Οι τιμές ξεκινούν από:

Ενδεικτικά από

119,00 €

Εμφάνιση 3 μοντέλων και τιμών

Απόκρυψη 3 μοντέλων και τιμών

240GB

SL-EG2

Ενδεικτικά από

119,00 €

480GB

SL-EG5

Ενδεικτικά από

189,00 €

960GB

SL-E1

Ενδεικτικά από

349,00 €

Εξωτερικός δίσκος SSD με USB Type-C™: φωτογραφίες
Εξωτερικός δίσκος SSD με USB Type-C™: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Τόσο μικρός που θα τον παίρνετε παντού μαζί σας

Αυτός ο κομψός δίσκος SSD (δίσκος Solid State) υψηλής χωρητικότητας είναι μικρότερος από μια πιστωτική κάρτα (A) και έχει βάρος μόλις 50 g (1,8 oz). Τοποθετήστε τον απλώς στην τσέπη ή στην τσάντα σας και απολαύστε χωρητικότητα αποθήκευσης έως 960 GB οποιαδήποτε στιγμή.

Κυματοειδής επιφάνεια για όμορφη σχεδίαση και αίσθηση

Το ανθεκτικό φινίρισμα από επεξεργασμένο αλουμίνιο δεν λερώνεται από δαχτυλιές, ενώ η κυματοειδής επιφάνεια προσφέρει μια ξεχωριστή πινελιά στη σχεδίαση του προϊόντος. Εκτός από το ασφαλές κράτημα κατά τη μεταφορά, το κυματοειδές μοτίβο της μονάδας σάς διευκολύνει επίσης να την εντοπίζετε εύκολα, καθώς ψάχνετε στην τσάντα σας. Σε συνδυασμό με τα προσεγμένα στοιχεία σχεδίασης, όπως την εύκολη στον εντοπισμό λυχνία πρόσβασης LED, αυτή η μονάδα οδήγησης έχει εξαιρετική εμφάνιση και απόδοση. 

Διασύνδεση USB 3.1 Gen 2 για ταχύτατη μεταφορά

Πλέον, δεν χρειάζεται να περιμένετε να ολοκληρωθεί η μεταφορά των αρχείων σας. Αυτός ο εξωτερικός δίσκος SSD είναι συμβατός με USB 3.1 Gen 2 (SuperSpeed USB 10 Gbps) για μεταφορά δεδομένων εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας σε ταχύτητες έως 540 MB/s (ανάγνωση) ή έως 520 MB/s (εγγραφή). Γρήγορη μεταφορά αρχείων για γρήγορη ολοκλήρωση των εργασιών.

960 GB χωρητικότητα αποθήκευσης σε μια συσκευή που χωράει στην τσέπη σας

Διατηρήστε όλα τα πολύτιμα αρχεία σας ασφαλή και προστατευμένα, χάρη στη χωρητικότητα έως 960 GB*, που σας επιτρέπει να αποθηκεύετε και να οργανώνετε φωτογραφίες, βίντεο, μουσική και πολλά άλλα.

Ανθεκτικότητα και αξιοπιστία για ασφαλή αποθήκευση αρχείων

Οι δίσκοι Solid State χρησιμοποιούν μνήμη flash χωρίς κινούμενα μέρη στο εσωτερικό. Το γεγονός αυτό αυξάνει την ανθεκτικότητα της μονάδας στους κραδασμούς και μειώνει τις πιθανότητες για μηχανική βλάβη και απώλεια πολύτιμων δεδομένων. Μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε ακόμα και στα ταξίδια σας και να είστε ήσυχοι ότι τα αρχεία σας είναι ασφαλή και προστατευμένα.

Το ιδανικό εργαλείο για τον επαγγελματία φωτογράφο

Η μονάδα SL-E αποτελεί μια εξαιρετική λύση για επαγγελματίες ψηφιακής φωτογραφίας. Χάρη στη μεγάλη χωρητικότητα και την εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση με υπολογιστή μέσω της διασύνδεσης USB 3.1 Gen 2, αποτελεί το ιδανικό εργαλείο για υψηλής απόδοσης λήψεις με μεταφορά χρησιμοποιώντας φωτογραφικές μηχανές, όπως η νέα A7RIII της Sony. Οι ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων έως 540 MB/s (ανάγνωση) και έως 520 MB/s (εγγραφή) παρέχουν γρήγορη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, γρήγορο έλεγχο και διόρθωση των εικόνων, σαν να χρησιμοποιείτε μια τοπική μονάδα. Μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση, απολαμβάνετε και απαράμιλλη φορητότητα, χάρη στο ανθεκτικό σώμα μικρού μεγέθους της μονάδας.

Σύνδεση με ένα ευρύ φάσμα συσκευών

Η σειρά SL-E είναι εξοπλισμένη με μικρού μεγέθους και αμφίδρομες θύρες USB Type-C™ για σύνδεση με τις πιο σύγχρονες συσκευές. Τα παρεχόμενα καλώδια USB Type-C σε C και USB Type-C σε Standard-A εξασφαλίζουν συμβατότητα χρήσης σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών, όπως οι πιο πρόσφατοι υπολογιστές Mac και Windows, τα smartphone και τα tablet με Android (USB Type-C), καθώς και οι συμβατικοί υπολογιστές Mac και Windows (USB Standard-A).

Δείτε τον πίνακα συμβατότητας

ENC DataVault lite για πλήρη ασφάλεια

Απολαύστε τη σιγουριά που σας προσφέρει η δωρεάν πρόσβαση στο ENC DataVault lite, που περιλαμβάνεται στη μονάδα. Μπορείτε να προστατέψετε με κωδικό πρόσβασης επιλεγμένα διαμερίσματα δίσκου, χρησιμοποιώντας κρυπτογράφηση AES 256 bit, και να αφήσετε άλλα διαμερίσματα "ανοιχτά" για ευέλικτη χρήση. Αφού ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα, ένας κωδικός πρόσβασης θα σας ζητείται κάθε φορά που θα θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στα κρυπτογραφημένα αρχεία. Επιπλέον, χάρη στη συμβατότητα με πολλές πλατφόρμες, μπορείτε να ορίσετε έναν κωδικό πρόσβασης για κλείδωμα από Mac και, στη συνέχεια, να τα ανοίξετε από Windows και το αντίστροφο.

Λήψη του ENC DataVault lite

Προδιαγραφές
Αυτός ο κομψός εξωτερικός δίσκος SSD μικρού μεγέθους και μεγάλης χωρητικότητας είναι το απόλυτο εργαλείο για εύκολες φωτογραφίσεις γεμάτες δημιουργικότητα. Η διασύνδεση USB Type-C / USB 3.1 Gen 2 προσφέρει άμεση προσβασιμότητα και γρήγορη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, καθώς και ταχύτητα έως και 540 MB/s (ανάγνωση) σε ένα ευρύ φάσμα υπολογιστών και smartphone. Πέρα από αξιοπιστία και ανθεκτικότητα, η κυματοειδής σχεδίαση εξασφαλίζει σταθερό κράτημα και προστασία από δαχτυλιές.
  • Χωρητικότητα αποθήκευσης έως 960 GB

  • Εξαιρετικά μικρού μεγέθους: μικρότερη από μια πιστωτική κάρτα και με βάρος μόλις 50 g (1,8 oz).

  • Διασύνδεση USB 3.1 Gen 2 με θύρα USB Type-C για μεταφορά σε εξαιρετικά υψηλές ταχύτητες έως 540 MB/s (ανάγνωση) και 520 MB/s (εγγραφή).

  • Κομψό, ανθεκτικό μεταλλικό σώμα με κυματοειδές φινίρισμα επιφάνειας

  • Περιλαμβάνονται καλώδια USB Type-C σε C και USB Type-C σε Standard-A

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον