Εξωτερικός σκληρός δίσκος: φωτογραφίες
Εξωτερικός σκληρός δίσκος: φωτογραφίες
Εξωτερικός σκληρός δίσκος: φωτογραφίες
Εξωτερικός σκληρός δίσκος: φωτογραφίες
Εξωτερικός σκληρός δίσκος: φωτογραφίες
Εξωτερικός σκληρός δίσκος: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Υψηλή χωρητικότητα

Αποθηκεύστε έως και 2 TB δεδομένων σε μια συσκευή που χωράει στην τσέπη σας

Ενίσχυση ταχυτήτων μεταφοράς με το Data Transfer Accelerator

Επιταχύνετε τους χρόνους μεταφοράς με το λογισμικό Data Transfer Accelerator, το οποίο υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων περίπου 2 φορές πιο γρήγορη σε σύγκριση με εξωτερικό σκληρό δίσκο. (*Το λογισμικό Data Transfer Accelerator δεν υποστηρίζει τα Windows® 10)

Κομψή σχεδίαση

Μικρό και κομψό μέγεθος, με επεξεργασμένο μαύρο ή ασημί φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι

Εύκολη συμβατότητα με FAT32 Formatter

Σύνδεση με παλαιότερα μοντέλα υπολογιστή, PlayStation®3 και μοντέλα Handycam®. Ο μορφοποιητής FAT32 Formatter του σκληρού δίσκου προσφέρει περισσότερες επιλογές αποθήκευσης για τα προϊόντα που δεν υποστηρίζουν το σύστημα αρχείων NTFS. Επίσης, η εγκατάσταση είναι απλή χάρη στο έξυπνο λογισμικό: απλώς συνδέστε τη συσκευή και ξεκινήστε αμέσως να χρησιμοποιείτε τον σκληρό δίσκο. *Έχετε υπόψη ότι αυτή η διαδικασία καταργεί όλα τα υπάρχοντα δεδομένα από τον σκληρό δίσκο, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού. Επομένως, συνιστάται η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Backup Manager για έξυπνη διαχείριση αρχείων

Το λογισμικό Backup Manager σάς επιτρέπει να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα που έχετε στο PC ή το laptop σας χωρίς κόπο. Το λογισμικό εξοικονομεί πολύτιμο χρόνο, καθώς αναγνωρίζει και μεταφέρει μόνο τα αρχεία που τροποποιήθηκαν ή προστέθηκαν πρόσφατα.

Προδιαγραφές
Χωρητικότητα
2 TB
Τύπος θύρας
Υποδοχή USB 3.1 Gen 1 Micro-B
Ταχύτητα μεταφοράς
Μέγ. 480 Mbps (USB2.0), Μέγ. 5 Gbps (USB3.1 Gen1)
Συμβατές συσκευές
Windows®PC, Macintosh
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον