FR7

Η κινηματογράφηση και ρομποτική

Ομαλός έλεγχος pan, κλίσης και ζουμ (PTZ) με αισθητήρα εικόνας πλήρους κάδρου και σειρά φακών E-mount. Εστιακή απόσταση και μικρό βάθος πεδίου για δημιουργική ελευθερία και απομακρυσμένος έλεγχος PTZ για έναν νέο κόσμο δημιουργικών δυνατοτήτων. 

Εικόνα προορισμού συνδέσμου
Καταγράψτε τον κόσμο από νέες γωνίες
Εικόνα προορισμού συνδέσμου
Υπέροχες κινηματογραφικές εικόνες
Εικόνα προορισμού συνδέσμου
Βρείτε τις δυνατότητες με το τηλεχειριστήριο PTZ 
Εικόνα προορισμού συνδέσμου
Συνδέσεις για δημιουργικές ροές εργασίας
Εικόνα προορισμού συνδέσμου
Η Sony και το περιβάλλον 
Καταγράψτε τον κόσμο από νέες γωνίες
Τηλεχειριστήριο για δημιουργική τοποθέτηση κάμερας 

Χάρη στον ενσωματωμένο, τηλεχειριζόμενο μηχανισμό pan και κλίσης, η FR7 μπορεί να τοποθετηθεί στην οροφή ή σε άλλα σημεία που βρίσκονται εκτός διαδρομής. Ακολουθήστε τα θέματά σας ή ανακαλέστε αμέσως προκατασκευασμένα καρέ, για πρωτοφανείς δημιουργικές δυνατότητες. 

Καινοτόμο τηλεχειριστήριο 

Με μια πρόσφατη εφαρμογή web που επιτρέπει την πρόσβαση μέσω κωδικού QR ή εισαγωγής URL, διαμορφώνετε την FR7 από tablet ή υπολογιστή μέσω ενός προγράμματος περιήγησης web. Προαιρετικό RM-IP500 για λειτουργία πανοραμικής λήψης, κλίσης και ζουμ με ακρίβεια, ελεγχόμενη με joystick

Προηγμένη τεχνολογία για κινηματογραφική έκφραση

Ως Cinema Line, η FR7 ενσωματώνει βασικά χαρακτηριστικά για κινηματογραφική έκφραση. Η FR7 διαθέτει αισθητήρα CMOS πλήρους κάδρου 35 mm με οπίσθιο φωτισμό για πρώτη φορά σε κάμερα pan, κλίσης και ζουμ (PTZ). Το BIONZ XR™ συμβάλλει στην εξαιρετική ποιότητα εικόνας με υψηλή ευαισθησία, ομαλές διαβαθμίσεις και αληθινά χρώματα. 

Απεριόριστη δημιουργικότητα με φακούς E-mount

Η FR7 εξοπλίζεται με E-mount της Sony και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλους τους φακούς E-mount. Αυτοί περιλαμβάνουν την εξαιρετική σειρά G Master, γνωστή για την εκπληκτική της ανάλυση και το όμορφο μποκέ. Η επιλογή εστιακών αποστάσεων, από 12 mm έως 1200 mm, προσφέρει ολοκληρωμένο δημιουργικό έλεγχο.

Υπέροχες κινηματογραφικές εικόνες 
Ποιότητα εικόνας Cinema Line

Το όνομα "Cinema Line" της FR7 την εντάσσει σε μια διάσημη σειρά δημιουργικών εργαλείων που έχουν σχεδιαστεί για να απελευθερώνουν την αληθινή δύναμη της οπτικής αφήγησης. Παρέχει λειτουργίες Custom και Cine EI που προσαρμόζουν τη λειτουργία της κάμερας στη ροή της εργασίας σας, διατηρώντας παράλληλα τη συνέπεια με άλλες κάμερες Cinema Line. 

Εικόνα που δείχνει το πλάτος
Εκπληκτική σκίαση για καθηλωτική έξοδο

Μεγάλο εύρος γεωγραφικού πλάτους 15+ στοπ για αποτροπή έντονων φωτισμών και κατεστραμμένων σκιών. Σε Cine EI, η ευαισθησία βάσης μπορεί μα ρυθμιστεί είτε σε ISO 800 είτε σε 12800 για μια εικόνα με συνοχή ανεξάρτητα από τον φωτισμό. 

Εικόνα ενός άνδρα και μιας γυναίκας που μιλούν πρόσωπο με πρόσωπο
Εξαιρετική ποιότητα εικόνας σε χαμηλό φωτισμό 

Η FR7 προσφέρει πιο καθαρές εικόνες σε χαμηλό φωτισμό, καθώς εκμεταλλεύεται το μέγεθος και την υψηλή ευαισθησία του αισθητήρα. Η ρύθμιση ISO μπορεί να επεκταθεί έως ISO 409600 κατά τη λήψη με πολύ χαμηλό φωτισμό όπως σε ζωντανές συναυλίες. 

Εικόνα μιας γυναίκας με φόντο μια πόλη
Αργή κίνηση για εκτεταμένες δυνατότητες 

Η ομαλή αργή κίνηση 5x παρέχει εκτεταμένες δημιουργικές δυνατότητες, κάνοντας κάθε στιγμή πιο καθαρή και δραματική. H FR7 επιτρέπει εσωτερική λήψη αργής κίνησης έως και 120 fps σε ανάλυση 4K και έως και 240 fps σε Full HD. 

Εικόνα μιας γυναίκας που κοιμάται
4K 60p 4:2:2 10-bit έξοδος 

Η FR7 υποστηρίζει καθαρή, υψηλής ποιότητας έξοδο μέσω HDMI και υποδοχές SDI OUT. Έτσι πραγματοποιεί εγγραφές Apple ProRes 422 ή Avid DNxHR® σε μορφή 4K 60p 4:2:2 10-bit με συμβατές εξωτερικές συσκευές εγγραφής μέσω HDMI ή καλωδίου SDI.

Εικόνα μιας πόλης χωρισμένη σε υψηλή και χαμηλή αντίθεση
Υποστήριξη για το S-Log3/S-Gamut3

Με την προαιρετική καμπύλη γάμμα S-Log3 και το S-Gamut3.Cine καταγράφετε την πλήρη γκάμα χρωμάτων και το δυναμικό εύρος που διαθέτει ο αισθητήρας. Διατηρούν πληροφορίες σε φωτεινά σημεία και σε σκιές για ευελιξία στη μεταπαραγωγή.

Εικόνα που δείχνει τη διαφορά ανάμεσα σε All-Intra και συμπίεση Long-GOP
All-Intra εγγραφή για λήψη κίνησης με ακρίβεια 

Η FR7 διαθέτει εσωτερική εγγραφή 4K με βάθος 10 bit και δειγματοληψία χρωμάτων 4:2:2 με συμπίεση All Intra μαζί με Long-GOP. Αυτό δίνει περισσότερες δυνατότητες διαβάθμισης χρωμάτων, διατηρώντας τις φυσικές διαβαθμίσεις, για απόλυτη ελευθερία επεξεργασίας.     

[1] All-Intra (ALL-I)  [2] Long-GOP  [3] Ομάδα εικόνων

Εικόνα μιας γυναίκας με φόντο μια πόλη
Άμεση κινηματογραφική εικόνα με S-Cinetone™

Το S-Cinetone παράγει φυσικούς μεσαίους τόνους απαραίτητους για το υγιές δέρμα και απαλά χρώματα και εντυπωσιακά φωτεινά σημεία. Όμορφες κινηματογραφικές εικόνες μπορούν να δημιουργηθούν εντός της κάμερας, χωρίς επιπλέον διαβάθμιση χρωμάτων.

Εκφράστε το όραμά σας με φακούς E-mount
Μεγάλη ποικιλία φακών για την υλοποίηση του οράματός σας

Η FR7 διαθέτει σύστημα Sony E-mount και χρησιμοποιείται με τους φακούς E-mount, και την εξαιρετική σειρά G Master, με την εκπληκτική ανάλυση και το απαλά διαλυτικό μποκέ. Οι εστιακές αποστάσεις από 12 mm έως 1200 mm, προσφέρουν πλήρη δημιουργικό έλεγχο.

Εικόνα για φακούς E-mount
Εξαιρετικό, εντυπωσιακό μποκέ

Με τον αισθητήρα πλήρους καρέ και την εξαιρετική σειρά φακών της Sony, δημιουργείτε εκφραστικά εφέ μποκέ με μικρό βάθος πεδίου, κάτι αδύνατο με άλλες κάμερες PTZ. Με έναν βασικό φακό, όπως ο F1.2, επιτυγχάνετε κινηματογραφικά εφέ, όπου το θέμα ξεχωρίζει δραματικά από το φόντο. 

Εικόνα μέσα από παράθυρο με μια γυναίκα στο τηλέφωνο
Τα πλεονεκτήματα των φακών Sony για λήψη βίντεο 

Η καλύτερη κάμερα αξίζει τους καλύτερους φακούς. Ανακαλύψτε τέσσερα μοναδικά πλεονεκτήματα στη χρήση φακών Sony E-mount για λήψη βίντεο. Ο συνδυασμός των φακών και της FR7 θα βελτιώσει την εμπειρία σας στη δημιουργία βίντεο. 

Ράβδοι στήριξης φακού

Δύο ράβδοι φακού που παρέχονται κάτω από την κεφαλή της κάμερας επιτρέπουν την προσάρτηση τυπικών εξαρτημάτων 15 mm με δυνατότητα τοποθέτησης σε ράβδο.

Προϊοντική εικόνα FR7, με δύο ράβδους φακού
Βρείτε τις δυνατότητες με το τηλεχειριστήριο PTZ 
Ομαλή λειτουργία pan, κλίσης και ζουμ 
Απεικόνιση που δείχνει τη γωνία pan/κλίσης
Απεικόνιση που δείχνει τη γωνία pan/κλίσης

Καταγράψτε τη σκηνή από οποιαδήποτε γωνία

Η FR7 ενσωματώνει ομαλή λειτουργία pan, κλίσης και ζουμ που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θέσεις προεπιλογών. Το εύρος γωνίας pan είναι από -170° έως +170° και το εύρος γωνίας κλίσης είναι από -30° έως +195°, όταν χρησιμοποιείται σε κανονικό όρθιο προσανατολισμό. 

Εικόνα στην οποία ένα άτομο ελέγχει την FR7 μέσω της εφαρμογής Web
Μια αποκλειστική διαδικτυακή εφαρμογή με πλήρεις δυνατότητες

Με την εφαρμογή, tablet ή πρόγραμμα περιήγησης κάνετε pan, κλίση, ζουμ, εστίαση, εγγραφή και ρυθμίσεις. Έχετε πρόσβαση σε κάμερες σε δυσπρόσιτες τοποθεσίες με εύκολη διαμόρφωση, χρησιμοποιώντας τον κωδικό QR κάθε κάμερας. Εφαρμογή Web με ίδιο μενού με την FX6 για διαισθητικό χειρισμό.

Εικόνα με άτομο που χρησιμοποιεί το RM-IP500
Τηλεχειριστήριο υψηλής απόδοσης RM-IP500

Τηλεχειριστήριο Sony RM-IP500 ​​καμερών PTZ, για ακριβή λειτουργία pan, κλίσης και ζουμ μέσω joystick. Κουμπιά ρύθμισης ταχύτητας pan, κλίσης, ζουμ και εστίασης που είναι κατάλληλα για το θέμα και τη διαμόρφωση. Έλεγχος ζουμ είτε μέσω joystick είτε μέσω μοχλού τραμπάλας. 

Λήψη με πολλές φωτογραφικές μηχανές

Περισσότερες δημιουργικές επιλογές

FR7 με λίγο προσωπικό. Τοποθέτηση σε τρίποδο, οροφή ή σε θέσεις περιορισμένης πρόσβασης, για διακριτική καταγραφή από περισσότερες οπτικές γωνίες. Ένα τηλεχειριστήριο RM-IP500 ​​για έλεγχο έως και 100 καμερών FR7 (10 ομάδες 10 καμερών)

Απεικόνιση με το GUI της εφαρμογής Web
Βελτιωμένος έλεγχος της κίνησης της κάμερας 

Το pan και η ταχύτητα κλίσης μπορεί να ποικίλουν από 0,02 βαθμούς το δευτερόλεπτο έως 60 βαθμούς το δευτερόλεπτο, για ευέλικτη ανίχνευση θέματος και παραγωγή σεναρίων.

Εικόνα δύο ανδρών που μιλούν πρόσωπο με πρόσωπο
Έως 100 προκαθορισμένες θέσεις κάμερας

Το τηλεχειριστήριο, η αποκλειστική εφαρμογή Web της FR7 και το RM-IP500 ​​μπορούν να ανακαλέσουν έως και 100 προεπιλογές κάμερας (κατεύθυνση κάμερας, ζουμ και εστίαση). Οι προεπιλογές μπορούν να ανακληθούν με ένα κουμπί. 

Εικόνα ενός άνδρα που χαμογελάει
Απαλείψτε το ζουμ για βελτίωση γωνίας θέασης 

Η FR7 διαθέτει τη λειτουργία Clear Image Zoom της Sony, δίνοντας την επιλογή μεγέθυνσης στο θέμα με ελάχιστη υποβάθμιση της εικόνας ακόμα και όταν χρησιμοποιείτε φακό ζουμ χωρίς τροφοδοσία ή βασικό φακό

Εικόνα μιας γυναίκας ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι
Αξιόπιστη αυτόματη εστίαση για λήψη από απόσταση

Για απομακρυσμένη διαμόρφωση, η FR7 κλειδώνει γρήγορα σε θέματα που κινούνται γρήγορα και τα παρακολουθεί επίμονα ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό, χρησιμοποιώντας 627 σημεία AF και τον επεξεργαστή BIONZ XR.

[1] Καλ. AF

Εικόνα μιας γυναίκας που απομακρύνεται και μια γυναίκα που κάθεται και την κοιτάζει
Παρακολ. σε πραγματικό χρόνο για απομακρυσμ. λήψη

Αναθέστε την εστίαση στην κάμερα. Στην εφαρμογή web της FR7, η Παρακολούθηση αφής ξεκινά την αυτόματη εστίαση για το θέμα που έχετε επιλέξει, με την Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο για επαγγελματικές και αποτελεσματικές παραγωγές

Εικόνα με ενεργοποιημένη την αυτόματη εστίαση ματιών σε πραγματικό χρόνο
Eye AF σε πραγματικό χρόνο για απομακρυσμένη λήψη 

Υποστηριζόμενη από τον επεξεργαστή BIONZ XR, η FR7 προσφέρει αξιόπιστη απόδοση AF, απαραίτητη για λήψεις από απόσταση. Η ακριβής εστίαση των ματιών παρακολουθεί το μάτι ακόμα και όταν τα θέματα κοιτάζουν προς τα πάνω ή προς τα κάτω σε απότομη γωνία. 

Ηλεκτρ. μεταβλ. φίλτρο ND για ομαλή απομακρυσμ. λειτουργία 

Το ενσωματωμένο ηλεκτρονικό μεταβλητό φίλτρο ND (ουδέτερη πυκνότητα) της Sony επιτρέπει τον έλεγχο της έκθεσης από απόσταση, για ομαλή λειτουργία σε απομακρυσμένη διαμόρφωση. Επιτρέπει την απρόσκοπτη ρύθμιση ND από 1/4 έως 1/128 για τον απομακρυσμένο έλεγχο της έκθεσης και το βάθος πεδίου μπορεί να ελεγχθεί εύκολα, διατηρώντας παράλληλα μια σταθερή έκθεση.

Αντιστάθμιση αναπνοής

Η FR7 περιλαμβάνει λειτουργία αντιστάθμισης αναπνοής που ελαχιστοποιεί τις ανεπιθύμητες αλλαγές στη γωνία θέασης, για καλύτερες μεταβάσεις εστίασης. Με συμβατούς φακούς, η γωνία θέασης είναι αυτόματα σταθερή ακόμη και κατά την εστίαση, διευκολύνοντας τα ομαλά και δραματικά εφέ εστίασης

Προϊοντική εικόνα FR7
Λυχνίες εγγρ. για παραγωγή με περισσότερες κάμερες

Οι κόκκινες και οι πράσινες λυχνίες της FR7 διευκολύνουν την αναγνώριση της ενεργής κάμερας (on-air) σε διαμορφώσεις με περισσότερες κάμερες. Η κόκκινη λυχνία ταυτοποιεί την κάμερα on-air και η πράσινη υποδεικνύει την κάμερα προεπισκόπησης. 

Προϊοντική εικόνα του συνοδευτικού τηλεχειριστηρίου
Παρέχεται τηλεχειριστήριο υπέρυθρων 

Το τηλεχειριστήριο υπέρυθρων που συνοδεύει την FR7 ελέγχει το pan, την κλίση, το ζουμ και την εστίαση (με διαθέσιμες προεπιλογές), καθώς και την εγγραφή και την αναπαραγωγή. 

Προϊοντική εικόνα CIB-PCM1
Αποκλειστικός βραχίονας οροφής CIB-PCM1

Η FR7 είναι συμβατή με τον βραχίονα οροφής CIB-PCM1 για εύκολη εγκατάσταση ψηλά. Η επιλογή "οροφής" στην εφαρμογή Web αλλάζει τις διευθύνσεις ελέγχου για φυσικό χειρισμό όταν η κάμερα είναι τοποθετημένη ανάποδα. 

Συνδέσεις για δημιουργικές ροές εργασίας 
Εξαιρετική συνδεσιμότητα 

Διεπαφές και μέθοδοι μετάδοσης IP για πολλές διαφορετικές χρήσεις

FR7 με συνδεσ. για βίντεο, ροή IP και συγχρονισμό με συσκευές. Το HDMI μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο, ενώ η έξοδος βίντεο SDI παρέχει σήμα RAW σε μια εξωτερική συσκευή εγγραφής. Έλεγχος κάμερας, μεταφορά βίντεο και ήχου και τροφοδοσία μέσω ενός μόνο καλωδίου LAN.

Σύνδεση σε εξωτερικές συσκευές

Συνδέστε εύκολα εξωτερικές συσκευές για συγχρονισμό κωδικών χρόνου, έλεγχο σημάτων λυχνιών εγγραφής και συντονισμό σημάτων συγχρονισμού σε διαμορφώσεις με περισσότερες κάμερες. 

Προϊοντική εικόνα FR7, με υποδοχή TC IN
Υποδοχή TC IN

Λαμβάνει χρονοκώδικα από μια εξωτερική συσκευή για να χρησιμοποιηθεί για συγχρονισμό. 

Προϊοντική εικόνα FR7, με την "προαιρετική" υποδοχή
"Προαιρετική" υποδοχή

Συνδέει τα σήματα λυχνιών εγγραφής σε μια εξωτερική συσκευή. 

Προϊοντική εικόνα FR7, με την υποδοχή GENLOCK
Υποδοχή GENLOCK

Λαμβάνει σήματα συγχρονισμού από εξωτερικές συσκευές για χρήση σε διαμορφώσεις με περισσότερες κάμερες.

Παροχή ρεύματος 
Εικόνα του PoE++
Υποδοχή LAN και PoE++

Η FR7 μπορεί να τροφοδοτηθεί από εξωτερική συσκευή PoE++ (Power μέσω Ethernet Plus Plus) μέσω τυπικού καλωδίου δικτύου (CAT5e ή υψηλότερο), χωρίς ξεχωριστό καλώδιο τροφοδοσίας ρεύματος.

[1] Εναλλ. δικτύου  [2] FR7  [3] Δεδομένα  [4] Ρεύμα

Προϊοντική εικόνα FR7, με υποδοχή DC IN
Υποδοχή DC IN 

Χωρίς PoE++, ο μετασχηματιστής AC συνδέεται στην υποδοχή "DC IN" της FR7 για να τροφοδοτήσει τη μονάδα. Ο σφιγκτήρας καλωδίου στο πίσω πλαίσιο της FR7 αποτρέπει την κατά λάθος αποσύνδεση του καλωδίου τροφοδοσίας. 

Λογότυπα των πρωτοκόλλων ροής
Η ροή μετάδοσης IP έγινε εύκολη

Υποστήριξη περισσότερων πρωτοκόλλων για κάλυψη των αναγκών ροής μετάδοσης 

Με το RTSP διαν. βίντεο 1 κάμερας σε έως 5 viewer. SRT για υψηλή ποιότητα, βίντεο χωρίς καθυστέρηση ακόμη και σε μη σταθερά δίκτυα. Και το NDI|HX συνδέεται με συσκευές συμβατές με NDI, όπως διακόπτες και διακομιστές πολυμέσων, υποστηρίζοντας αποτελεσματική παραγωγή ζωντανού βίντεο χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα Διαδικτύου.

Εξαρτήματα

1. Λυχνία εγγραφής/ένδειξης / 2. Λυχνία POWER / 3. Αισθητήρας τηλεχειριστηρίου υπερύθρων / 4. Λυχνία ΔΙΚΤΥΟΥ / 5. Είσοδος αέρα / 6. Υποδοχή LAN (δίκτυο) (RJ-45) / 7. Σύνδεση γείωσης / 8. Σφιγκτήρας καλωδίου / 9. Διακόπτης RESET / 10. Διακόπτες SETUP / 11. Αισθητήρας τηλεχειριστηρίου υπερύθρων / 12. Ανεμιστήρας/Έξοδος αέρα

Η Sony και το περιβάλλον 
Εικόνα Road to Zero
Στόχος μας είναι το μηδενικό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα 

Επιδίωξη ενός βιώσιμου οικοσυστήματος προϊόντων 

H Sony αναλαμβάνει την πρόκληση να συμβάλει στη βιωσιμότητα της Γης, για να επιτρέψει στους δημιουργούς να παράγουν ακόμα πιο όμορφες και δημιουργικές εικόνες. Για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα σε ολόκληρο τον όμιλο Sony Group έως το 2040, επιταχύνουμε πολυάριθμες πρωτοβουλίες για το περιβάλλον. 

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Αισθητήρας εικόνας, μια ευρεία σειρά εναλλάξιμων φακών, και η εικόνα και η λειτουργικότητα της γνωστής ψηφιακής κινηματογραφικής κάμερας Sony – η FR7 προσφέρει εξαιρετική επαγγελματική απόδοση σε μορφή PTZ (pan-κλίση-ζουμ). Με τη μοναδική οπτική και τις ικανότητες της, θα αλλάξει τον τρόπο παραγωγής του οπτικού περιεχομένου.
  • Πρώτη παγκοσμίως φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς full-frame με remote pan, κλίση και ζουμ (PTZ)

  • Αισθητήρας εικόνας με οπίσθιο φωτισμό 35 mm full-frame CMOS και επεξεργασία BIONZ XR™

  • Καινοτόμος πλήρης απομακρυσμένος έλεγχος μέσω της εφαρμογής δικτύου ή του υλικού RM-IP500

  • Ισχυρή έκφραση από πλάτος 15+ θέσεων και αντιστοίχιση χρώματος με άλλες κάμερες Cinema Line

  • Έως και 100 θέσεις προεπιλογής κάμερας για απομνημόνευση με την εφαρμογή δικτύου και προαιρετική RM-IP500

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον