα μοντέλα και σας προσφέρει εύκολο χειρισμό μουσικής και πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων.
  • Σύνδεση smartphone με Bluetooth®

  • Υποστήριξη κάμερας οπισθοπορείας για εύκολο παρκάρισμα

  • Το EXTRA BASS ενισχύει τις χαμηλές συχνότητες

  • Δημιουργήστε εικονικά ηχεία στο ταμπλό σας με την τεχνολογία Dynamic Stage Organiser (DSO)

  • Περιστροφικό χειριστήριο έντασης ήχου για εύκολο χειρισμό

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών