Εξωτερικός σκληρός δίσκος τσέπης: φωτογραφίες
Εξωτερικός σκληρός δίσκος τσέπης: φωτογραφίες
Εξωτερικός σκληρός δίσκος τσέπης: φωτογραφίες
Εξωτερικός σκληρός δίσκος τσέπης: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ενίσχυση ταχυτήτων μεταφοράς με το Data Transfer Accelerator

Επιταχύνετε τους χρόνους μεταφοράς, με την εγκατάσταση του δωρεάν λογισμικού Data Transfer Accelerator* στον υπολογιστή σας. Οι ρυθμοί μετάδοσης διπλασιάζονται όταν χρησιμοποιείται με USB 2.0 και τριπλασιάζονται με USB 3.0. Μπορείτε να αποθηκεύσετε δεδομένα στον υπολογιστή σας σε ταχύτητα 5 GB ανά δευτερόλεπτο με USB 3.0, ρυθμός δεκαπλάσιος του USB 2.0. *Το Data Transfer Accelerator δεν υποστηρίζει τα Windows 10.

Λήψη Data Transfer Accelerator

Έξυπνη διαχείριση αρχείων με το Backup Manager 2

Το λογισμικό Backup Manager 2 δημιουργεί τακτικά και αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων από τον υπολογιστή σας στον σκληρό δίσκο. Χρησιμοποιεί ένα σύστημα επαυξητικού τύπου αντιγράφων ασφαλείας, δηλαδή δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας μόνο για τα αρχεία που έχουν αλλάξει στους φακέλους που έχει ορίσει ο χρήστης για παρακολούθηση. Επιπλέον, σε περίπτωση που δεν έχετε συνδεδεμένο έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο, το λογισμικό Backup Manager 2 θα δημιουργεί προσωρινά αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων του υπολογιστή σας σε μια υπηρεσία αποθήκευσης στο cloud, όπως είναι το Dropbox. *Έχετε υπόψη ότι αυτό το λογισμικό είναι συμβατό μόνο με λειτουργικά συστήματα Windows.

Λήψη Backup Manager 2

Εύκολη συμβατότητα με FAT32 Formatter

Σύνδεση με παλαιότερα μοντέλα υπολογιστή, PlayStaion®3 και μοντέλα Handycam®. Ο μορφοποιητής FAT32 Formatter του σκληρού δίσκου προσφέρει περισσότερες επιλογές αποθήκευσης για τα προϊόντα που δεν υποστηρίζουν το σύστημα αρχείων NTFS. Επίσης, η εγκατάσταση είναι απλή χάρη στο έξυπνο λογισμικό: απλώς συνδέστε τη συσκευή και ξεκινήστε αμέσως να χρησιμοποιείτε το σκληρό δίσκο. *Έχετε υπόψη ότι αυτή η διαδικασία καταργεί όλα τα υπάρχοντα δεδομένα από τον σκληρό δίσκο, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού. Επομένως, συνιστάται η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας.

Λήψη FAT32 Formatter

Password Protection Manager για απόλυτη ασφάλεια

Απολαύστε τη σιγουριά που σας προσφέρει το δωρεάν λογισμικό Password Protection Manager. Όταν ενεργοποιηθεί, θα πρέπει να εισαγάγετε έναν κωδικό πρόσβασης κάθε φορά που συνδέετε τον δίσκο σε έναν υπολογιστή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασής σας, για να κλειδώσετε ορισμένα μόνο διαμερίσματα του δίσκου, αφήνοντας κάποια άλλα "ανοιχτά" για μεγαλύτερη ευελιξία στη χρήση. Ακόμα, η κρυπτογράφηση 256 bit AES προσφέρει επιπλέον ασφάλεια.

Λήψη Password Protection Manager

Προδιαγραφές
  • Ελαφριά και εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση 12 mm

  • Διασύνδεση USB 3.0 με γρήγορο ρυθμό μετάδοσης έως 5 Gbps

  • Μεγάλη χωρητικότητα αποθήκευσης 1 TB

  • Λογισμικό Backup Manager 2 και άλλα λογισμικά για λήψη

  • Συμβατότητα με Windows® και Mac®

Χωρητικότητα
1 TB
Μέγεθος δίσκου
2,5 ίντσες
Ρυθμός μετάδοσης
Μέγ. 5 Gbps (USB 3.0), Μέγ. 480 Mbps (USB 2.0)
Συμβατές συσκευές
Η/Υ με Windows, Macintosh®
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον