Αυθεντικό ανάμεικτο υλικό

Χάρτινα υλικά που δημιουργούνται από τη Sony

Για το περιβάλλον και για το μέλλον

Η Sony συμμετέχει σε πολλές δραστηριότητες προστασίας του περιβάλλοντος, μία εκ των οποίων είναι και η χρήση χάρτινης αντί πλαστικής συσκευασίας για ορισμένα προϊόντα.

Τι είναι το αυθεντικό ανάμεικτο υλικό;

Το αυθεντικό ανάμεικτο υλικό είναι ένα χάρτινο υλικό που δημιουργείται από τη Sony με γνώμονα το περιβάλλον. Δεν βασίζεται στο πλαστικό από πετρέλαιο και μπορεί να διαμορφωθεί για να καλύψει μια μεγάλη ποικιλία αναγκών συσκευασίας.

Η γέννηση αυθεντικού ανάμεικτου υλικού

Δημιουργία με γνώμονα το περιβάλλον

Ενώ πολλά χάρτινα προϊόντα προκύπτουν από ώριμα πολυετή δέντρα, τα φυτά με μεγάλο κύκλο ανάπτυξης θέλουν πολυετή διαχείριση. Τα αυθεντικά ανάμεικτα υλικά μας χρησιμοποιούν κυρίως μπαμπού και ζαχαροκάλαμο, που αναπτύσσονται γρήγορα. Γνωρίζουμε τον αντίκτυπο από παραγωγούς και καλλιεργητές, διασφαλίζοντας μια ανάπτυξη και συγκομιδή με γνώμονα το περιβάλλον.

1. Μακρόβιο φυτό 2. Φυτό με μικρό κύκλο ανάπτυξης 3. Δενδρύλλιο 4. Αναπτυσσόμενο δέντρο 5. Υλοτομία 6. Ταξινόμηση & συγκομιδή 7. Περίοδος απορρόφησης CO2

Απόκτηση των αυθεντικών ανάμεικτων υλικών
Δημιουργία μιας ευέλικτης συσκευασίας

Η Sony κατασκευάζει πολλά προϊόντα με διαφορετικά σχήματα συσκευασιών. Η δέσμευσή μας για τη βιωσιμότητα μας οδήγησε σε ποικίλους τύπους αυθεντικών ανάμεικτων υλικών, δημιουργώντας μια εύκολα διαμορφώσιμη συσκευασία που ταιριάζει σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων και σκοπών.

Ευαισθητοποίηση μέσα από τις συσκευασίες

Με τη χρήση υλικών αφής και υψηλής ποιότητας, τα οποία δημιουργούνται με γνώμονα το περιβάλλον, στόχος μας είναι η ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον καθενός που επιλέγει τη συσκευασία.

Λαμβάνοντας υπόψη όλη τη συσκευασία

Το αυθεντικό ανάμεικτο υλικό είναι ένα ευέλικτο υλικό που μπορεί να διαμορφωθεί και να χρησιμοποιηθεί για πολλούς σκοπούς, όπως εξωτερικά κουτιά, εσωτερικά κουτιά, μαξιλάρια, θήκες, προστατευτικά φύλλα προϊόντων, εγχειρίδια χρήσης και πολλά άλλα.

Ανάγλυφο λογότυπο Sony με χάρτινο υλικό
Μειωμένη χρήση μελανιού

Οι λέξεις και το κείμενο αναπαράγονται με ανάγλυφα σχήματα, χωρίς μελάνι.

Χωρίς περιττές βαφές

Το τελικό προϊόν είναι χωρίς χρώμα για ελκυστική πιο φυσική εμφάνιση.

Εικόνα χάρτινου υλικού
Δημιουργήθηκε με γνώμονα την ανακύκλωση

Η αποκομιδή των συσκευασιών από ανάμεικτα υλικά μπορεί να γίνει μαζί με άλλα χάρτινα υλικά, χωρίς να χρειάζεται επιπλέον διαχωρισμός, καθιστώντας εύκολη την ανακύκλωσή τους σε νέο χαρτί.

1. Ανακυκλωμένο σε νέο χαρτί 2. Κατασκευασμένο 3. Αγορασμένο 4. Συλλεγμένο ως υλικό 5. Κατεργασμένο ως απόβλητο

Το παρόν και το μέλλον της συσκευασίας
Πορτραίτο σχεδιαστή
Kenichi Hirose

Designer
Creative Center
Εταιρικός όμιλος Sony Group Corporation

Ο σκοπός χρήσης του υλικού αυτού είναι η ενημέρωση των πελατών και η μεγαλύτερη ευαισθητοποίηση για το περιβάλλον. Σκεφτήκαμε να τους ενημερώνουμε, απαντώντας στα ερωτήματα πού, τι, πώς και γιατί. Στην ουσία, η Sony θεωρεί ότι η περιβαλλοντική συνείδηση δεν είναι κάτι που δημιουργείται απλά και μόνο με την προσφορά προϊόντων. Η προστασία των περιβαλλοντικών κύκλων εξαρτάται από τη δράση όσων αντιλαμβάνονται τη σημασία τους. Με βάση αυτήν την ιδέα, επισκεφθήκαμε διάφορα περιβάλλοντα, επιλέξαμε προσεκτικά πρώτες ύλες και τις συνδυάσαμε αξιοποιώντας πλήρως τα χαρακτηριστικά τους, για να δημιουργήσουμε λειτουργικά βελτιστοποιημένα υλικά τα οποία μετατρέψαμε σε "υλικά για ενημέρωση". Ελπίζουμε ότι αυτή η συσκευασία θα συμβάλλει στη διάδοση του μηνύματος.