Ασύρματος δέκτης: φωτογραφίες
Ασύρματος δέκτης: φωτογραφίες
Ασύρματος δέκτης: φωτογραφίες
Ασύρματος δέκτης: φωτογραφίες
Ασύρματος δέκτης: φωτογραφίες
Ασύρματος δέκτης: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Συνδέστε εύκολα το ασύρματο τηλεχειριστήριο και τα φλας

Απολαύστε τη σιγουριά και την ευελιξία που σας προσφέρει η ασύρματη ενεργοποίηση του φλας και της μηχανής, ακόμα και σε συνθήκες έντονου φωτισμού ή γύρω από εμπόδια, κάτι που διευκολύνει τις δύσκολες λήψεις και τις ευρείες περιοχές λήψης (30 m). Ο ασύρματος δέκτης FA-WRR1 προσφέρει αξιόπιστη ενεργοποίηση σε συνδυασμό με το ασύρματο τηλεχειριστήριο FA-WRC1M.

Μάθετε περισσότερα για το ασύρματο τηλεχειριστήριο

Εύκολη σύζευξη με το ασύρματο τηλεχειριστήριο

Η σύζευξη πολλών ασύρματων δεκτών FA-WRR1 με το ασύρματο τηλεχειριστήριο FA-WRC1M έχει σχεδιαστεί ώστε να γίνεται γρήγορα, για να μπορείτε να αφιερώνετε λιγότερο χρόνο σε ρυθμίσεις και περισσότερο χρόνο σε λήψεις. Πατήστε απλώς το κουμπί λειτουργίας του δέκτη για λίγα δευτερόλεπτα για να μεταβείτε στη λειτουργία σύζευξης και κατόπιν προσθέστε κάθε δέκτη στο τηλεχειριστήριο.

Ασύρματες δυνατότητες για πολύωρη χρήση

Το ασύρματο τηλεχειριστήριο FA-WRC1M και ο ασύρματος δέκτης FA-WRR1 έχουν μέγιστη εμβέλεια 30 m (98,4 ft), για να δημιουργείτε ευέλικτα πολλές διαμορφώσεις ασύρματου φλας σε εκτενείς περιοχές. Για παράδειγμα, μπορείτε να τοποθετήσετε το φλας πίσω από τη μηχανή με τρόπο που δεν θα ήταν εφικτός με ένα συμβατικό σύστημα υπερύθρων.

Ενεργοποιήστε από απόσταση πολλά κλείστρα μηχανών

Χρησιμοποιήστε πολλές μηχανές για να αποτυπώσετε ταυτόχρονα θέματα από διαφορετικές γωνίες. Χρησιμοποιήστε πολυτερματικά καλώδια VMC-MM1 (πωλούνται ξεχωριστά) για να συνδέσετε πολλούς δέκτες σε πολλές μηχανές και το ασύρματο τηλεχειριστήριο FA-WRC1M για να ενεργοποιήσετε ταυτόχρονα τα κλείστρα πολλών μηχανών από απόσταση.

Τηλεχειριστήριο για χειρισμό εξωτερικού φλας

Χρησιμοποιήστε τον με το ασύρματο τηλεχειριστήριο FA-WRC1M για πολλές διαμορφώσεις εξωτερικού φλας.

Μάθετε περισσότερα για το ασύρματο τηλεχειριστήριο

Ευέλικτες λειτουργίες λήψης με φλας

Συνδυάστε πολλούς δέκτες (έως και 15 δέκτες, σε έως και 5 ομάδες) για ασύρματες μεταδόσεις ακριβείας. Χειριστείτε εύκολα πολλές μονάδες φλας για πιο δημιουργικές επιλογές φωτισμού, με ελάχιστο εξοπλισμό.

Συμβατά φλας

Ο ασύρματος δέκτης FA-WRR1 είναι προς το παρόν συμβατός με τις μονάδες φλας HVL-F60M, HVL-F43M και HVL-F32M.

Δείτε τα συμβατά φλας

Για τη λειτουργία απελευθέρωσης από απόσταση

Για τη λειτουργία απελευθέρωσης από απόσταση, χρησιμοποιήστε τον με τα πολυτερματικά καλώδια σύνδεσης VMC-MM1.

Περισσότερα για το πολυτερματικό καλώδιο σύνδεσης

Προδιαγραφές

  • Χρησιμοποιήστε δέκτες μαζί με το ασύρματο τηλεχειριστήριο FA-WRC1M για ασύρματο χειρισμό έως και 15 μονάδων φλας σε 5 ομάδες

  • Απόσταση επικοινωνίας: Περίπου 30 m (98,4 ft.)

  • Χρησιμοποιήστε ένα πολυτερματικό καλώδιο για να ενεργοποιήσετε από απόσταση τα κλείστρα πολλών μηχανών μέσω του ασύρματου τηλεχειριστηρίου

  • Ενσωματωμένη υποδοχή Sync

  • Αυτό το προϊόν έχει σχεδιαστεί για χρήση με φλας υποδοχής πολλαπλών συνδέσεων. (εκτός από το HVL-F20M)

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας