Παίξτε, συνδεθείτε, δημιουργήστε.

Είτε ανταλλάσσετε tweet, μοιράζεστε φωτογραφίες ή ηχογραφείτε ένα κομμάτι, οι εφαρμογές VAIO μετατρέπουν τον υπολογιστή σας σε ένα πανίσχυρο μηχάνημα που σας βοηθάει να εκφράζετε τη δημιουργικότητά σας.

Φανταστείτε το, κάντε το πραγματικότητα

Το Imagination Studio™ VAIO Edition θα απογειώσει τις δημιουργίες σας.

Απολαύστε εκπληκτικά αποτελέσματα με αυτό το πρακτικό πακέτο τεσσάρων πανίσχυρων εφαρμογών VAIO. Δημιουργήστε αυθεντική μουσική. Κάντε επαγγελματικές επεξεργασίες ήχου. Δημιουργήστε εκπληκτικά DVD. Και πάνω από όλα, διευκολύνετε τις εργασίες σας με εκπαιδευτικές παρουσιάσεις γρήγορης έναρξης και ένα ολοκληρωμένο κέντρο βοήθειας.

Απολαύστε και βελτιώστε φωτογραφίες και βίντεο

Ίσως έχετε τόσες πολλές υπέροχες εικόνες και ταινίες που δυσκολεύεστε να τις εντοπίσετε. Το PlayMemories Home της Sony διατηρεί τα πάντα οργανωμένα και σας επιτρέπει ακόμη και να τα βελτιώνετε με μια διασκεδαστική εφαρμογή χαρτογράφησης.

PlayMemories Home με το Sony Computer
Βρείτε γρήγορα τις αγαπημένες σας λήψεις

Οι φωτογραφίες και οι ταινίες οργανώνονται κατά ημερομηνία και ώρα λήψης. Βρείτε και δείτε γρήγορα τα πάντα.

Προβολή χάρτη με PlayMemories Home
Παρακολουθήστε το ταξίδι σας με την Προβολή χάρτη

Εμπλουτίστε τις ιστορίες σας με πληροφορίες τοποθεσίας για φωτογραφίες και βίντεο που τραβήχτηκαν με συμβατές μηχανές της Sony.

Δημοσιεύστε τις αναμνήσεις σας με το Album

Η αποστολή μεμονωμένων εικόνων είναι χρονοβόρα διαδικασία. Με αυτήν την εφαρμογή VAIO μπορείτε να μοιράζεστε άμεσα φωτογραφίες ή βίντεο σε δημόσια ή ιδιωτικά άλμπουμ ή να τα ανεβάζετε απευθείας στις τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης.

Κοινωνικοποιηθείτε με το Socialife

Βρεθείτε σε περισσότερα μέρη, με μεγαλύτερη ευκολία

Το να μένετε σε επαφή και να παρακολουθείτε διαφορετικά ιστολόγια, ενημερώσεις, tweet, δημοσιεύσεις, ειδήσεις και βίντεο με γάτες που παίζουν πιάνο είναι η μεγαλύτερη πρόκληση των κοινωνικών μέσων. Ποια είναι η λύση; Το πλήρως επανασχεδιασμένο Socialife της Sony.

Socialife με το Sony Tablet
Λειτουργία VAIO Touch Search

Γρήγορα και έξυπνα

Αναζητήστε περιεχόμενο εύκολα, χωρίς διακοπές. Εντοπίστε λέξεις στην οθόνη και δείτε έναν εύχρηστο πίνακα αποτελεσμάτων από το διαδίκτυο, τις εφαρμογές, τα αρχεία και τους φακέλους σας.

Ένας εξυπνότερος οδηγός για την τηλεόρασή σας

Η εφαρμογή TV SideView μετατρέπει το tablet, το φορητό υπολογιστή ή το smartphone στο απόλυτο τηλεχειριστήριο. Περιηγηθείτε στο περιεχόμενο, μιλήστε με τους φίλους σας για τις τελευταίες εκπομπές και, φυσικά, αλλάξτε εκατοντάδες κανάλια με το κούνημα ενός δαχτύλου ή ακόμη και με μια απλή φωνητική εντολή.

Εντοπίστε γρήγορα αυτά που ψάχνετε με το Sony Select

Τέλος στα άσχετα διαφημιστικά μηνύματα! Με το Sony Select, μπορείτε να βλέπετε ειδικές προσφορές, εφαρμογές, συμβουλές και πολλά περισσότερα που σχετίζονται μόνο με το μοντέλο VAIO που διαθέτετε.

Λογότυπο του VAIO Care
Διατηρήστε την κορυφαία απόδοση του VAIO

Το ολοκληρωμένο VAIO Care της Sony παρέχει αυτόματες αξιολογήσεις απόδοσης, αντιμετώπιση προβλημάτων, εύχρηστα διαγνωστικά εργαλεία και πολλά περισσότερα, για να είστε σίγουροι ότι το VAIO που διαθέτετε θα έχει τη φροντίδα που του ταιριάζει.