Εξερευνήστε το Xperia 

Ανακαλύψτε υποδείξεις και συμβουλές σχετικά με τις νέες δυνατότητες και ενημερώσεις των συσκευών Xperia.

Ο ασφαλής και εύκολος τρόπος μεταφοράς δεδομένων από συσκευή iPhone ή Android 

Με την εφαρμογή Xperia Transfer 2 μπορείτε να μεταφέρετε το περιεχόμενο που θέλετε να κρατήσετε από το παλιό σας smartphone στο ολοκαίνουριο Xperia. Από φωτογραφίες, βίντεο και μουσική έως επαφές, το ημερολόγιο, το ιστορικό κλήσεων, τα μηνύματα (SMS/MMS) και τα έγγραφα, κάντε γρήγορα και εύκολα τη μεταφορά τους με ασφάλεια.

Μάθετε για την εφαρμογή Xperia Transfer 2

Παρακολουθήστε το βίντεο για ν δείτε πώς το Xperia Transfer 2 προσφέρει εύκολη μετάβαση σε smartphone Xperia.

Με καλώδιο ή χωρίς, η μεταφορά δεδομένων είναι πανεύκολη

Με το Xperia Transfer 2 μπορείτε να μεταφέρετε δεδομένα χρησιμοποιώντας καλώδιο ή συνδέοντας τις συσκευές ασύρματα. Η επιλογή είναι δική σας.

Μεταφορά δεδομένων με καλώδιο 

Ακολουθήστε αυτά τα απλά βήματα για τη μεταφορά δεδομένων συνδέοντας τις συσκευές μεταξύ τους με καλώδιο.

Βήμα 1: Επιλογή συσκευής

Επιλέξτε τον τύπο της παλιάς συσκευής –Xperia/Android ή iPhone– και επιλέξτε "Cable" ως μέθοδο μεταφοράς. Για μεταφορά από Android, εγκαταστήστε το Xperia Transfer 2 από το Google Play και στις δύο συσκευές. Για μεταφορά από iPhone, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το Xperia Transfer 2 στο iPhone, μόνο στο νέο σας Xperia.

Βήμα 2: Σύνδεση με καλώδιο USB

Συνδέστε το παλιό σας τηλέφωνο στο νέο σας Xperia με κατάλληλο καλώδιο USB. Η εφαρμογή θα σας ενημερώσει ποιον τύπο καλωδίου USB χρειάζεστε ή αν απαιτείται προσαρμογέας.

Βήμα 3: Έναρξη μεταφοράς

Τώρα απλώς επιλέξτε τους τύπους δεδομένων που θέλετε να μεταφέρετε από το παλιό σας τηλέφωνο, όπως μουσική, επαφές, φωτογραφίες κ.λπ., και ξεκινήστε τη μεταφορά.

Ασύρματη μεταφορά δεδομένων

Θέλετε να μεταφέρετε δεδομένα ασύρματα από την παλιά σας συσκευή στο νέο σας Xperia; Δείτε πώς γίνεται.

Βήμα 1: Επιλογή συσκευής

Επιλέξτε τον προηγούμενο τύπο συσκευής και μέθοδο μεταφοράς: "Wireless" για smartphone Xperia/Android ή "iCloud" για iPhone. Για μεταφορά από Android, εγκαταστήστε το Xperia Transfer 2 από το Google Play και στις δύο συσκευές. Για μεταφορά από iPhone, δεν χρειάζεται να κατεβάσετε το Xperia Transfer 2 στο iPhone, μόνο στο νέο σας Xperia.

Βήμα 2: Προετοιμασία για μεταφορά

Για smartphone Xperia/Android, περιμένετε λίγα λεπτά να συνδεθούν ασύρματα οι δύο συσκευές και πατήστε "Next". Για iPhone, η μεταφορά θα γίνει μέσω λήψης δεδομένων από το iCloud, οπότε δεν απαιτείται σύζευξη. Απλώς θα πρέπει να συνδεθείτε στο iCloud.

Βήμα 3: Έναρξη μεταφοράς

Τώρα απλώς επιλέξτε τους τύπους δεδομένων που θέλετε να μεταφέρετε από το παλιό σας τηλέφωνο, όπως μουσική, επαφές, φωτογραφίες κ.λπ., και ξεκινήστε τη μεταφορά.

Μάθετε για τις λειτουργίες Xperia
Αξιοποιήστε στο έπακρο το Xperia με τη δυνατότητα εξωτερικής οθόνης

Είτε είστε vlogger, YouTuber ή απλά κάνετε μια κλήση συνδιάσκεψης, η δυνατότητα εξωτερικής οθόνης ανοίγει έναν κόσμο δυνατοτήτων. Για παράδειγμα, συνδέστε το Xperia με συμβατή κάμερα και μεγεθύνετε με τα δύο δάχτυλα για να ελέγξετε ότι το θέμα σας είναι εστιασμένο, προσθέστε γραμμές πλέγματος και γραμμές πλαισίου για να ρυθμίσετε τη σύνθεσή σας, προσαρμόστε τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού.

Πώς να ενεργοποιήσετε τη δυνατότητα εξωτερικής οθόνης

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία εξωτερικής οθόνης, πρέπει να μεταβείτε στις "Ρυθμίσεις" για να την ενεργοποιήσετε:

1. Επιλέξτε "Σύνδεση συσκευής" στις ρυθμίσεις.

2. Επιλέξτε "Προτιμήσεις σύνδεσης".

3. Ενεργοποιήστε την "Εξωτερική οθόνη". Το εικονίδιο αυτής της δυνατότητας θα εμφανιστεί στην Αρχική οθόνη σας.

Δείτε τη λειτουργία εξωτερικής οθόνης εν δράσει

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη δυνατότητα εξωτερικής οθόνης; Αυτό το βίντεο σάς δείχνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Μπαταρία στην οποία μπορείτε να βασιστείτε 

Τα smartphone Xperia διαθέτουν ισχυρές και αξιόπιστες μπαταρίες που σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε πιο πλούσιο περιεχόμενο, για περισσότερη ώρα.

Μεγιστοποίηση της ασφάλειας και της διάρκειας μπαταρίας

Παρακολουθήστε το βίντεο για να μάθετε για την ανάπτυξη τεχνολογίας μπαταριών για εξοικονόμηση ενέργειας.

Απεικόνιση γραφήματος που δείχνει τη σύγκριση ανάμεσα στην κανονική και τη γρήγορη φόρτιση Xperia
Γρήγορη φόρτιση και φροντίδα μπαταρίας

Το Xperia διαθέτει ισχυρή μπαταρία με γρήγορη φόρτιση. Έτσι, αν βιάζεστε και δεν έχετε μπαταρία, μπορείτε να τη φορτίσετε έως 50% μέσα σε μόνο 30 λεπτά και να τη διατηρήσετε σε καλή κατάσταση, με τον μοναδικό αλγόριθμο της Sony.

1 -  Η συνέχιση της φόρτισης μετά το 100% μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην μπαταρία. 
2 - Ο αλγόριθμος Xperia ελαχιστοποιεί τον χρόνο φόρτισης μετά το 100%.

Ρυθμίσεις για καλή κατάσταση μπαταρίας

Οι τεχνολογίες φόρτισης Sony παρατείνουν την καλή υγεία της μπαταρίας. Η ρύθμιση του ορίου φόρτισης της συσκευής σας Xperia σε μέγιστο ποσοστό 80% ή 90% με τη λειτουργία φροντίδας μπαταρίας την προστατεύει από την υπερφόρτωση.

Στιγμιότυπα οθόνης από τις σελίδες Xperia Battery Care
Κοντινές λήψεις προϊόντος από δύο smartphone Xperia, μία από πίσω και μία από μπροστά υπό γωνία
"Άριστη διάρκεια μπαταρίας και στα 120 Hz με υποστήριξη μπαταρίας".
NFC με ένα άγγιγμα 

Το NFC (επικοινωνία κοντινού πεδίου) είναι μια τεχνολογία ασύρματης συνδεσιμότητας που επιτρέπει τη γρήγορη επικοινωνία μικρής εμβέλειας ανάμεσα σε smartphone Xperia και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές, μεταξύ των οποίων και οι μηχανές Alpha. Με ένα μόνο άγγιγμα, το NFC κάνει τη λήψη και κοινοποίηση φωτογραφιών πιο εύκολη από ποτέ. Το μόνο που χρειάζεται είναι η εφαρμογή Imaging Edge Mobile.

Κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Η κοινή χρήση με ένα άγγιγμα είναι ένας απίστευτα απλός τρόπο άμεσης αποστολής μιας φωτογραφίας, από μια μηχανή Alpha σε ένα smartphone Xperia. 

Τηλεχειρισμός "με ένα άγγιγμα"

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα προσφέρει απομακρυσμένο χειρισμό των μηχανών Alpha μέσω του smartphone Xperia, για λήψεις που μπορεί διαφορετικά να ήταν αδύνατες.

Βελτιώστε την ποιότητα της μουσικής με τεχνητή νοημοσύνη AI: DSEE Ultimate

Με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης, το DSEE Ultimate βελτιώνει την ποιότητα κάθε ακούσματος, σε πραγματικό χρόνο, επεμβαίνοντας στη συχνότητα ήχου και στο δυναμικό εύρος. Ανεξάρτητα από το αν χρησιμοποιείτε ενσύρματα ή ασύρματα ακουστικά ή αν ακούτε ένα αρχείο στη συσκευή σας ή σε streaming, ο ήχος θα ακούγεται πιο καθαρός, σε ποιότητα που προσεγγίζει το High-Resolution Audio.

Τρόπος ενεργοποίησης του DSEE Ultimate

Για βελτιωμένη ποιότητα μουσικής, ενεργοποιήστε το "DSEE Ultimate" στις ρυθμίσεις ήχου της συσκευής Xperia. Αν ακούτε σε Dolby Atmos, εφαρμόζεται αυτόματα η σωστή ρύθμιση. Για να απολαύσετε ήχο High-Resolution Audio χρειάζονται ακουστικά συμβατά με High-Resolution Audio.

Μάθετε περισσότερα για το DSEE Ultimate

Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο, για να μάθετε πώς το DSEE Ultimate προσφέρει μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία ακρόασης στη συσκευή σας Xperia.

Όλες οι εικόνες χρησιμοποιούνται μόνο για επεξηγηματικούς σκοπούς.

Η επωνυμία Android είναι εμπορικό σήμα της Google LLC. Η επωνυμία iPhone είναι σήμα κατατεθέν της Apple Inc. Η επωνυμία iOS είναι εμπορικό σήμα ή σήμα κατατεθέν της Cisco στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες και χρησιμοποιείται κατόπιν άδειας.