70–400MM F4–5.6 G SSM II

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

SAL70400G2

Ενδεικτικά από

2.620,00 €

Προδιαγραφές φακού

Βάση
Sony A-mount
Φορμά
Πλήρες καρέ 35 mm
Εστιακή απόσταση (mm)
70-400 mm
Εστιακή απόσταση αντίστοιχη 35mm (APS-C)
105-600 mm
Ομάδες/στοιχεία φακού
12/18
Γωνία θέασης (35mm)
34°-6°10'
Γωνία θέασης (APS-C)
23°-4°10'
Μέγιστο διάφραγμα (F)
4-5,6
Ελάχιστη τιμή διαφράγματος (F)
22-32
Λεπίδες διαφράγματος
9
Κυκλικό διάφραγμα
Ναι
Ελάχιστη απόσταση εστίασης
1,5 m (4,93 ft)
Μέγιστος λόγος μεγέθυνσης (x)
0,27x
Διάμετρος φίλτρου (mm)
77 mm
Σταθεροποίηση εικόνας (Steadyshot)
- (Ενσωματωμένο)
Γωνία θέασης (APS-C)
Συμβατότητα στη λειτουργία χειροκίνητης εστίασης
Συμβατότητα τηλεμετατροπέα (x2.0)
Συμβατότητα στη λειτουργία χειροκίνητης εστίασης

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Β x Μ)
94,5 x 196 mm (3-3/4 x 7-3/4 in.)
Βάρος
1500 g (53 oz) (χωρίς βάση τρίποδου)

Υποσημειώσεις

*
Η "Εστιακή απόσταση ισοδύναμη με 35mm (APS-C)" και η "Γωνία θέασης (APS-C)" ισχύουν για ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές εναλλάξιμων φακών με αισθητήρες εικόνας τύπου APS-C.

Επιλογές χρωμάτων

black

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Σκίαστρο φακού (ALC-SH121: πεταλοειδές σκίαστρο, τύπου μπαγιονέτ)
  • Κάλυμμα φακού εμπρός
  • Κάλυμμα φακού πίσω
  • Θήκη
Placeholder

Χαρακτηριστικά

70–400mm F4–5.6 G SSM II: εικόνα

Απόδοση σταθερού φακού από 70 έως 400mm

Η 2η έκδοση αυτού του δημοφιλούς φακού 70-400mm F4-5.6 G διατηρεί την εξαιρετική οπτική σχεδίαση του προκατόχου του, συμπεριλαμβανομένων δύο γυάλινων στοιχείων ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς), αλλά προσθέτει μια αντι-ανακλαστική επίστρωση νανοκρυστάλλων που μειώνει ακόμα περισσότερο τις ανεπιθύμητες αντανακλάσεις, για ευκρινείς εικόνες με ελάχιστες αναλαμπές και είδωλα. Η εκπληκτική οπτική απόδοση ανταγωνίζεται την ποιότητα σταθερού φακού σε όλο το εύρος ζουμ.

70–400mm F4–5.6 G SSM II: εικόνα

Καθαρές εικόνες υψηλής αντίθεσης

Πέρα από την οπτική σχεδίαση ακριβείας, η τεχνολογία αντι-ανακλαστικής επίστρωσης νανοκρυστάλλων της Sony παράγει μια επίστρωση του φακού με επακριβώς καθορισμένη κανονική δομή νανοκρυστάλλων, η οποία μειώνει αποτελεσματικά τις αντανακλάσεις που μπορεί να προκαλέσουν αναλαμπές και είδωλα. Το συνολικό αποτέλεσμα είναι κορυφαία ευκρίνεια και η υψηλή αντίθεση που συμπληρώνουν την εκπληκτική ανάλυση.

70–400mm F4–5.6 G SSM II: εικόνα

Ταχύτερη παρακολούθηση και βελτιωμένη απόκριση

Το σύστημα οδήγησης αυτόματης εστίασης SSM της Sony αποτελεί από μόνο του δημοφιλές χαρακτηριστικό που προσφέρει εξαιρετικά ομαλή, αθόρυβη λειτουργία. Ένα νέο κύκλωμα οδήγησης LSI αναβαθμίζει την απόδοση, παρέχοντας πολύ πιο γρήγορη παρακολούθηση των θεμάτων με αυτόματη εστίαση σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα και προσφέροντας στο σύστημα οδήγησης SSM μεγαλύτερη απόκριση από ποτέ.

70–400mm F4–5.6 G SSM II: εικόνα

Οδήγηση εστίασης μέσω SSM (Μηχανισμός υπερηχητικών κυμάτων)

Το SSM (Μηχανισμός υπερηχητικών κυμάτων) είναι ένα πιεζοηλεκτρικό σύστημα οδήγησης που συμβάλλει στην ομαλή, αθόρυβη λειτουργία αυτόματης εστίασης. Η ικανότητά του για υψηλή ροπή με αργή ταχύτητα περιστροφής συνεισφέρει στη γρήγορη έναρξη και διακοπή λειτουργίας, καθώς και στην ακριβή τοποθέτηση. Αυτό εξασφαλίζει στον φωτογράφο γρήγορη, αθόρυβη και ακριβή εστίαση.

70–400mm F4–5.6 G SSM II: εικόνα

Κομψή εμπειρία λειτουργίας

Τα τρία κουμπιά διατήρησης της εστίασης γύρω από το σώμα του φακού παρέχουν εύκολη πρόσβαση, ανεξάρτητα από τον τρόπο που κρατάτε τη φωτογραφική μηχανή. Η μεγάλη προσοχή που δίνει η Sony στην ευκολία χειρισμού είναι εμφανής με τον διακόπτη λειτουργίας εστίασης και δυνατότητας περιορισμού εύρους εστίασης, καθώς και τη δυνατότητα DMF (άμεση μη αυτόματη εστίαση).

70–400mm F4–5.6 G SSM II: εικόνα

Ευκρινής, καλά καθορισμένη αναπαραγωγή

Δύο γυάλινα στοιχεία ED (εξαιρετικά χαμηλής διασποράς) συμβάλλουν στην ευκρίνεια και την ανάλυση του σταθερού φακού σε όλο το εύρος ζουμ, αλλά αυτός ο φακός μπορεί να παραγάγει επίσης εντυπωσιακή αποεστίαση φόντου (bokeh) όταν χρειάζεται.

70–400mm F4–5.6 G SSM II: εικόνα

Δυνατότητα κοντινού πλάνου

Πέρα από τη μεγάλη ευελιξία στο εύρος ζουμ, αυτός ο φακός μπορεί να εστιάζει σε απόσταση έως 1,4 εκατοστών για αναλογία μεγέθυνσης 0,27, καθιστώντας δυνατή την αποτύπωση μικρών θεμάτων και λεπτομερειών με εξαιρετική ποιότητα.

70–400mm F4–5.6 G SSM II: εικόνα

Υπέροχη αποεστίαση φόντου (bokeh)

Η σχεδίαση κυκλικού διαφράγματος 9 λεπίδων καθιστά δυνατή τη δημιουργία υπέροχα ομαλής αποεστίασης φόντου (bokeh) με φυσικές φωτεινές αποχρώσεις όταν είναι επιθυμητό. Η ομαλή αποεστίαση φόντου μπορεί να κάνει την εστίαση να ξεχωρίζει πραγματικά, χαρίζοντας στις εικόνες σχεδόν τρισδιάστατο βάθος.

70–400mm F4–5.6 G SSM II: εικόνα

Αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Μερικές από τις πιο συναρπαστικές λήψεις γίνονται σε δύσκολες συνθήκες. Ο φακός αντέχει στη σκόνη και την υγρασία, ώστε να λειτουργεί άψογα ακόμα και σε περιβάλλον με μέτριο επίπεδο υγρασίας και σκόνης. Έτσι, μπορείτε να κάνετε υπέροχες λήψεις με σιγουριά πάντα και παντού.