ΟΘΟΝΗ LCD CLM-FHD5 ΜΕ ΚΛΙΠ

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

CLM-FHD5

Ενδεικτικά από

732,80 €

LCD

Πάνελ LCD
Οθόνη TFT τύπου μαύρου (Normally Black)
Μέγεθος εικόνας
Τύπου 5
Γωνία προβολής
Περίπου 80° / Περίπου 80°
Πραγματικό μέγεθος εικόνας (κατά προσέγγιση) (π × υ)
110 mm × 61.9 mm (4 3/8" × 2 1/2")
Ανάλυση
1.920 × 1.080 pixel
Αναλογία πλευρών οθόνης
16:9

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Π x Υ x Β)
Περίπου 139 mm × 100 mm × 23,1 mm (χωρίς προεξέχοντα τμήματα)
Βάρος
270 g (μόνο κύρια μονάδα)

Γενικές προδιαγραφές

Ισχύς
DC 6,8 V (μπαταρία Sony σειράς V NP-FV50, NP-FV70, NP-FV100), DC 7,2 V (μπαταρία Sony σειράς M, μπαταρία Sony σειράς W), DC 7,4 V (μπαταρία Sony σειράς V NP-FV100A), DC 7,6 V (AC-PW10AM)
Κατανάλωση ρεύματος
Περίπου 5,5 W
Θερμοκρασία αποθήκευσης
Περίπου -20 °C έως +60 °C

Διασύνδεση

Είσοδος / έξοδος
Έξοδος ενσωματωμένου ηχείου: Περίπου 0,5 W μονοφωνική, Υποδοχή εξόδου ακουστικών: Στερεοφωνική υποδοχή mini Ø 3,5 (1), Υποδοχή εισόδου HDMI: HDMI (Τύπος A) (1), Υποδοχή DC IN: DC 7,6 V

Άλλα

Θερμοκρασία λειτουργίας
Περίπου 0°C έως 40°C

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Προσαρμογέας υποδοχής σύνδεσης (1)
  • Σκίαστρο (1)
  • Προσαρμογέας μπαταρίας (1)
  • Καλώδιο HDMI (Mini HDMI) (περίπου 45 cm, τύπου A - τύπου C) (1),
  • Καλώδιο HDMI (Micro HDMI) (περίπου 45 cm, τύπου A - τύπου D) (1)
  • Θήκη μεταφοράς (1)
  • Έντυπα τεκμηρίωσης
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Οθόνη LCD CLM-FHD5 με κλιπ: εικόνα

Μικρού μεγέθους, συμβατή με Full HD

Η CLM-FHD5, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για μηχανές compact, μπορεί να προβάλλει εικόνες με υψηλή ανάλυση Full HD σε μεγαλύτερη οθόνη, λειτουργώντας όπως τα εικονοσκόπια των μηχανών με υψηλό αριθμό pixel. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να βεβαιωθείτε ότι η εστίαση είναι ακριβής, εξετάζοντας και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Οθόνη LCD CLM-FHD5 με κλιπ: εικόνα

Μεγεθύνετε την εικόνα για να δείτε από πιο κοντά

Πατήστε στο κέντρο το κουμπί ΖΟΥΜ/ΕΠΙΛΟΓΗΣ της οθόνης για να αλλάξετε την αναλογία μεγέθυνσης από 1x σε 3x και σε 6x. Με μεγέθυνση 3x ή 6x, μπορείτε να μετακινήσετε τη μεγεθυμένη περιοχή στο σημείο που θέλετε ώστε να ελέγξετε με ακρίβεια την εστίαση, χρησιμοποιώντας το κουμπί ΖΟΥΜ/ΕΠΙΛΟΓΗΣ (επάνω/κάτω/αριστερά/δεξιά).

Οθόνη LCD CLM-FHD5 με κλιπ: εικόνα

Η λειτουργία Peaking επιτρέπει τον άμεσο έλεγχο της εστίασης

Με τη λειτουργία τονισμού της οθόνης η εικόνα προβάλλεται μονόχρωμη, εκτός από τις περιοχές με σχετικά ευκρινή εστίαση που υποδεικνύονται με κόκκινο χρώμα, ώστε να μπορείτε να ελέγξετε επί τόπου αν η εστίαση είναι αυτή που θέλετε. Η λειτουργία αυτή διατίθεται επίσης και για μεγεθυμένες εικόνες, ενώ για τις διάφορες μεγεθύνσεις χρησιμοποιούνται διαφορετικά επίπεδα τονισμού.

Οθόνη LCD CLM-FHD5 με κλιπ: εικόνα

Η λειτουργία Ψευδούς χρώματος δείχνει την κατανομή των επιπέδων σήματος βίντεο

Η λειτουργία Ψευδούς χρώματος εμφανίζει τα επίπεδα του σήματος βίντεο σε ολόκληρη την είσοδο της εικόνας ως κατανομή χρώματος, ώστε να διευκολύνει τους χρήστες να ρυθμίσουν και να προσαρμόσουν με ακρίβεια τα επίπεδα έκθεσης. Χρησιμοποιεί έξι χρώματα: το κόκκινο υποδεικνύει επίπεδο σήματος βίντεο 108% ή περισσότερο, ενώ το βιολετί υποδεικνύει 3% ή λιγότερο.

Οθόνη LCD CLM-FHD5 με κλιπ: εικόνα

Απλοποιημένος έλεγχος υπερέκθεσης/υποέκθεσης

Η λειτουργία Δείκτη επιπέδου βίντεο χρωματίζει συγκεκριμένα επίπεδα φωτεινότητας βίντεο στην εικόνα, προκειμένου να σας βοηθήσει να επιτύχετε βέλτιστη έκθεση και βέλτιστο χρωματικό τόνο, σύμφωνα με το επίπεδο σήματος βίντεο που επιλέγει ο χρήστης. Σε σχέση με το επίπεδο που επιλεγεί ο χρήστης, το σκούρο γκρι υποδεικνύει χαμηλότερο επίπεδο σήματος βίντεο (περιοχές χαμηλότερης έκθεσης) και το ανοιχτό γκρι υψηλότερο επίπεδο σήματος βίντεο (περιοχές υψηλότερης έκθεσης).

Οθόνη LCD CLM-FHD5 με κλιπ: εικόνα

Δείτε τις εικόνες S-Log με φυσική φωτεινότητα

Η λειτουργία υποβοήθησης S-Log εμφανίζει τις εικόνες S-Log με φωτεινότητα και αντίθεση παρόμοιες με της κανονικής λειτουργίας λήψης, για ευκολότερη εστίαση και παρακολούθηση. Επίσης, επιτρέπει στους χρήστες να προσαρμόζουν τη φωτεινότητα όταν οι εικόνες προβάλλονται στη ρύθμιση Υποβοήθησης S-Log (S-Log Disp. Assist Gain Adjustment).

Οθόνη LCD CLM-FHD5 με κλιπ: εικόνα

Ρυθμίσεις εμφάνισης δείκτη για περισσότερους τύπους καρέ τηλεόρασης

Επιλέξτε την κατάλληλη αναλογία καρέ για την εγγραφή ταινίας. Επιλέξτε καρέ 80% ή 90% και δείτε την αντίστοιχη αναλογία διαστάσεων, για να διαπιστώσετε πώς θα περικοπεί η εικόνα όταν προβληθεί στην τηλεόραση. Επιλέξτε μια από τις τέσσερις ρυθμίσεις Εμφάνισης δείκτη ανάλογα με τις συνθήκες αναπαραγωγής των πλάνων σε τηλεόραση: 80% (16:9), 90% (16:9), 80% (4:3) και 90% (4:3).

Οθόνη LCD CLM-FHD5 με κλιπ: εικόνα

Εύκολος, προσαρμόσιμος χειρισμός

Τα προσαρμόσιμα κουμπιά C1 και C2 μπορούν να παρέχουν άμεση, εύκολη πρόσβαση σε κάποιες από τις οκτώ λειτουργίες που χρησιμοποιείτε πιο συχνά (Peaking, Ψευδές χρώμα, Δείκτης επιπέδου βίντεο, Ένταση ήχου, Φωτεινότητα, Αντίθεση, Τόνος χρώματος (φάση/απόχρωση), Οπίσθιος φωτισμός), για πιο γρήγορες και πρακτικές λήψεις. Οι λειτουργίες Peaking και Ψευδούς χρώματος έχουν οριστεί από προεπιλογή στα κουμπιά C1 και C2 αντίστοιχα.

Οθόνη LCD CLM-FHD5 με κλιπ: εικόνα

Αποδώστε όλους τους τόνους με ακρίβεια

Για καλύτερη ορατότητα, μπορείτε να προσαρμόσετε τη φωτεινότητα, την αντίθεση, το χρωματικό τόνο, τον οπίσθιο φωτισμό και τη θερμοκρασία χρώματος (ισορροπία λευκού) της οθόνης σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας ή ανάλογα με τις συνθήκες λήψης. Επιπλέον, με τη λειτουργία προεπισκόπησης μπορείτε να δείτε το αποτέλεσμα των ρυθμίσεων προτού τις αποθηκεύσετε.

Οθόνη LCD CLM-FHD5 με κλιπ: εικόνα

Μεγαλύτερη συμβατότητα με περισσότερες επωνυμίες φωτογραφικών μηχανών

Μόνο σε έναν ιδανικό κόσμο θα είχαμε όλοι φωτογραφικές μηχανές Sony. Επειδή στον πραγματικό κόσμο αυτό δεν ισχύει, η οθόνη CLM-FHD5 προσφέρει μεγαλύτερη ευκολία χρήσης, καθώς μπορεί να συνδεθεί εύκολα με διάφορες μηχανές και από κατασκευαστές εκτός της Sony, αρκεί να διαθέτουν ακροδέκτη HDMI για έξοδο υψηλής ανάλυσης και λειτουργία Live View.

Οθόνη LCD CLM-FHD5 με κλιπ: εικόνα

Απόλυτη ευελιξία από κάθε γωνία

Υπέροχα κάδρα σχεδόν από κάθε γωνία. Ο προσαρμογέας υποδοχής σύνδεσης που στηρίζει την οθόνη περιστρέφεται περίπου κατά 180 μοίρες δεξιά και αριστερά, καθώς και περίπου κατά 90 μοίρες μπροστά και πίσω, επιτρέποντας την ελεύθερη, ομαλή μετατόπιση και κλίση της οθόνης προς όποια κατεύθυνση θέλετε, είτε την έχετε τοποθετήσει σε τρίποδο είτε σε βραχίονα ή κάποιο άλλο μέσο στήριξης.

Οθόνη LCD CLM-FHD5 με κλιπ: εικόνα

Διατηρήστε τη θέση σας

Τα επάνω και κάτω ανοίγματα υποδοχών σάς επιτρέπουν να προσαρτήσετε την οθόνη με όποιον τρόπο θέλετε (όπως π.χ. με βίδες και παξιμάδια) σε τρίποδο, στήριγμα ή άλλο σταθερό μέσο υποστήριξης, σταθερά και με ασφάλεια, ώστε να έχετε εικόνα από σχεδόν κάθε δυνατή θέση, σε κάθε περίσταση.

Οθόνη LCD CLM-FHD5 με κλιπ: εικόνα

Ακούστε αυτό που καταγράφετε

Η CLM-FHD5 δεν προσφέρει μόνο καλή εικόνα. Μπορείτε επίσης να ακούσετε τον ήχο που καταγράφεται/έχει καταγραφεί μαζί με τα πλάνα βίντεο, είτε με ακουστικά που συνδέονται στην υποδοχή ακουστικών της οθόνης είτε από το ενσωματωμένο μονοφωνικό ηχείο.