Εξωτερικός δίσκος SSD : φωτογραφίες
Εξωτερικός δίσκος SSD : φωτογραφίες
Εξωτερικός δίσκος SSD : φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Αρκετά μικρός για να χωράει στην τσέπη σας

Αυτός ο κομψός εξωτερικός δίσκος SSD είναι πιο μικρός και από πιστωτική κάρτα. Με εξαιρετικά μικρό και φορητό σχέδιο, βάρος μόλις 35 g και πάχος 9,4 mm, χωράει τέλεια σε κάθε τσάντα ή τσέπη. Χάρη στο ανθεκτικό φινίρισμα από ματ αλουμίνιο σε μαύρο ή ασημί χρώμα, είναι σίγουρο ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις. 

Χωρητικότητα αποθήκευσης 256GB 

Διατηρήστε όλα τα πολύτιμα αρχεία σας ασφαλή και προστατευμένα, χάρη στη χωρητικότητα έως 256 GB που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να οργανώνετε φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και πολλά άλλα. Ακόμα, χάρη στην πρόσθετη ενσωματωμένη προστασία, μπορείτε να διαχειριστείτε τα αρχεία σας με τον πιο ασφαλή και εύκολο τρόπο.

Αξιόπιστη κατασκευή για ασφαλή αποθήκευση αρχείων

Οι δίσκοι SSD, χρησιμοποιώντας μνήμη flash, όπως και τα USB stick, η οποία παράγει λιγότερη θερμότητα, προσφέρουν μεγαλύτερη ταχύτητα και αξιοπιστία σε σύγκριση με τους τυπικούς εξωτερικούς δίσκους. Ακόμα, το γεγονός ότι δεν διαθέτουν κινητά μέρη μειώνει σημαντικά τις πιθανότητες μηχανικής βλάβης. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα τα αρχεία σας θα είναι ασφαλή και προστατευμένα. 

Διασύνδεση USB 3.0 για ταχύτατη μεταφορά

Δεν χρειάζεται να περιμένετε για τη μεταφορά των αρχείων σας. Ο εξωτερικός δίσκος Solid State είναι συμβατός με USB 3.0, το οποίο προσφέρει υψηλής ταχύτητας ρυθμό μετάδοσης δεδομένων έως και 450 MB/s σε λειτουργία ανάγνωσης.

Password Protection Manager για απόλυτη ασφάλεια 

Απολαύστε τη σιγουριά που σας προσφέρει το Password Protection Manager. Αφού το ενεργοποιήσετε, θα πρέπει να εισαγάγετε κωδικό πρόσβασης κάθε φορά που συνδέεστε στο PC σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κωδικό πρόσβασης μόνο για ορισμένα διαμερίσματα, ώστε τα υπόλοιπα να είναι διαθέσιμα για δημόσια χρήση. Ακόμα, η υψηλή κρυπτογράφηση 256 bit AES προσφέρει επιπλέον ασφάλεια.

Λήψη Password Protection Manager

Backup Manager για έξυπνη διαχείριση αρχείων

Το λογισμικό Backup Manager σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα που έχετε στο PC ή το laptop σας χωρίς κόπο. Το λογισμικό εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, καθώς αναγνωρίζει και μεταφέρει μόνο τα αρχεία που τροποποιήθηκαν ή προστέθηκαν πρόσφατα.

Λήψη Backup Manager

Προδιαγραφές
Αυτός ο κομψός εξωτερικός δίσκος SSD είναι πιο μικρός και από πιστωτική κάρτα, ώστε να χωράει στην τσέπη ή την τσάντα σας, για άνετη μεταφορά. Ακόμα, χάρη στη χωρητικότητα αποθήκευσης 256 GB και την υψηλή ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων, τα αρχεία σας παραμένουν ασφαλή και προστατευμένα όπου κι αν βρίσκεστε.
  • Χωρητικότητα αποθήκευσης 256GB

  • Πιο μικρός και από πιστωτική κάρτα

  • USB 3.0 για μεταφορά δεδομένων εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας έως και 450 MB/s (ταχύτητα ανάγνωσης) 

  • Κομψό, ανθεκτικό μεταλλικό σώμα με ματ φινίρισμα

  • Ασφαλίστε τα αρχεία σας με το Backup Manager και το Password Protection

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον