Μονάδα πλοήγησης αυτοκινήτου με βύσμα σύνδεσης: φωτογραφίες
Μονάδα πλοήγησης αυτοκινήτου με βύσμα σύνδεσης: φωτογραφίες
Μονάδα πλοήγησης αυτοκινήτου με βύσμα σύνδεσης: φωτογραφίες
Μονάδα πλοήγησης αυτοκινήτου με βύσμα σύνδεσης: φωτογραφίες
Μονάδα πλοήγησης αυτοκινήτου με βύσμα σύνδεσης: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Εύκολη εγκατάσταση

Μετατρέψτε τους δέκτες AV της Sony σε μια μονάδα πλοήγησης με οθόνη αφής, με την υποστήριξη της TomTom. Χρησιμοποιήστε το κιτ μονάδας με βύσμα σύνδεσης και αποκτήστε το πιο σύγχρονο σύστημα πλοήγησης για πιο έξυπνες διαδρομές, με πανεύκολο χειρισμό και εύχρηστη διασύνδεση με οθόνης αφής.

Περιλαμβάνονται όλα όσα χρειάζεστε

Όλα όσα χρειάζεστε για να συνδεθείτε περιλαμβάνονται στο κουτί κατά την αγορά. Το κουτί περιέχει μονάδα πλοήγησης, κάρτα SD (δεδομένα χάρτη), καλώδιο σύνδεσης τροφοδοσίας, σύστημα στερέωσης της οθόνης αφής, κεραία GPS, καλώδιο ελέγχου και βάση στερέωσης της κεραίας. 

Διαδραστική σχεδίαση

Η μονάδα πλοήγησης NavApp της TomTom αποτελεί έναν ολοκαίνουργιο τρόπο αλληλεπίδρασης. Ξεχάστε τα περίπλοκα μενού. Απλώς προσδιορίστε τον προορισμό σας πατώντας στον χάρτη και ξεκινήστε την οδήγηση. Επιπλέον, μπορείτε να πατήσετε σε μια διαδρομή, για να την καταργήσετε ή να επιλέξετε μια τοποθεσία, για να την προσθέσετε στα αγαπημένα σας.

Ενισχύστε το σήμα GPS

Για καλύτερη λήψη σήματος GPS, προσαρτήστε την κεραία GPS στο ταμπλό χρησιμοποιώντας τη βελτιωμένη βάση στερέωσης. 

Έξι τύποι διαδρομής

Ο προεπιλεγμένος τύπος διαδρομής είναι η "ταχύτερη διαδρομή", αλλά μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ έξι επιλογών, μεταξύ των οποίων είναι η πιο ενεργειακά αποδοτική διαδρομή, η διαδρομή αποφεύγοντας τους αυτοκινητόδρομους, καθώς και η πιο σύντομη διαδρομή. Κάθε φορά που θα προγραμματίζετε μια διαδρομή, θα χρησιμοποιείται ο πιο πρόσφατα ρυθμισμένος τύπος διαδρομής. 

Βρείτε εύκολα τον προορισμό σας

Πιέστε παρατεταμένα στο χάρτη, για να βρείτε γρήγορα τον προορισμό σας. Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε τη λειτουργία αναζήτησης ελεύθερου κειμένου, κατά την οποία το σύστημα ξεκινάει την αναζήτηση, μόλις πληκτρολογήσετε τρεις χαρακτήρες. Καθώς πληκτρολογείτε, αναδύονται οι αντίστοιχες διευθύνσεις και τα μέρη ενδιαφέροντος.

Πάνελ ταχύτητας

Λάβετε πληροφορίες, όπως η τρέχουσα ταχύτητά σας και το μέγιστο όριο ταχύτητας στην τρέχουσα τοποθεσία. Οι λεπτομέρειες σχετικά με την τρέχουσα διαδρομή σας, καθώς και ο εκτιμώμενος χρόνος άφιξης εμφανίζονται σε ένα πλευρικό πάνελ.

Προεπισκόπηση αναλυτικών οδηγιών

Επιλέξτε το στοιχείο "Show instructions" [Προβολή οδηγιών] στο μενού "Current Route" [Τρέχουσα διαδρομή], για να δείτε μια προεπισκόπηση της αναλυτικής λίστας οδηγιών. Η απόσταση που φαίνεται στη λίστα είναι η απόσταση μεταξύ των οδηγιών.

My Places

Δώστε στους χάρτες σας το προσωπικό σας στυλ με τη λειτουργία "My Places". Δείτε τα αγαπημένα σας μέρη στους χάρτες και πλοηγηθείτε εύκολα μέχρι εκεί, ξανά και ξανά. Μπορείτε να μεταβείτε στις πρόσφατες τοποθεσίες σας και από το μενού "My Places" [Οι τοποθεσίες μου]. 

Επιλογή χρωμάτων

Το προεπιλεγμένο χρώμα της NavApp είναι το μπλε, αλλά μπορείτε να το αλλάξετε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Θα αλλάξουν μόνο τα στοιχεία που εμφανίζονται στο χάρτη, όπως η διαδρομή, ο δείκτης του GPS και τα αγαπημένα. Τα χρώματα στο χάρτη θα παραμείνουν ίδια.

Φωνητική καθοδήγηση 

Χάρη στη φωνητική καθοδήγηση, μπορείτε να συνεχίζετε να κοιτάτε το δρόμο, ενώ ακούτε τις οδηγίες. Χρησιμοποιώντας τις ρυθμίσεις, μπορείτε ακόμα και να επιλέξετε ποιες ομάδες οδηγιών θέλετε να εκφωνούνται, όπως οι οδηγίες πλοήγησης, οι αριθμοί οδών, η οδική σήμανση, τα ονόματα οδών και άλλα.

Εντολές με χειρονομίες στην οθόνη

Χάρη στις εντολές με χειρονομίες, η χρήση της διασύνδεσης είναι εύκολη. Για αλληλεπίδραση, πατήστε δύο φορές, σύρετε, ξεφυλλίστε, πατήστε παρατεταμένα, πατήστε ή επιλέξτε.

Προδιαγραφές
Φτάστε στον προορισμό σας έξυπνα, με τη μονάδα πλοήγησης αυτοκινήτου με οθόνη αφής που συνδέεται εύκολα, με την υποστήριξη της TomTom. Συνδέστε τη σε έναν συμβατό δέκτη AV της Sony και απολαύστε ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει στην πλοήγηση εκτός σύνδεσης, με διαδραστικούς χάρτες, αναζήτηση ελεύθερου κειμένου για διευθύνσεις, φωνητική καθοδήγηση και πολλά άλλα στις άκρες των δακτύλων σας.
  • Πλήρως εξοπλισμένη μονάδα πλοήγησης της TomTom με εύκολη εγκατάσταση

  • Διαδραστική σχεδίαση, συμβατή με τις συσκευές ήχου αυτοκινήτου της Sony

  • Έξι τύποι διαδρομής για κάθε είδους ταξίδι

  • Συμπερίληψη αγαπημένων τοποθεσιών στο My Places

  • Φωνητική καθοδήγηση και εντολές με χειρονομίες στην οθόνη

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον