Δέκτης πολυμέσων 15,7 cm (6,2”) με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης πολυμέσων 15,7 cm (6,2”) με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Δέκτης πολυμέσων 15,7 cm (6,2”) με ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH®: φωτογραφίες
Κορυφαία ψυχαγωγία και πλοήγηση 

Κέντρο AV Bluetooth®, δυνατότητα πλοήγησης με φωνητικό έλεγχο 

Απλοποιήστε την εμπειρία οδήγησης, με αυτό το κέντρο AV με δυνατότητα πλοήγησης και συμβατότητα με smartphone. Απολαύστε ασύρματη ροή μουσικής και χρησιμοποιήστε τον φωνητικό έλεγχο για hands-free ψυχαγωγία και επικοινωνία.

Εικονίδιο Bluetooth
Σύνδεση Bluetooth®

Μεταδώστε μουσική από το smartphone σας και πραγματοποιήστε κλήσεις με hands-free.

Εικονίδιο EXTRABASS
Καθηλωτικός ήχος

Μουσική με καθαρό και φυσικό ήχο σε οποιαδήποτε ένταση, χάρη στην ενίσχυση 4 x 55 W και το EXTRABASSTM.

Εικονίδιο πλοήγησης TomTom
Έτοιμο για πλοήγηση

Μετατρέψτε τον δέκτη σας σε ένα σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής, συνδέοντας το προαιρετικό κιτ μονάδας άμεσης σύνδεσης της Sony.

Σύνδεση και έλεγχος με τον δικό σας τρόπο

Η ακρόαση μουσικής στο δρόμο δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη υπόθεση. Συνδεθείτε ασύρματα ή ενσύρματα για πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη σας και ελέγξτε την αναπαραγωγή με τα κουμπιά ή με φωνητικές εντολές. 

Μετάδοση μουσικής σε δευτερόλεπτα

Ακουμπήστε το πίσω μέρος του τηλεφώνου σας με δυνατότητα NFC στο κουμπί έντασης ήχου του δέκτη, για ασύρματη σύνδεση με ένα άγγιγμα. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις του κινητού σας, για να δημιουργήσετε γρήγορα μια σύνδεση Bluetooth. 

Εικόνα ενός ατόμου σε αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί το Siri Eyes Free
Φωνητικός έλεγχος με το Siri

Θέλετε να χειρίζεστε το κινητό ή το tablet σας με λειτουργικό iOS χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο; Η δυνατότητα Siri Eyes Free διαχειρίζεται την αναπαραγωγή μουσικής, βοηθά στην πλοήγηση, εκφωνεί τα μηνύματά σας και πολλά άλλα.

Εικονίδιο φωνητικού ελέγχου
Φωνητικός έλεγχος για Android

Χρησιμοποιήστε το φωνητικό έλεγχο για να λάβετε οδηγίες, να στείλετε μηνύματα και να ακούσετε μουσική στο smartphone σας με Android.

Εικονίδια εισόδων USB και AUX
Σύνδεση με USB και εισόδους AUX

Δεν έχετε συσκευή Bluetooth®; Συνδέστε το κινητό σας, τη συσκευή μνήμης ή τη συσκευή MP3 στην υποδοχή USB. Εναλλακτικά, συνδέστε με ένα καλώδιο την υποδοχή εξόδου ακουστικών της συσκευής αναπαραγωγής μουσικής στην είσοδο AUX του δέκτη.

Η μουσική είναι το παν

Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε διαδρομή με δυνατό και πλούσιο ήχο που κάνει τα αγαπημένα σας τραγούδια να ακούγονται ακόμα καλύτερα. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους ενισχυτές για να δημιουργήσετε το ηχοσύστημα αυτοκινήτου των ονείρων σας. 

Εικόνα του micro τσιπ
Ισχύς εξόδου 4 x 55 W για καθαρό ήχο σε οποιαδήποτε ένταση

Η προηγμένη τεχνολογία ενίσχυσης του ενισχυτή Dynamic Reality Amp 2 με ισχύ 4 x 55 W ελαχιστοποιεί τις παρεμβολές, ώστε να απολαμβάνετε τη μουσική σας με εξαιρετική καθαρότητα και λεπτομέρεια. 

Εικόνα του γραφικού ισοσταθμιστή
Με EXTRABASS και EQ5 Advanced

Με δύο διαφορετικές λειτουργίες ενίσχυσης, το EXTRABASS προσθέτει βαθιές χαμηλές συχνότητες σε κάθε κομμάτι. Επιπλέον, το EQ5 Advanced σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τη συχνότητα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Εικόνα των ηχείων
3 έξοδοι προενίσχυσης για περισσότερες επιλογές στα ηχεία

Θέλετε να δημιουργήσετε το δικό σας πλήρες ηχοσύστημα αυτοκινήτου; Συνδέστε επιπλέον ενισχυτές στα ηχεία και τα υπογούφερ σας για ακόμα πιο δυνατό και δυναμικό ήχο.

Έξυπνη οθόνη αφής

Εύκολος έλεγχος όλων των λειτουργιών, με τα μεγάλα πλήκτρα αφής της οθόνης. Προσαρμόστε το περιβάλλον χρήσης, ώστε να ταιριάζει με το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, επιλέγοντας ανάμεσα σε πέντε χρωματικούς συνδυασμούς. 

Εικονίδιο πλοήγησης TomTom
Με πλοήγηση TomTom

Απλώς, συνδέστε το προαιρετικό κιτ μονάδας με δυνατότητα σύνδεσης και αποκτήστε το πιο πρόσφατο σύστημα πλοήγησης από την TomTom, με διασύνδεση εύκολη στη χρήση.

Εικόνα της οθόνης της πίσω κάμερας
Με πίσω κάμερα

Έχετε εγκατεστημένη μια πίσω κάμερα; Όποτε κινείστε με την όπισθεν ή πατάτε το κουμπί με το εικονίδιο κάμερας, θα βλέπετε τη ροή βίντεο καθαρά στην οθόνη. Χρησιμοποιήστε τις προσαρμόσιμες κατευθυντήριες γραμμές που εμφανίζονται στην οθόνη για εύκολη οπισθοπορεία.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Απολαύστε μουσική με ποιοτικό ήχο και κορυφαία πλοήγηση στο αυτοκίνητό σας, χάρη σε αυτό το συμβατό με smartphone κέντρο AV με δυνατότητα πλοήγησης. Συνδεθείτε με το κινητό σας σε δευτερόλεπτα μέσω της τεχνολογίας Bluetooth® με NFC με ένα άγγιγμα και απολαύστε πλούσιο ήχο, χάρη στην πανίσχυρη ενίσχυση 4 x 55 W και στην ενίσχυση EXTRABASS.
  • Συνδέστε αμέσως το smartphone σας με NFC™ και ασύρματη τεχνολογία Bluetooth®

  • Απολαύστε δυνατό ήχο με τον ενισχυτή Dynamic Reality 2 με ισχύ 4 x 55 W

  • Με δυνατότητα πλοήγησης TomTom

  • Φωνητικός έλεγχος με Siri Eyes Free και Android

  • Με EXTRABASS για πανίσχυρα μπάσα

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών