FE 400 mm F2,8 GM OSS: φωτογραφίες
FE 400 mm F2,8 GM OSS: φωτογραφίες
FE 400 mm F2,8 GM OSS: φωτογραφίες
FE 400 mm F2,8 GM OSS: φωτογραφίες
FE 400 mm F2,8 GM OSS: φωτογραφίες
Βίντεο δυνατοτήτων προϊόντος FE 400 mm F2,8 GM OSS
G Master
Μάθετε περισσότερα για τον φακό G Master
Πρωτοποριακός σούπερ τηλεφακός G Master F2,8

Οι πιο προηγμένες τεχνολογίες φακών της Sony έχουν εφαρμοστεί απλόχερα σε αυτόν τον σούπερ τηλεφακό μεγάλου διαφράγματος, επιτυγχάνοντας κορυφαία ταχύτητα, εξαιρετική ανάλυση και αποεστίαση φόντου G Master, καθώς και επαγγελματικό έλεγχο και αξιοπιστία. Επιπλέον, ο SEL400F28GM είναι ένας καταπληκτικά ελαφρύς σούπερ τηλεφακός, που εξασφαλίζει απαράμιλλη ελευθερία κατά τη λήψη.

Συλλογή φωτογραφιών FE 400 mm F2,8 GM OSS
Ταχύτητα που μεγιστοποιεί την απόδοση του σώματος
Ταχύτητα που μεγιστοποιεί την απόδοση του σώματος

Οι νέοι γραμμικοί μηχανισμοί XD παρέχουν μεγαλύτερη ώθηση από τους συμβατικούς, με έως 5 φορές καλύτερη παρακολούθηση κινούμενου θέματος με τα σημερινά, αλλά και τα μελλοντικά σώματα κάμερας. Δύο από αυτούς τους νέους μηχανισμούς και αλγόριθμους οδηγούν τα στοιχεία μεγάλης εστίασης φακού ταχύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Η απόδοση πλήρους ταχύτητας των προηγμένων σωμάτων κάμερας χρησιμοποιείται στην αποτύπωση θεμάτων δυναμικών αθλημάτων ή άγριας φύσης.

Εκπληκτική ανάλυση G Master και αποεστίαση φόντου (bokeh)
Εκπληκτική ανάλυση G Master και αποεστίαση φόντου (bokeh)

Εξαιρετικά υψηλά πρότυπα σχεδίασης για ανάλυση έως τα άκρα της εικόνας. Τρία στοιχεία φθορίτη ελαχιστοποιούν τη χρωματική απόκλιση. Η σφαιρική απόκλιση ελέγχεται με προσοχή κατά τη σχεδίαση και κατασκευή για την υψηλότερη δυνατή ποιότητα αποεστίασης φόντου. Υποστηρίζονται προαιρετικοί τηλεφακοί μετατροπής απόδοσης 1,4x και 2,0x που παρέχουν εκπληκτική ανάλυση και αντίθεση ακόμη και στα 800 mm.

Ο ελαφρύτερος στον κόσμο, με βάρος μόλις 2.895 γραμμάρια
Καταπληκτικά ελαφρύς, μόλις 2.895 γραμμάρια

Η καινοτόμος οπτική σχεδίαση με 3 στοιχεία φθορίτη μειώνει τα στοιχεία στο μπροστινό τμήμα του σώματος φακού επιτυγχάνοντας βάρος μόλις 2.895 γραμμάρια. Τα στοιχεία από ανθεκτικό κράμα μαγνησίου επίσης συμβάλλουν στη μείωση βάρους. Η φορητότητα και ο χειρισμός είναι εξαιρετικά, ενώ η ιδανική ισορροπία εξασφαλίζει ευέλικτο χειρισμό κατά τη λήψη με μηχανή στο χέρι ή με μονόποδο.

απεικόνιση που περιγράφει τη σχεδίαση για αντοχή στη σκόνη και την υγρασία
Ανθεκτικότητα και αξιοπιστία σε δύσκολες συνθήκες

Με αντοχή στη σκόνη και την υγρασία, παρέχει αξιοπιστία για εξωτερική χρήση σε σκληρές συνθήκες. Το ανθεκτικό κράμα μαγνησίου στο εξωτερικό σώμα του φακού, στη βάση τρίποδου και στα εσωτερικά στοιχεία του σώματος προσφέρει υψηλή ανθεκτικότητα και μείωση του συνολικού βάρους. Η επίστρωση φθορίου στο μπροστινό στοιχείο φακού βοηθά να διατηρείται καθαρός και διευκολύνει την απομάκρυνση ρύπων.

Λειτουργίες για επαγγελματικές ανάγκες λήψης
Λειτουργίες για επαγγελματικές ανάγκες λήψης

Η άμεση MF full-time ενεργοποιεί τη μη αυτόματη εστίαση με περιστροφή του δακτυλίου εστίασης ακόμη και σε λειτουργία AF-C. Η οπτική σταθεροποίηση εικόνας είναι ενσωματωμένη και μια ρύθμιση της Λειτουργίας 3 με προηγμένο αλγόριθμο παρέχει βέλτιστη σταθεροποίηση για δράση και εύκολο καδράρισμα. Με 4 κουμπιά διατήρησης εστίασης και έναν δακτύλιο εστίασης με MF γραμμικής απόκρισης για περαιτέρω ευελιξία.

Διαμόρφωση φακού
Διαμόρφωση φακού

Οι φακοί της σειράς G Master ανεβάζουν την απεικόνιση και την έκφραση σε προηγουμένως ανέφικτα επίπεδα, με έναν εντυπωσιακό συνδυασμό εξαιρετικά υψηλής ανάλυσης και ομαλής αποεστίασης φόντου

[1] Φακός φθορίτη [2] Γυαλί τύπου ED 

Συνάρτηση μεταφοράς διαμόρφωσης του φακού SEL400F28GM
Συνάρτηση MTF

Η MTF (συνάρτηση μεταφοράς διαμόρφωσης) εκφράζει τον βαθμό στον οποίο ο φακός αποτυπώνει λεπτομέρειες, μετρώντας τον βαθμό αντίθεσης ανάμεσα στις λεπτές γραμμές.

[1] Αντίθεση (%) [2] Απόσταση από το οπτικό κέντρο του φακού (mm) [3] Μέγ. διάφραγμα [4] Διάφραγμα F8 [5] Χωρική συχνότητα [6] 10 ζεύγη γραμμών / mm [7] 30 ζεύγη γραμμών / mm [8] R: Τιμές ακτίνας T: Τιμές εφαπτομένης

Κοντινή λήψη της FX6 που χρησιμοποιείται για γύρισμα
Πλεονεκτήματα των φακών Sony για λήψη βίντεο

Μάθετε τα τέσσερα μοναδικά πλεονεκτήματα από τη χρήση φακών E-mount της Sony για λήψη βίντεο. Ο συνδυασμός των φακών και καμερών Sony θα βελτιώσει την εμπειρία σας στη δημιουργία βίντεο.

Στοιχεία ελέγχου φακού

1. Δακτύλιος εστίασης / 2. Δακτύλιος λειτουργίας / 3. Δακτύλιος κολάρου τρίποδου / 4. Κουμπί διατήρησης της εστίασης / 5. Θήκη ένθετου φίλτρου / 6. Κρίκος ιμάντα / 7. Διακόπτης επιλογής κλικ δακτυλίου κολάρου τρίποδου / 8. Υποδοχή ασφαλείας (με δυνατότητα στερέωσης σύρματος ασφαλείας) 

Στοιχεία ελέγχου φακού

1. Διακόπτης λειτουργίας εστίασης/2. Διακόπτης DMF full-time/3. Περιορισμός εύρους εστίασης/4. Διακόπτης επιλογής δακτυλίου λειτουργίας/5. Κουμπί SET/6. Διακόπτης αντιστάθμισης κραδασμών/7. Διακόπτης λειτουργίας αντιστάθ. κραδασμών/8. Διακόπτης BEEP

Συμβατότητα με φακό FE 400 mm F2,8 GM OSS

Ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τις λεπτομέρειες συμβατότητας φακού/σώματος.

Κάποια σώματα φωτογραφικών μηχανών ενδέχεται να απαιτούν ενημέρωση λογισμικού για πλήρη λειτουργικότητα.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Κορυφαίος σούπερ τηλεφακός μεγάλου διαφράγματος σειράς G Master

  • Νέος γραμμικός μηχανισμός XD για εξαιρετικά γρήγορη και αθόρυβη αυτόματη εστίαση ακριβείας

  • Φακοί με τρία στοιχεία φθορίτη για εκπληκτική ανάλυση

  • Αντιανακλαστική επίστρωση Sony Nano για μείωση των αναλαμπών και των ειδώλων

  • Η λειτουργία Full-time DMF και άλλα χαρακτηριστικά υποστηρίζουν τις ανάγκες της επαγγελματικής λήψης

Ελάχιστη απόσταση εστίασης
2,7 m (8,86 ft)
Μέγιστος λόγος μεγέθυνσης (x)
0,16
Διάμετρος φίλτρου (mm)
40,5 (υποδοχή)
Βάρος
2895 g (102,2 oz)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Κάλυμμα (μοντέλο): ALC-SH155, Κάλυμμα φακού εμπρός: Παρέχεται, Κάλυμμα φακού πίσω: ALC-R1EM, Σκληρή θήκη, Ιμάντας φακού, Λουρί θήκης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Βραβεία

Βραβεία