ΦΑΚΟΣ FE 35 MM F1,8

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

SEL35F18F

Ενδεικτικά από

719,00 €

Προδιαγραφές φακού

Βάση
Sony E-mount
Φορμά
Πλήρες καρέ 35 mm
Εστιακή απόσταση (mm)
35
Εστιακή απόσταση αντίστοιχη 35mm (APS-C)
52,5
Ομάδες/στοιχεία φακού
9-11
Γωνία θέασης (35mm)
63°
Γωνία θέασης (APS-C)
44°
Μέγιστο διάφραγμα (F)
1,8
Ελάχιστη τιμή διαφράγματος (F)
22
Λεπίδες διαφράγματος
9
Κυκλικό διάφραγμα
Ναι
Ελάχιστη απόσταση εστίασης
0,22 m (0,73 ft)
Μέγιστος λόγος μεγέθυνσης (x)
0,24
Διάμετρος φίλτρου (mm)
55
Σταθεροποίηση εικόνας (Steadyshot)
- (έχει ενσωματωθεί)
Γωνία θέασης (APS-C)
Ασυμβατότητα
Συμβατότητα τηλεμετατροπέα (x2.0)
Ασυμβατότητα
Τύπος καλύμματος
Πεταλοειδές σκίαστρο, τύπου μπαγιονέτ

Μέγεθος και βάρος

Διαστάσεις (Β x Μ)
65,6 x 73 mm (2-5/8 x 2-7/8 ίντσες)
Βάρος
280 g (9,9 oz.)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Κάλυμμα (μοντέλο): ALC-SH159
  • Κάλυμμα φακού εμπρός: ALC-F55S
  • Πίσω κάλυμμα φακού: ALC-R1EM
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Φακός FE 35 mm F1,8: εικόνα

Πλήρους καρέ, γρήγορη, μικρή και ελαφριά

Παρόλο που αυτός ο γρήγορος φακός F1,8 έχει βάρος μόλις 280 g (9,9 oz.) και μέγεθος μόνο 65,6 mm x 73 mm, προσφέρει απαράμιλλη ποιότητα εικόνας που τον καθιστά μια θαυμάσια επιλογή για κάθε χρήση, είτε φωτογράφιση είτε δημιουργία ταινιών. Είναι ένας φακός πλήρους καρέ, αλλά ταιριάζει και σε σώματα APS-C προσφέροντας εστιακή απόσταση ισοδύναμη με 52,5 mm, ιδανική για πορτραίτα και στιγμιότυπα.

Φακός FE 35 mm F1,8: εικόνα

Υψηλή ανάλυση σε όλο το εύρος της εικόνας

Ένα ασφαιρικό στοιχείο είναι στρατηγικά ενσωματωμένο στην προηγμένη σχεδίαση αυτού του φακού, ώστε να αποτρέπει την οπτική απόκλιση και να πετυχαίνει υψηλή ανάλυση μέχρι τα άκρα της εικόνας. Επίσης, διατίθεται ομαλή αποεστίαση φόντου (bokeh) όταν χρειάζεται, που υποστηρίζεται από έναν μηχανισμό κυκλικού διαφράγματος 9 λεπίδων, ο οποίος συνεισφέρει στη ρεαλιστική αποεστίαση φόντου (bokeh). 

Φακός FE 35 mm F1,8: εικόνα

Αξιόπιστη παρακολούθηση αυτόματης εστίασης σε κάθε περίσταση

Η εστίαση είναι καίρια για το ρηχό βάθος πεδίου στο μεγάλο διάφραγμα F1,8. Η αθόρυβη, γρήγορη απόκριση και η υψηλή ακρίβεια του γραμμικού μηχανισμού του συστήματος οδήγησης της αυτόματης εστίασης αυτού του φακού εξασφαλίζουν εστίαση με ακρίβεια όχι μόνο για στατικές εικόνες, αλλά και για ταινίες όπου χρησιμοποιείται ταλάντωση ("wobbling") για λεπτομερή, συνεχή έλεγχο της εστίασης.

Μάθετε περισσότερα

Φακός FE 35 mm F1,8: εικόνα

Πλησιάστε για εντυπωσιακά κοντινά πλάνα

Η ελάχιστη απόσταση εστίασης 0,22 m (0,73 ft.) και η μέγιστη μεγέθυνση 0,24x καθιστούν αυτόν τον φακό χρήσιμο για κοντινά πλάνα, καθώς και για γενική φωτογράφιση και δημιουργία ταινιών. Διατηρείται υψηλή οπτική απόδοση σε κοντινή ακτίνα, παρέχοντας την ποιότητα που απαιτείται για τη δημιουργία εκπληκτικών εικόνων από επιτραπέζια θέματα, λουλούδια και πολλά άλλα.

Φακός FE 35 mm F1,8: εικόνα

Προσαρμόσιμο κουμπί διατήρησης της εστίασης

Ένα κουμπί διατήρησης της εστίασης που έχει τοποθετηθεί σε πολύ βολική θέση δεν προσφέρει μόνο εύκολο χειρισμό της διατήρησης της εστίασης, αλλά μπορείτε να αντιστοιχίσετε σε αυτό μια πληθώρα άλλων λειτουργιών από ένα μενού στο οποίο έχετε πρόσβαση από το σώμα της φωτογραφικής μηχανής. Στο κουμπί διατήρησης της εστίασης μπορείτε να αντιστοιχίσετε λειτουργίες, όπως την εμφάνιση γραμμών πλέγματος για βοήθεια κατά τη σύνθεση, την προσαρμογή της ισορροπίας λευκού και άλλες λειτουργίες που υποστηρίζουν την αποδοτική και ευέλικτη λήψη φωτογραφιών.

Μάθετε περισσότερα

Φακός FE 35 mm F1,8: εικόνα

Εύκολη εναλλαγή μη αυτόματης/αυτόματης εστίασης

Ο διακόπτης λειτουργίας εστίασης που επιτρέπει άμεση εναλλαγή ανάμεσα στην αυτόματη και τη μη αυτόματη λειτουργία εστίασης μπορεί να προσφέρει μεγάλο πλεονέκτημα κατά τη λήψη θεμάτων ή κατά τις συνθήκες λήψης που απαιτούν λεπτομερή, μη αυτόματη προσαρμογή της εστίασης.

Φακός FE 35 mm F1,8: εικόνα

Φυσική, γραμμική απόκριση μη αυτόματης εστίασης

Η μη αυτόματη εστίαση γραμμικής απόκρισης διασφαλίζει ότι ο δακτύλιος εστίασης ανταποκρίνεται άμεσα και γραμμικά στους λεπτούς χειρισμούς, κατά τη μη αυτόματη εστίαση. Η περιστροφή του δακτυλίου εστίασης μεταφράζεται απευθείας στην αντίστοιχη αλλαγή εστίασης, έτσι ώστε ο έλεγχος να είναι άμεσος και ακριβής.

Μάθετε περισσότερα

Φακός FE 35 mm F1,8: εικόνα

Σχεδιασμός για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Η σχεδίαση για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία παρέχει την αξιοπιστία που απαιτείται για εξωτερική χρήση σε δύσκολες συνθήκες.

Μάθετε περισσότερα