ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Στερεοφωνικός ενισχυτής DAC ήχου υψηλής ανάλυσης με USB

UDA-1
Στερεοφωνικός ενισχυτής DAC ήχου υψηλής ανάλυσης με USB: εικόνα

Ενδεικτικά από

640,17 €

Στερεοφωνικός ενισχυτής DAC ήχου υψηλής ανάλυσης με USB: φωτογραφίες
Στερεοφωνικός ενισχυτής DAC ήχου υψηλής ανάλυσης με USB: φωτογραφίες
Στερεοφωνικός ενισχυτής DAC ήχου υψηλής ανάλυσης με USB: φωτογραφίες
Στερεοφωνικός ενισχυτής DAC ήχου υψηλής ανάλυσης με USB: φωτογραφίες
Στερεοφωνικός ενισχυτής DAC ήχου υψηλής ανάλυσης με USB: φωτογραφίες
Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος, από το σήμα μέχρι το ηχείο, συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Ακούστε κάθε λεπτομέρεια με ήχο υψηλής ανάλυσης

Συνδέστε εύκολα το UDA-1 με τον υπολογιστή σας και ακούστε τη μουσική συλλογή σας σε υψηλή ποιότητα. Το UDA-1 είναι ένας μετατροπέας ψηφιακού/αναλογικού σήματος (DAC) με ενσωματωμένο ενισχυτή και πολλές υποδοχές για ακουστικά και ηχεία. Ακούστε μουσική απευθείας από τον υπολογιστή σας με ήχο που πλησιάζει το πρωτότυπο.

Δημιουργήστε έναν κόμβο ψηφιακής μουσικής

Το UDA-1 είναι η ιδανική λύση για να δημιουργήσετε ένα σύστημα ήχου γύρω από τον υπολογιστή σας. Χάρη στο μικρό του μέγεθος τοποθετείται ακόμα και σε σημεία με περιορισμένο χώρο, ενώ διαθέτει δύο θύρες USB για να μπορείτε να συνδέετε άνετα τον υπολογιστή, το laptop ή το smartphone σας (Android ή iPhone). Με συνδέσεις οπτικού ψηφιακού σήματος ήχου, ομοαξονικές συνδέσεις ψηφιακού ήχου (S/PDIF) και ενσωματωμένες συνδέσεις, μπορείτε επίσης να συνδέσετε αυτόνομες μονάδες ήχου.

Εύρος συχνοτήτων 10-100 Hz
Λεπτομερής ήχος σε ολόκληρο το εύρος συχνοτήτων

Ακούστε ακόμα και την παραμικρή λεπτομέρεια με εύρος συχνοτήτων 10-100 Hz, που σας δίνει την αίσθηση της ζωντανής συναυλίας.

Συμβατό με πολλούς τύπους αρχείων
Ακούστε όλη σας τη μουσική σε υψηλή ποιότητα

Υποστηρίζει τύπους αρχείων όπως φορμά ήχου υψηλής ανάλυσης FLAC, WAV, ALAC και DSD, που αποδίδουν όλες τις λεπτομέρειες της πρωτότυπης εγγραφής, ή συμπιεσμένα φορμά MP3, AAC, ATRAC και WMA, με ήχο που ακούγεται ακριβώς όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης.

Νιώστε σαν να είστε σε στούντιο ηχογράφησης

Ακούστε τη μουσική σας με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Ο ήχος υψηλής ανάλυσης μετατρέπει τον αναλογικό ήχο σε ψηφιακό, με ρυθμό δειγματοληψίας ταχύτερο από ό,τι στα CD (στα 24-bit/96kHz σε αντίθεση με τα 16bit/44,1kHz των CD).

Ήχος υψηλής ανάλυσης
Το DSEE αποκαθιστά τις υψηλές συχνότητες
Αναβάθμιση συμπιεσμένων αρχείων μουσικής με DSEE

Το Σύστημα ψηφιακής βελτίωσης ήχου αναβαθμίζει συμπιεσμένα ψηφιακά αρχεία (MP3/ACC/ATRAC/WMA) σε ποιότητα CD. Αποκαθιστώντας τις υψηλές συχνότητες που χάνονται κατά τη συμπίεση, το DSEE παράγει πλούσιο ήχο, στην ποιότητα της αρχικής εγγραφής.

Ανθεκτικό περίβλημα, καθαρός ήχος

Με 2 αναλογικούς ενισχυτές 23 W που προστατεύονται από ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό περίβλημα αλουμινίου με πάχος 3 χιλ., το UDA-1 εξασφαλίζει πεντακάθαρη έξοδο ήχου από τη μουσική συλλογή του υπολογιστή σας.

Συμβατό με προγράμματα αναπαραγωγής μουσικής για υπολογιστή
Επιλέξτε πώς θα ακούσετε μουσική

Συνδέστε το UDA-1 στον υπολογιστή σας, κατεβάστε την εφαρμογή High-Resolution Audio Player από τη Sony και ακούστε ψηφιακή μουσική σε πρότυπο ήχου υψηλής ανάλυσης ή χρησιμοποιήστε απευθείας προγράμματα όπως το iTunes, το Media Go ή το Windows Media®.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Η αναβάθμιση DSEE αποκαθιστά την ποιότητα των συμπιεσμένων αρχείων

  • Ψηφιακή σύνδεση USB για τη μουσική του υπολογιστή σας

  • Αναπαραγωγή και φόρτιση smartphone μέσω USB

  • Ανθεκτική κατασκευή με κορυφαία εξαρτήματα ήχου

Έξοδος (DIN)
23 W + 23 W
Τερματικά εισόδου και εξόδου
USB (2), Έξοδος ήχου (1), Έξοδος ακουστικών (1), Έξοδος ηχείου (1), Αναλογική είσοδος ήχου (1), Ομοαξονική είσοδος ψηφιακού ήχου (1), Οπτική ψηφιακή είσοδος (1)
Βάρος
4 Kg
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών