Δέκτης DVD με LCD 15,7 cm (6,2"): φωτογραφίες
Δέκτης DVD με LCD 15,7 cm (6,2"): φωτογραφίες
Δέκτης DVD με LCD 15,7 cm (6,2"): φωτογραφίες
Απεριόριστη ψυχαγωγία στο δρόμο

Κέντρο AV διπλής εξόδου φιλικό για smartphone με συσκευή αναπαραγωγής DVD

Απολαύστε εύκολα το αγαπημένο σας ψυχαγωγικό περιεχόμενο, με αυτό το κέντρο AV με BLUETOOTH® και δυνατότητα προσθήκης μονάδας πλοήγησης. Συνδέστε αμέσως ολόκληρη τη μουσική βιβλιοθήκη της κινητής σας συσκευής ή χρησιμοποιήστε τη συσκευή αναπαραγωγής DVD, για να έχετε πάντα μαζί σας τις αγαπημένες σας ταινίες και εκπομπές σε κάθε διαδρομή. 

Λογότυπο Extra Bass
Καθηλωτικός ήχος

Η μουσική ακούγεται πεντακάθαρα και φυσικά σε οποιαδήποτε ένταση ήχου με την ενίσχυση 4 x 55 W και τη λειτουργία EXTRABASS™.

Λογότυπα για Bluetooth®, USB και NFC
Άπειροι τρόποι αναπαραγωγής μουσικής

Αποκτήστε εύκολα πρόσβαση στη μουσική που έχετε στο smartphone σας με πολλούς τρόπους σύνδεσης.

Λογότυπο TOMTOM
Έτοιμο για πλοήγηση

Μετατρέψτε τον δέκτη σας σε σύστημα πλοήγησης με οθόνη αφής, συνδέοντας το προαιρετικό κιτ μονάδας σύνδεσης της Sony.

Σύνδεση και έλεγχος με τον δικό σας τρόπο

Η ακρόαση μουσικής στο δρόμο δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολη υπόθεση. Συνδεθείτε ασύρματα ή ενσύρματα για πρόσβαση στη μουσική βιβλιοθήκη σας και ελέγξτε την αναπαραγωγή με τα κουμπιά ή με φωνητικές εντολές.

Μετάδοση μουσικής σε δευτερόλεπτα

Ακουμπήστε το πίσω μέρος του τηλεφώνου σας με δυνατότητα NFC στο κουμπί έντασης ήχου του δέκτη, για ασύρματη σύνδεση με ένα άγγιγμα. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις του κινητού σας για να δημιουργήσετε γρήγορα σύνδεση Bluetooth®. 

Εικόνα ενός οδηγού σε αυτοκίνητο, με γραμμές που υποδεικνύουν ομιλία
Χρήση του Siri στο δρόμο

Θέλετε να χειρίζεστε το κινητό ή το tablet σας με λειτουργικό iOS χωρίς να αποσπάται η προσοχή σας από το δρόμο; Η δυνατότητα Siri Eyes Free διαχειρίζεται την αναπαραγωγή μουσικής, βοηθά στην πλοήγηση, εκφωνεί τα μηνύματά σας και πολλά άλλα.

Εικονίδιο φωνητικού ελέγχου
Φωνητικός έλεγχος για Android

Χρησιμοποιήστε το φωνητικό έλεγχο για να λάβετε οδηγίες, να στείλετε μηνύματα και να ακούσετε μουσική στο smartphone σας με Android.

Λογότυπα για USB και AUX
Σύνδεση με USB και εισόδους AUX

Δεν έχετε συσκευή Bluetooth®; Συνδέστε το κινητό σας, τη συσκευή μνήμης ή τη συσκευή MP3 στην υποδοχή USB. Εναλλακτικά, συνδέστε με ένα καλώδιο την υποδοχή εξόδου ακουστικών της συσκευής αναπαραγωγής μουσικής στην είσοδο AUX του δέκτη.

Η μουσική είναι το παν

Δημιουργήστε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για κάθε διαδρομή με δυνατό και πλούσιο ήχο που κάνει τα αγαπημένα σας τραγούδια να ακούγονται ακόμα καλύτερα. Μπορείτε να προσθέσετε περισσότερους ενισχυτές για να δημιουργήσετε το ηχοσύστημα αυτοκινήτου των ονείρων σας.

Εικόνα του τσιπ υπολογιστή του ενισχυτή Dynamic Reality 2
Ισχύς εξόδου 4 x 55 W για εκπληκτικό ήχο 

Ο ενισχυτής Dynamic Reality 2 μειώνει τον εξωτερικό θόρυβο στα σήματα ήχου, αποδίδοντας 4 x 55 W βελτιωμένης καθαρότητας, ακόμα και όταν ανεβάζετε την ένταση του ήχου. 

EXTRABASS και EQ5
Με EXTRABASS και EQ5 Advanced

Με δύο διαφορετικές λειτουργίες ενίσχυσης, το EXTRABASS προσθέτει βαθιές χαμηλές συχνότητες σε κάθε κομμάτι. Επιπλέον, το EQ5 Advanced σας επιτρέπει να προσαρμόζετε τη συχνότητα, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Εικόνα με ηχεία και το λογότυπο για τις 3 εξόδους προενίσχυσης
3 έξοδοι προενίσχυσης για περισσότερες επιλογές

Θέλετε να δημιουργήσετε ένα πλήρες ηχοσύστημα αυτοκινήτου; Συνδέστε επιπλέον ενισχυτές για τα ηχεία και τα υπογούφερ σας χρησιμοποιώντας τις τρεις εξόδους προενίσχυσης, για ακόμα πιο δυνατό και δυναμικό ήχο.

Αναπαραγωγή βίντεο παντού

Όταν το αυτοκίνητό σας είναι ακινητοποιημένο, απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με την ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής DVD. 

Μπροστινή όψη του XAV-650BT που δείχνει τα κουμπιά μενού στην οθόνη
Έξυπνη οθόνη αφής

Χειριστείτε τα πάντα εύκολα χάρη στα μεγάλα κουμπιά της οθόνης αφής. Προσαρμόστε το περιβάλλον χρήσης για να ταιριάζει με το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας, επιλέγοντας έναν από τους πέντε διαθέσιμους συνδυασμούς χρωμάτων.

Κάμερα οπισθοπορείας έτοιμη

Έχετε πίσω κάμερα; Όποτε κινείστε με την όπισθεν ή πατάτε το κουμπί με το εικονίδιο κάμερας, θα βλέπετε τη ροή βίντεο καθαρά στην οθόνη. Χρησιμοποιήστε τις προσαρμόσιμες κατευθυντήριες γραμμές που εμφανίζονται στην οθόνη για εύκολη οπισθοπορεία.

Εικόνα πίσω κάμερας που δείχνει το χώρο πίσω από το αυτοκίνητο, όπως εμφανίζεται στην οθόνη του κέντρου AV

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Απολαύστε την αγαπημένη σας μουσική, ταινίες και πολλά περισσότερα στο αυτοκίνητο, με αυτό το συμβατό με smartphone κέντρο AV με πλοήγηση. Συνδεθείτε με το κινητό σας σε δευτερόλεπτα μέσω USB ή λειτουργίας Bluetooth® και απολαύστε πλούσιο ήχο, χάρη στην πανίσχυρη ενίσχυση 4 x 55 W και στην ενίσχυση EXTRA BASS.
  • Συνδέστε αμέσως το smartphone σας με NFC™ και ασύρματη τεχνολογία Bluetooth®

  • Δείτε ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα με τη συσκευή αναπαραγωγής DVD

  • Υποστήριξη κάμερας οπισθοπορείας για εύκολο παρκάρισμα

  • Συνδέστε τη συσκευή αναπαραγωγής MP3 ή τη συσκευή μνήμης με τη θύρα USB

  • Απολαύστε δυνατό ήχο με τον ενισχυτή Dynamic Reality 2 με ισχύ 4 x 55 W

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών