Αξιοποιήστε πλήρως το Xperia σας 

Ανακαλύψτε υποδείξεις και συμβουλές σχετικά με τις νέες δυνατότητες και ενημερώσεις των συσκευών Xperia.

Ο ασφαλής και εύκολος τρόπος μεταφοράς δεδομένων από συσκευή iPhone ή Android 

Με την εφαρμογή Xperia Transfer 2 μπορείτε να μεταφέρετε το περιεχόμενο που θέλετε να κρατήσετε από το παλιό σας smartphone στο ολοκαίνουριο Xperia. Από φωτογραφίες, βίντεο και μουσική έως επαφές, το ημερολόγιο, το ιστορικό κλήσεων, τα μηνύματα (SMS/MMS) και τα έγγραφα, κάντε γρήγορα και εύκολα τη μεταφορά τους με ασφάλεια.


Το Xperia Transfer 2 σάς επιτρέπει να μεταφέρετε δεδομένα στα ακόλουθα μοντέλα Xperia: Xperia 5 II, Xperia 1 II και Xperia 10 II.
Τα δεδομένα μπορούν να μεταφερθούν από smartphone Android με Android 6.0 ή νεότερη έκδοση και από iPhone με iOS 9.0 ή νεότερη έκδοση.

Με καλώδιο ή χωρίς, η μεταφορά δεδομένων είναι πανεύκολη

Με το Xperia Transfer 2 μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα χρησιμοποιώντας καλώδιο ή συνδέοντας τις συσκευές ασύρματα. Η επιλογή είναι δική σας.

Μεταφορά δεδομένων με καλώδιο 

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για τη μεταφορά δεδομένων συνδέοντας τις συσκευές μεταξύ τους με καλώδιο.

Βήμα 1: Επιλογή συσκευής

Επιλέξτε τον τύπο της παλιάς συσκευής –Xperia/Android ή iPhone– και επιλέξτε "Cable" ως μέθοδο μεταφοράς. Για μεταφορά από Android, εγκαταστήστε το Xperia Transfer 2 από το Google Play και στις δύο συσκευές. Για μεταφορά από iPhone, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το Xperia Transfer 2 στο iPhone, μόνο στο νέο σας Xperia.

Βήμα 2: Σύνδεση με καλώδιο USB

Συνδέστε το παλιό σας τηλέφωνο στο νέο σας Xperia με κατάλληλο καλώδιο USB. Η εφαρμογή θα σας ενημερώσει ποιον τύπο καλωδίου USB χρειάζεστε ή αν απαιτείται προσαρμογέας.

Βήμα 3: Έναρξη μεταφοράς

Τώρα απλώς επιλέξτε τους τύπους δεδομένων που θέλετε να μεταφέρετε από το παλιό σας τηλέφωνο, όπως μουσική, επαφές, φωτογραφίες κ.λπ., και ξεκινήστε τη μεταφορά.

Ασύρματη μεταφορά δεδομένων

Θέλετε να μεταφέρετε δεδομένα ασύρματα από την παλιά σας συσκευή στο νέο σας Xperia; Δείτε πώς γίνεται.

Βήμα 1: Επιλογή συσκευής

Επιλέξτε τον προηγούμενο τύπο συσκευής και μέθοδο μεταφοράς: "Wireless" για smartphone Xperia/Android ή "iCloud" για iPhone. Για μεταφορά από Android, εγκαταστήστε το Xperia Transfer 2 από το Google Play και στις δύο συσκευές. Για μεταφορά από iPhone, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το Xperia Transfer 2 στο iPhone, μόνο στο νέο σας Xperia.

Βήμα 2: Προετοιμασία για μεταφορά

Για smartphone Xperia/Android, περιμένετε λίγα λεπτά να συνδεθούν ασύρματα οι δύο συσκευές και πατήστε "Next". Για iPhone, η μεταφορά θα γίνει μέσω λήψης δεδομένων από το iCloud, οπότε δεν απαιτείται σύζευξη. Απλώς θα πρέπει να συνδεθείτε στο iCloud.

Βήμα 3: Έναρξη μεταφοράς

Τώρα απλώς επιλέξτε τους τύπους δεδομένων που θέλετε να μεταφέρετε από το παλιό σας τηλέφωνο, όπως μουσική, επαφές, φωτογραφίες κ.λπ., και ξεκινήστε τη μεταφορά.

Όλες οι εικόνες χρησιμοποιούνται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς.

Η επωνυμία Android είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Η επωνυμία iPhone είναι σήμα κατατεθέν της Apple Inc. Η επωνυμία iOS είναι εμπορικό σήμα ή σήμα κατατεθέν της Cisco στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες και χρησιμοποιείται κατόπιν άδειας.