ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Δέκτης CD με ήχο υψηλής ανάλυσης και Bluetooth®

MAP-S1
Δέκτης CD με ήχο υψηλής ανάλυσης και Bluetooth®: εικόνα

Ενδεικτικά από

892,20 €

Δέκτης CD με ήχο υψηλής ανάλυσης και Bluetooth®: φωτογραφίες
Δέκτης CD με ήχο υψηλής ανάλυσης και Bluetooth®: φωτογραφίες
Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος, από το σήμα μέχρι το ηχείο, συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Ήχος υψηλής ανάλυσης για κορυφαία ποιότητα

Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες ενός συστήματος Hi-Fi με το μικρού μεγέθους σύστημα αναπαραγωγής ήχου MAP-S1 και απολαύστε μουσική που πλησιάζει την ποιότητα της πρωτότυπης εγγραφής με ήχο υψηλής ανάλυσης. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου HX (DSEE HX) αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων μουσικής. Η συσκευή επιτρέπει τη σύνδεση ηχείων και ενισχυτών, ενώ διαθέτει επίσης ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD.

Ισχύς 100 W
Ισχύς εξόδου

Παρά το μικρό του μέγεθος, το σύστημα προσφέρει ισχύ 100 W.

NFC με ένα άγγιγμα
Συνδεσιμότητα NFC και Bluetooth®

Μεταδώστε μουσική ασύρματα ακουμπώντας το smartphone με δυνατότητα NFC στο MAP-S1 για να δημιουργήσετε σύνδεση.

Θύρες USB
Δημιουργήστε το ιδανικό σύστημα

Η συσκευή διαθέτει δύο εξόδους για τα ηχεία σας, καθώς και μια αναλογική είσοδο και έξοδο. Μπορείτε επίσης να συνδέσετε το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας στην μπροστινή ή την πίσω θύρα USB.

Ακούστε τη μουσική σας όσο γίνεται καλύτερα

Ακούστε μουσική με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα, είτε πρόκειται για ήχο υψηλής ανάλυσης, CD ή MP3. Το MAP-S1 υποστηρίζει φορμά ήχου υψηλής ανάλυσης όπως DSD, FLAC, WAV και ALAC, καθώς και φορμά όπως MP3, Apple AAC, ATRAC και Windows WMA, αποκαθιστώντας την ποιότητα σχεδόν σε αυτήν της αρχικής εγγραφής.

Πώς λειτουργεί ο ήχος υψηλής ανάλυσης

Ο ήχος υψηλής ανάλυσης μετατρέπει τον αναλογικό ήχο σε ψηφιακό με μεγαλύτερο, πιο ακριβή ρυθμό από τα CD. Χάρη στο ρυθμό 24bit/96Hz, καταγράφει περισσότερες λεπτομέρειες, με αποτέλεσμα η μουσική να είναι ακόμα πιο κοντά στον πραγματικό ήχο.

Ήχος υψηλής ανάλυσης
DSSE HX
Αποκαταστήστε όλα τα συμπιεσμένα αρχεία σας

Το σύστημα ψHX (DSEE HX) αναβαθμίζει το σήμα των συμπιεσμένων ψηφιακών αρχείων μουσικής (MP3, ACC, ATRAC και WMA). Αποκαθιστώντας τις υψηλές συχνότητες που χάνονται κατά τη συμπίεση, το DSEE HX αναπαράγει τα ψηφιακά μουσικά αρχεία σας με πλούσιο ήχο.

Απολαύστε κάθε νότα

Οι Sony S-Master είναι 100% ψηφιακοί προσφέροντας περισσότερη ισχύ χωρίς παραμόρφωση. Ο S-Master HX έχει βελτιωθεί για ήχο υψηλής ανάλυσης και μειώνει τα επίπεδα θορύβου, προσφέροντας την ακρίβεια που απαιτείται στις υψηλές συχνότητες (>40kHz).

Ψηφιακός ενισχυτής S-master HX
Η καρδιά του ηχοσυστήματός σας

Απογειώστε τις δυνατότητες του συστήματος Hi-Fi με το MAP-S1. Διαθέτει δύο εξόδους για τη σύνδεση ηχείων, καθώς και μια αναλογική είσοδο και έξοδο. Συνδέστε το στο οικιακό σας δίκτυο μέσω της θύρας LAN και απολαύστε σύνδεση και χρήση στο λεπτό χάρη στις δύο θύρες USB.

Συσκευή αναπαραγωγής CD
Συσκευή αναπαραγωγής CD

Ξεσκονίστε τη συλλογή με τα CD σας και απολαύστε ευκρινή και ακριβή ήχο στα παλιά αγαπημένα σας κομμάτια.

Ραδιόφωνο DAB
Ψηφιακό ραδιόφωνο DAB

Επιλέξτε από μια τεράστια ποικιλία ραδιοφωνικών σταθμών DAB για πεντακάθαρο ήχο με λιγότερες παρεμβολές ή συντονιστείτε σε ραδιοφωνικούς σταθμούς FM και AM.

Θύρες USB
Θύρες USB

Συνδέστε το smartphone, το tablet ή το USB stick σας στην μπροστινή θύρα USB για να ακούσετε τις αγαπημένες σας λίστες αναπαραγωγής. Η πίσω θύρα USB επιτρέπει τη σύνδεση υπολογιστή για ήχο υψηλής ανάλυσης.

Πραγματικά βελτιωμένη ακρόαση

Το MAP-S1 προσφέρει εκπληκτικό στυλ και υψηλή απόδοση. Ο σχεδιασμός μικρού μεγέθους από αλουμίνιο προσφέρει εντυπωσιακή εμφάνιση όπου και αν το τοποθετήσετε, ενώ συμβάλλει επίσης στη μείωση των κραδασμών για χαμηλή παραμόρφωση.

Σώμα αλουμινίου
Ιδανικός συνδυασμός με τα ηχεία SS-HW1

Τα ηχεία υψηλής ανάλυσης SS-HW1 έχουν τελειοποιηθεί ώστε να αξιοποιούν στο έπακρο τις δυνατότητες του MAP-S1 και διαθέτουν γούφερ 13 cm με κώνο από ίνες με ενίσχυση μαρμαρυγία που ελαχιστοποιεί την ανεπιθύμητη αντήχηση. Ένα σούπερ τουίτερ ευρείας διασποράς αναπαράγει τις εκτεταμένες υψηλές συχνότητες με απαράμιλλη καθαρότητα.

Συνδεθείτε με τη μουσική σας

Άψογη μετάδοση ροής μέσω Wi-Fi®, DLNA ή AirPlay

Ακούστε όλη τη μουσική σας με μια απλή σύνδεση. Μεταδώστε ροή ασύρματα από smartphone, tablet ή φορητό υπολογιστή μέσω Wi-Fi®, DLNA και Airplay. Απολαύστε διαδικτυακές υπηρεσίες μουσικής, όπως το Spotify® και το Deezer. Μια θύρα Ethernet επιτρέπει την ακρόαση τραγουδιών από το PC σας, ενώ η σύζευξη με Bluetooth® γίνεται στο λεπτό χάρη στη δυνατότητα NFC με ένα άγγιγμα. Επιπλέον, μπορείτε να ελέγξετε όλες τις λειτουργίες από το κινητό σας με την εφαρμογή SongPal.

Σχεδιασμένο να σας εξυπηρετεί όπως κι αν ακούτε

Με μια σειρά από διαδικτυακές μουσικές υπηρεσίες, όπως το Spotify® και το Deezer, έχετε άμεση πρόσβαση στις τελευταίες μουσικές κυκλοφορίες.

Ηλεκτρονικές μουσικές υπηρεσίες
Σύνδεση NFC και Bluetooth®
Ακρόαση με ένα άγγιγμα

Για να ξεκινήσετε την ασύρματη μετάδοση μουσικής, ακουμπήστε απλώς ένα smartphone ή tablet με δυνατότητα NFC στο MAP-S1 για να δημιουργήσετε σύνδεση. Εναλλακτικά μεταδώστε ροή ήχου κάνοντας σύζευξη χειροκίνητα με Bluetooth®.

Συγκεντρώστε όλη τη μουσική σας

Εύκολος έλεγχος μετάδοσης ροής με τη νέα εφαρμογή SongPal

Με την εφαρμογή SongPal μπορείτε να ελέγχετε εύκολα και έξυπνα την εμπειρία ακρόασης. Απλώς εγκαταστήστε την εφαρμογή στο κινητό σας τηλέφωνο για να ελέγξετε την αναπαραγωγή μουσικής, τις ρυθμίσεις συσκευής και πολλά άλλα. Όλα μέσα από μία εφαρμογή!

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Αξιοποιήστε όλες τις δυνατότητες ενός συστήματος Hi-Fi με το μικρού μεγέθους σύστημα αναπαραγωγής ήχου MAP-S1 και απολαύστε μουσική που πλησιάζει την ποιότητα της πρωτότυπης εγγραφής με ήχο υψηλής ανάλυσης. Το σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου HX (DSEE HX) αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων μουσικής. Η συσκευή επιτρέπει τη σύνδεση ηχείων και ενισχυτών, ενώ διαθέτει επίσης ενσωματωμένη συσκευή αναπαραγωγής CD.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Η αναβάθμιση DSEE HX αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

  • Wi-Fi® με DLNA και AirPlay για μετάδοση μουσικής

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών