ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ SSD

Εξωτερικός σκληρός δίσκος SSD: Γρήγορος και ανθεκτικός

SL-M SERIES
Εξωτερικός σκληρός δίσκος SSD: Γρήγορος και ανθεκτικός: εικόνα

500 GB

SL-MG5

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

1 TB

SL-M1

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

2 TB

SL-M2

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

Εξωτερικός σκληρός δίσκος SSD: Γρήγορος και ανθεκτικός: φωτογραφίες
Εξωτερικός σκληρός δίσκος SSD: Γρήγορος και ανθεκτικός: φωτογραφίες
Εξωτερικός σκληρός δίσκος SSD: Γρήγορος και ανθεκτικός: φωτογραφίες
Εξωτερικός σκληρός δίσκος SSD: Γρήγορος και ανθεκτικός: φωτογραφίες
Υψηλή ταχύτητα και αντοχή για επαγγελματίες

Απολαύστε κορυφαίες επιδόσεις με τους σκληρούς δίσκους SSD της σειράς SL-M της Sony

Η σειρά SL-M είναι εξαιρετικά γρήγορη και ανθεκτική, ιδανική για την αποθήκευση συλλογών φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης, βίντεο HD και άλλου περιεχομένου πολυμέσων με πλούσια δεδομένα. Η μέγιστη ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής 1000 MB/s με τεχνολογία NVMe μέσω διασύνδεσης SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2 Gen 2) επιταχύνει κάθε βήμα της επαγγελματικής ροής εργασίας, ώστε να δημιουργείτε πιο αποδοτικά αντίγραφα ασφαλείας, να αντιγράφετε και να κάνετε επεξεργασία. Ξεχωρίζει επίσης για την ανθεκτικότητα IP67 και την αντοχή σε κρούσεις από τα 3 μέτρα, επιτρέποντάς σας να επικεντρωθείτε στη δημιουργικότητα και να μην ανησυχείτε για τα πολύτιμα δεδομένα σας.

Γρήγορη ροή εργασίας, σε κάθε βήμα σας

Αποθηκεύστε, επεξεργαστείτε και δημιουργήστε γρήγορα αντίγραφα ασφαλείας του επαγγελματικού περιεχομένου σας, στο στούντιο ή εν κινήσει

Εικόνα που δείχνει έναν άνδρα να μεταφέρει δεδομένα
Επιταχύνετε τη ροή εργασίας

Κάντε περισσότερα σε λιγότερο χρόνο. Γρήγορη σύνδεση και ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων για γρήγορα αντίγραφα ασφαλείας, ελέγχους, επεξεργασία και ρετουσάρισμα περιεχομένου, στο στούντιο ή αλλού. Ιδανικό όταν εργάζεστε με μεγάλα αρχεία δεδομένων ή πιεστικές προθεσμίες.

Μεταφορά δεδομένων σε απίστευτα υψηλές ταχύτητες

Με NVMe SSD και SuperSpeed USB 10 Gbps (USB 3.2 Gen 2), η σειρά SL-M επιτυγχάνει ταχύτητα ανάγνωσης και εγγραφής έως και 1000 MB/s, για υψηλές επιδόσεις. Αυτό σημαίνει μικρότερη μείωση της ταχύτητας κατά την αντιγραφή μεγάλων αρχείων (γράφημα 1: σύγκριση με 500 GB και 1000 GB) ή τις επαναλαμβανόμενες επανεγγραφές (γράφημα 2: σύγκριση με 1 και 10 φορές κατά μέσο όρο), χάρη στον νέο ελεγκτή SSD.

Μεταφορά δεδομένων σε απίστευτα υψηλή ταχύτητα
Εξαιρετικά ανθεκτικοί και αξιόπιστοι 

Ανθεκτικότητα στην οποία μπορείτε να βασιστείτε, ανεξάρτητα από τις συνθήκες εργασίας

Αδιαβροχότητα IP67
Αδιάβροχος με βαθμό προστασίας IPX7 

Κατασκευασμένη χρησιμοποιώντας αδιάβροχα μέρη, όπως τη θύρα USB Type- C®, που παραμένει αδιάβροχη ακόμα και χωρίς προστατευτικό στεγανοποίησης, η σειρά SL-M μπορεί να βυθιστεί σε νερό μέχρι και 1 μέτρο για έως και 30 λεπτά.    

Προστασία από σκόνη IP67
Ανθεκτικός στη σκόνη με βαθμό προστασίας IP6X

Με απόλυτη προστασία από σκόνη, άμμο και ρύπους, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το πολύτιμο περιεχόμενο σας προστατεύεται σε όλες τις συνθήκες και όλα τα περιβάλλοντα.

Αντοχή σε πτώσεις από τα 3 μέτρα
Αντοχή σε πτώσεις από τα 3 μέτρα

Το πρωτοποριακό, ενιαίο σώμα από αλουμίνιο, με κατασκευή ανθεκτική στις πτώσεις από κάθε γωνία, προστατεύει αυτούς τους εξαιρετικά ανθεκτικούς δίσκους ώστε να αντέχουν πτώσεις από τα 3 μέτρα.

Αντοχή σε πίεση έως και 6000 kgf
Αντοχή σε πίεση έως και 6000 kgf

Οι σκληροί δίσκοι της σειράς SL-M με προδιαγραφή TOUGH έχουν σχεδιαστεί για χρήση σε πραγματικές συνθήκες, με σώμα από αλουμίνιο που αντέχει σε πίεση έως και 6000 kgf.

Αντοχή σε δυνάμεις κάμψης ροπής έως και 2000 kgf
Αντοχή σε δυνάμεις κάμψης ροπής έως και 2000 kgf

Χάρη στο εξαιρετικά ισχυρό σώμα αλουμινίου, αυτοί οι σκληροί δίσκοι αντέχουν σε δυνάμεις κάμψης ροπής έως και 2000 kgf, για την ανθεκτικότητα που χρειάζεστε όταν ταξιδεύετε ή φωτογραφίζετε.

Εργονομικός σχεδιασμός

Ανθεκτικοί, μικρού μεγέθους και ελαφριοί για εύκολο χειρισμό και χρήση

Εξαιρετικά ανθεκτικό με ενιαία κατασκευή αλουμινίου 

Το πρωτοποριακό, ενιαίο σώμα από αλουμίνιο, με κατασκευή ανθεκτική στις πτώσεις από κάθε γωνία, σας παρέχει απόλυτη σιγουριά και πλήρη προστασία όποια κι αν είναι η καθημερινότητά σας.

Κυματοειδής επιφάνεια για όμορφη εμφάνιση και υφή
Κυματοειδής επιφάνεια για όμορφη εμφάνιση και υφή

Η ανθεκτική κυματοειδής επιφάνεια διασφαλίζει το σταθερό κράτημα κατά τη μεταφορά και τη διαχείριση των καλωδίων, δεν γεμίζει δαχτυλιές, ενώ ξεχωρίζει εύκολα με την αφή μέσα σε μια γεμάτη τσάντα.

Ευδιάκριτη ένδειξη LED
Ευδιάκριτη ένδειξη LED

Η φωτεινή ένδειξη LED έχει τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι ευδιάκριτη από δύο πλευρές, πάνω και μπροστά, για εύκολο έλεγχο της κατάστασης του δίσκου.

Όλα όσα χρειάζεστε για εύκολη οργάνωη
Όλα όσα χρειάζεστε για εύκολη οργάνωη

Με δύο ιμάντες από καουτσούκ και ένα αυτοκόλλητο φύλλο στη συσκευασία, έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να οργανώσετε το περιεχόμενό σας.

Ανακτήστε χαμένα δεδομένα
Ανακτήστε χαμένα δεδομένα

Ίσως διαγράψετε κατά λάθος αρχεία και φωτογραφίες. Η εφαρμογή Memory Card File Rescue είναι ένα ισχυρό και εύχρηστο εργαλείο για ανάκτηση δεδομένων. Διατίθεται για δωρεάν λήψη στους πελάτες σκληρών δίσκων SSD της σειράς SL-M της Sony.

Αποθηκεύστε έως και 2 TB δεδομένων 

Προστατεύστε όλα τα πολύτιμα αρχεία σας, επιλέγοντας φορητή αποθήκευση 500 GB, 1 TB ή 2 TB, που προσφέρει αρκετό χώρο για αποθήκευση, επεξεργασία και οργάνωση φωτογραφικών αρχείων υψηλής ανάλυσης, βίντεο 4K, έργων ψηφιακού περιεχομένου και άλλα πολλά.

Αποθηκεύστε έως και 2 TB δεδομένων

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ένας απίστευτα γρήγορος και ανθεκτικός εξωτερικός δίσκος SSD που αποτελεί την ιδανική λύση για απαιτητικούς φωτογράφους, βιντεογράφους και παραγωγούς περιεχομένου. Ταχύτητα μεταφοράς έως 1000 MB/s με κυματοειδές σώμα αλουμινίου ανθεκτικό στο νερό, τη σκόνη και τις πτώσεις, για ταχύτερη και ασφαλέστερη επαγγελματική εργασία.
  • Ιδιαίτερα γρήγορη μεταφορά δεδομένων έως 1000 MB/s (ανάγνωση και εγγραφή) με διασύνδεση SuperSpeed USB 10Gbps (USB 3.2 Gen 2) (USB Type-C®)

  • Αντοχή στο νερό, τη σκόνη (IP67) και τις πτώσεις

  • Κομψό και ανθεκτικό σώμα αλουμινίου με κυματοειδή επιφάνεια

  • Χωρητικότητα αποθήκευσης έως 2 TB

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον