Xperia™ Ear

Τα καλά νέα στην εξοικονόμηση πόρων

Οι κινητές συσκευές αλλάζουν τον τρόπο ζωής και εργασίας φέρνοντας αισιοδοξία για το μέλλον, με καινοτόμες λειτουργίες και σχεδίαση. Το Xperia™ Ear είναι ένα από αυτά τα χρήσιμα εργαλεία. Δείτε πώς η οικολογική συνείδηση συνδυάζεται με την επέκταση της αγοράς.

Στα πρωτοποριακά προϊόντα αξίζει προηγμένη οικολογική απόδοση

Η απόδοση δίχως έγνοιες που περιλαμβάνει και αντοχή στις πτώσεις είναι απολύτως απαραίτητη για τις κινητές συσκευές που θέλετε να παίρνετε παντού μαζί σας και να απολαμβάνετε διαρκώς. Για να είναι κατάλληλο, το υλικό που χρησιμοποιείται πρέπει να έχει και να σωστά χαρακτηριστικά απόδοσης. Σας παρουσιάζουμε το νέο Xperia™ Ear, με κατασκευή που διαθέτει ανακυκλωμένο πλαστικό SORPLAS™, αποκλειστικά από τη Sony.

Xperia Ear και Smartphone

Τι είναι το Xperia™ Ear;

Μια νέα έξυπνη συσκευή για το αυτί σας, για επικοινωνία hands-free. Απλώς, μιλήστε στον ψηφιακό βοηθό για χρήση του email, πραγματοποίηση και απάντηση κλήσεων, καθώς και έλεγχο και διαχείριση προγράμματος, χωρίς καν να χρειαστείτε το smartphone σας. 

Συσκευασίες βάσει των στόχων μας

Οι προθέσεις δεν αρκούν από μόνες τους. Χρειάζονται ξεκάθαροι στόχοι και η αντίστοιχη προσπάθεια. Εξετάσαμε πού χρησιμοποιείται το περισσότερο πλαστικό, ως μέσο επίτευξης του στόχου χρήσης ανακυκλωμένου πλαστικού.

Δυνατότητα χρήσης περισσότερου ανακυκλωμένου πλαστικού

Θήκη φόρτισης του Xperia™ Ear. Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες χρήσης του προϊόντος, η Sony επέλεξε την ποιότητα του SORPLAS™ που προσφέρει τη βέλτιστη αντοχή σε πτώσεις και τα καλύτερα χαρακτηριστικά πρόσφυσης χρώματος για το εξωτερικό της θήκης. Οι πολλαπλοί έλεγχοι και οι βελτιώσεις διασφάλισαν ότι ανταπεξέρχεται καλά στην ποιότητα των προϊόντων μας, πετυχαίνοντας ποσοστό χρήσης ανακυκλωμένου πλαστικού περίπου 45%. Επιπλέον, το Xperia™ Ear ενσωματώνει ένα είδος SORPLAS™ κατασκευασμένο από υλικά όπως υπολείμματα οπτικών δίσκων από εργοστάσια και ανακυκλωμένα μπουκάλια νερού, κάτι που επίσης προωθεί την ανακύκλωση.

Υψηλή αντοχή στις πτώσεις

Υψηλή αντοχή στις πτώσεις

Το εξωτερικό χρειάζεται να είναι αρκετά ανθεκτικό, για να προστατεύει τα ακουστικά και τον ενσωματωμένο φορτιστή της θήκης. Οι πολλαπλές δοκιμές και τροποποιήσεις σχεδίασης για τη βελτίωση της απορρόφησης κραδασμών απέφεραν υψηλή αντοχή στις πτώσεις.

Ομορφιά που διαρκεί

Ομορφιά που διαρκεί

Το χρώμα επίσης πρέπει να είναι ανθεκτικό, μιας και η θήκη αγγίζεται από χέρια με ενυδατική κρέμα, ρίχνεται άτακτα στην τσάντα ή μετακινείται συχνά. Για αυτόν τον λόγο, η πρόσφυση του χρώματος και η χημική αντοχή έχουν ελεγχθεί και επιβεβαιωθεί.

Προσέξτε τη συσκευασία

Φροντίσαμε η συσκευασία να έχει τον επιθυμητό συναισθηματικό αντίκτυπο, με σύνεση και οικονομία πόρων. Έτσι, η νέα σχεδίαση της κατασκευής απαιτεί λιγότερο χαρτί. Μια συνολικά ελκυστική συσκευασία.

Περίπου 30% πιο ελαφριές

Οι περισσότερες συσκευασίες είναι κατασκευασμένες από χαρτόνι, για να προσφέρουν επαρκή προστασία κατά την αποστολή. Η συσκευασία του Xperia™ Ear χρησιμοποιεί ανακυκλωμένο χαρτί με κυματοειδή δομή, για να μειώσει κατά πολύ το βάρος, συγκριτικά με τις συνήθεις μοριοσανίδες από ανακυκλωμένο χαρτί, ενώ ταυτόχρονα παραμένει όσο ανθεκτική χρειάζεται. Έτσι μειώνεται το βάρος, καθώς και η ποσότητα απαιτούμενου χαρτιού.

Ένα όμορφο τελείωμα που ξεπερνά τυχόν αδυναμίες

Η αυλακωτή επιφάνεια λόγω της κυματοειδούς κατασκευής εξαλείφεται με την εξωτερική εφαρμογή χαρτιού υψηλής ικανότητας εκτύπωσης. Η νέα τεχνική εισαγωγής σχισμών στο χαρτί στα σημεία που διπλώνει δημιουργεί μια συσκευασία με όμορφα εκτυπωμένες επιφάνειες και διπλωμένες άκρες.

Συσκευασία Xperia

Ακριβής έλεγχος των χημικών ουσιών για εξάλειψη κάθε ανησυχίας

Η Sony έχει καθιερώσει τα δικά της παγκόσμια πρότυπα για τη διαχείριση των χημικών ουσιών που χρησιμοποιούνται στα εξαρτήματα και τα υλικά της, τα οποία εφαρμόζει παγκοσμίως. Ας δούμε, για παράδειγμα, τα βρωμιούχα επιβραδυντικά φλόγας (BFR). Κάποια BFR είναι επιβλαβή για την ανθρώπινη υγεία και τείνουν να παραμένουν στο περιβάλλον και να συσσωρεύονται στους ζωντανούς οργανισμούς. Η Sony Mobile Communications αναδείχθηκε ως πρωτοπόρα εταιρεία στον κλάδο απαγορεύοντας τη χρήση τους στα κινητά τηλέφωνα (πλακέτες κυκλώματος, καλώδια και περιβλήματα) από το 2002. Υιοθετώντας τα ίδια μέτρα που ήδη εφαρμόζονται στα smartphone και τα tablet Xperia™, έχουμε πετύχει μηδενική χρήση των BFR στο Xperia™ Ear.

Άλλο ένα βήμα προς το μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα στον τομέα των κινητών συσκευών

Το πρόγραμμα "Road to Zero" αποτελεί τον απόλυτο χάρτη πορείας της Sony προς έναν πιο βιώσιμο κόσμο. Για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους του παγκόσμιου περιβαλλοντικού προγράμματος της Sony, προσεγγίσαμε τη νέα μας έξυπνη συσκευή με τη φιλοσοφία της εξοικονόμησης πόρων, αποκτώντας τη δυνατότητα να επεκτείνουμε τη χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού και να μειώσουμε τη χρήση του χαρτιού. Η Sony θα ανταπεξέλθει με επιτυχία στην πρόκληση της επέκτασης των περιβαλλοντικών πρωτοβουλιών τόσο στα νέα προϊόντα όσο και στις νέες κατηγορίες.

Η διάθεση των μοντέλων ενδέχεται να διαφέρει ανά περιοχή και χώρα.
[Περισσότερες πληροφορίες από τον Ιανουάριο του 2017 και μετά, βάσει έρευνας της Sony.]

Έξυπνα προϊόντα Xperia

Έξυπνα προϊόντα

Δείτε περισσότερα προϊόντα της Sony με οικολογικές λειτουργίες