Αυτόματη εστίαση στα μάτια: Για αξέχαστα πορτραίτα

Βασιστείτε στην αποκλειστική αυτόματη εστίαση στα μάτια της Sony για ευκρινή εστίαση και πιο επιτυχημένα πορτραίτα. Ένα επαναστατικό εργαλείο για όλους, από ερασιτέχνες μέχρι επαγγελματίες.

Τα μάτια είναι το παράθυρο της ψυχής σε ένα πορτραίτο 

Η λάμψη των ματιών. Είναι το σήμα κατατεθέν κάθε καλού πορτραίτου. Μια ματιά στην ψυχή του θέματος. Η μοναδική αυτόματη εστίαση στα μάτια της Sony χαρίζει αυτήν την απαράμιλλη δύναμη σε όλα τα πορτραίτα σας, παρακολουθώντας συνεχώς όχι μόνο το θέμα σας, αλλά ξεχωριστά το μάτι, για εντυπωσιακές εικόνες σε απλές λήψεις αλλά και επαγγελματικά πορτραίτα. 

Το μυστικό για υπέροχα πορτραίτα

Τη λατρεύουν οι επαγγελματίες

Χάρη στον γρήγορο φακό, η διαφορά ανάμεσα σε ένα πορτραίτο άξιο βραβείου και μια απλή λήψη μπορεί να κρίνεται στις λεπτομέρειες. Οι επαγγελματίες ξέρουν ότι η λάμψη των απόλυτα εστιασμένων ματιών ζωντανεύουν όσο τίποτα μια εικόνα. Αυτός είναι ο λόγος που η αυτόματη εστίαση στα μάτια της Sony αποτελεί μια τόσο ανατρεπτική καινοτομία.

  • ΣπορΣπορ
  • ΣπορΣπορ

Αυτόματη εστίαση στα μάτια της Sony

Αξιόπιστη παρακολούθηση ματιών σε όλες τις συνθήκες

Τραβήξτε το βλέμμα για εξαιρετικά πορτραίτα. Η αυτόματη εστίαση στα μάτια χρησιμοποιεί την αξιοσημείωτα ευρεία περιοχή αυτόματης εστίασης και τον εντοπισμό ματιών ακριβείας της Sony, για να αποκαλύψει την απεριόριστη ελευθερία της σύνθεσης, ώστε να μπορείτε να εξερευνήσετε τη δημιουργική σας έκφραση όπως ποτέ άλλοτε.

Μερικώς κρυμμένο πρόσωπο

Μερικώς κρυμμένο πρόσωπο

Με το βλέμμα προς τα κάτω

Με το βλέμμα προς τα κάτω

Οπίσθιος φωτισμός

Οπίσθιος φωτισμός

Φορώντας γυαλιά

Φορώντας γυαλιά

Εσωτερικοί χώροι

Εσωτερικοί χώροι

Μικρά θέματα

Μικρά θέματα

Πρωτοποριακή AF εντοπισμού ματιών

Καινοτομία σε σχεδίαση χωρίς καθρέπτη

[1] Συμβατικές φωτογραφικές μηχανές DSLR [2] Φωτογραφικές μηχανές χωρίς καθρέπτη της Sony

Καινοτομία σε σχεδίαση χωρίς καθρέπτη

Η απαράμιλλη τεχνολογία επεξεργασίας και αισθητήρα της Sony, του κορυφαίου κατασκευαστή αισθητήρων εικόνας, εντοπίζει το θέμα σε πραγματικό χρόνο και την ακριβή θέση ματιών, για τέλεια εστίαση. Με περισσότερα σημεία αυτόματης εστίασης υψηλής ακρίβειας από τις συμβατικές DSLR, το θέμα παρακολουθείται σε όλο το καρέ και αποτυπώνεται πιστά, κάθε φορά.

Εξέλιξη βάσει προηγμένης τεχνογνωσίας

Δεν είναι ίδιες όλες οι φωτογραφικές μηχανές χωρίς καθρέπτη. Η ανώτερη αυτόματη εστίαση στα μάτια της Sony οφείλεται σε δεκαετίες καινοτομιών, από τις κορυφαίες εξελίξεις στους αισθητήρες εικόνας, τους επεξεργαστές και τους φακούς, έως και το λογισμικό εντοπισμού ματιών.

Εξέλιξη βάσει προηγμένης τεχνογνωσίας

 [1] Φακός [2] Αισθητήρας εικόνας [3] Σύστημα επεξεργασίας εικόνας [4] Αλγόριθμος λογισμικού 

Ανακαλύψτε φωτογραφικές μηχανές με τη λειτουργία αυτόματης εστίασης στα μάτια της Sony

Φωτογραφικές μηχανές με εναλλάξιμους φακούς

Φωτογραφικές μηχανές μικρού μεγέθους