Συσκευές προβολής για την επόμενη γενιά

Προβολές κορυφαίας ποιότητας με μεγαλύτερη επίδραση στο κοινό και μικρότερη στο περιβάλλον. Οι συσκευές προβολής λέιζερ της Sony χρειάζονται ελάχιστη συντήρηση και παρέχουν άψογη απόδοση, απόκριση και ευχρηστία.

Μια προβολή στο μέλλον

Η προσέγγιση της Sony για την αποτελεσματική απόδοση απαιτεί σχολαστική διαδικασία ανάπτυξης προϊόντος. Η πηγή φωτισμού λέιζερ που δεν χρειάζεται συντήρηση σχεδόν ποτέ ελαχιστοποιεί την κατανάλωση ενέργειας και η άμεση εκκίνηση του συστήματος 3LCD εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια.

[1] Μοντέλο συμβατικής λυχνίας [2] Μοντέλα λέιζερ της Sony   [3] Χρόνος

Εξαλείψτε την ανάγκη ανταλλακτικής λυχνίας
Εξαλείψτε την ανάγκη ανταλλακτικής λυχνίας 

Οι συσκευές προβολής διαθέτουν πηγές φωτισμού λέιζερ που διαρκούν έως 20.000 ώρες και δεν χρειάζονται ανταλλακτική λυχνία, για ευχρηστία και οικονομία. Η αποτελεσματικότητα των πηγών φωτισμού λέιζερ συνεπάγεται μειωμένη χρήση πόρων και η εξάλειψη της ανάγκης συντήρησης τις καθιστά ιδανικές για εγκαταστάσεις σε οροφές και σχετικές χρήσεις.

Γρήγορη εκκίνηση για εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας

Με την πηγή φωτισμού λέιζερ Z-Phosphor™ της Sony, η προβολή ξεκινάει και σταματάει σε δευτερόλεπτα, εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια. Η λειτουργία αυτόματης εξασθένισης φωτός εξοικονομεί ακόμα περισσότερη ενέργεια (έως και 95% της πλήρους ισχύος) μειώνοντας το φως όταν η συσκευή δεν χρησιμοποιείται, ενώ η αυτόματη λειτουργία εικόνας προσαρμόζει το φως στην προβολή.

Γρήγορη εκκίνηση για εξοικονόμηση χρόνου και ενέργειας

[1] Φωτεινότητα [2] Πάροδος χρόνου
[3] Μοντέλα λέιζερ της Sony [4] Μοντέλο με συμβατική λυχνία

Πηγή φωτός λέιζερ χωρίς υδράργυρο

Σε αντίθεση με τις συσκευές προβολής υψηλής απόδοσης συμβατικής λυχνίας που απαιτούν αντικατάσταση και κατάλληλη απόρριψη, η πηγή φωτισμού λέιζερ Z-Phosphor™ της Sony δεν έχει υδράργυρο. Για εξαιρετική ποιότητα εικόνας, ευχρηστία και χαμηλότερο περιβαλλοντικό αντίκτυπο.

Η τελευταία γενιά στην προβολή λέιζερ

Οι πιο πρόσφατες συσκευές προβολής λέιζερ 3LCD της Sony προσφέρουν ισάξια φωτεινότητα και ποιότητα εικόνας, σε σύγκριση με τις συμβατικές συσκευές προβολής UHP. Ωστόσο, η λυχνία που διαθέτουν διαρκεί περισσότερο, η συντήρησή τους είναι ευκολότερη, ενώ η εκκίνηση και η απενεργοποίηση γίνονται γρηγορότερα.

Η τεχνολογία της προβολής λέιζερ
Η τεχνολογία της προβολής λέιζερ

Με απλά λόγια, μια πηγή φωτισμού λέιζερ χρησιμοποιεί μπλε λέιζερ ως ερέθισμα σε ένα φωσφορούχο υλικό το οποίο, στη συνέχεια, δημιουργεί φως πλήρους φάσματος. Ως αποτέλεσμα, παράγεται σταθερό, ζωηρό χρώμα RGB.

Μια νέα εποχή στην προβολή λέιζερ
Μια νέα εποχή στην προβολή λέιζερ

Μια οθόνη LCD BrightEra™ νέας γενιάς της Sony είναι αρκετά ανθεκτική για έως και 20.000 ώρες λειτουργίας.

Tsuneharu Nomura
Σχεδίαση με στόχο το μέλλον

Tsuneharu Nomura

Επικεφαλής μηχανικός πηγής φωτισμού, Σχεδίαση συσκευής προβολής

Επί χρόνια, οι τυπικές επαγγελματικές συσκευές προβολής υψηλής απόδοσης στηρίζονταν σε λυχνίες υδραργύρου. Οι πηγές φωτισμού ημιαγωγών λέιζερ ξεκινούν αμέσως και χρησιμοποιούνται χωρίς αντικατάσταση για πολλά χρόνια.
Πάντα ακολουθώ την πολιτική ανάπτυξης προϊόντων της Sony, που βασίζεται στο "Τι θέλουν οι πελάτες;" Πρέπει να γνωρίζουμε τόσο τις επιθυμίες που εκφράζουν οι πελάτες, όπως "να μην αλλάζω λάμπες" και "να ανοίγει γρήγορα", αλλά και να σεβόμαστε το περιβάλλον, κάτι που ίσως να ικανοποιεί και προσδοκίες που δεν εκφράζουν οι πελάτες.
Πάντα παρουσιάζονται προκλήσεις που πρέπει να ξεπεράσουμε στη νέα τεχνολογία, αλλά καθώς οι συσκευές προβολής ανταποκρίνονται όλο και περισσότερο στις προσδοκίες του πελάτη, θέλω να λαμβάνω υπόψη το περιβάλλον κατά τη δημιουργία των μελλοντικών προϊόντων.

Συσκευές προβολής με πηγή φωτισμού λέιζερ 3LCD
Εικόνα συσκευών προβολής

Μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία της Sony