Φορητός φορτιστής USB υψηλής χωρητικότητας: φωτογραφίες
Φορητός φορτιστής USB υψηλής χωρητικότητας: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ισχυρή μπαταρία πολυμερών ιόντων λιθίου με χωρητικότητα 20.000 mAh

Ο CP-V20 περιλαμβάνει μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία της Sony. Κατασκευασμένη από πολυμερή ιόντα λιθίου, η ενσωματωμένη μπαταρία έχει χωρητικότητα φόρτισης 20.000 mAh —ιδανική για να φορτίζετε όχι μόνο smartphone, αλλά και tablet, φωτογραφικές μηχανές και άλλες συσκευές.

Προσφέρει έως και 8 κύκλους φόρτισης εν κινήσει

Είτε χρειάζεστε μερική είτε πλήρη φόρτιση, η μπαταρία του CP-V20 μπορεί να επαναφορτίσει το smartphone σας έως και 8 φορές, προτού εξαντληθεί. Πάρτε το μαζί σας στο κάμπινγκ και στις πολύωρες πτήσεις ή χρησιμοποιήστε το απλά ως εφεδρική πηγή τροφοδοσίας.

Συνολική έξοδος 3,0 A με 2 θύρες για γρήγορη φόρτιση

Φορτίστε το smartphone σας έως και 3 φορές πιο γρήγορα, σε σύγκριση με τους συμβατικούς φορτιστές, με ταχύτητες που αντιστοιχούν στη φόρτιση μέσω ρεύματος.

Ταυτόχρονη φόρτιση 2 συσκευών

Χάρη στις δύο θύρες USB, φορτίζετε 2 συσκευές ταυτόχρονα.

Ενσωματωμένες λειτουργίες ασφαλείας

Ενσωματωμένη προστασία από την υπερφόρτωση και το βραχυκύκλωμα, καθώς και ενσωματωμένη λειτουργία παρακολούθησης θερμοκρασίας.

Κορυφαίος κύκλος φόρτισης

Χάρη στην τεχνολογία Hybrid Gel, ο φορτιστής CP-V20 έχει μεγάλη αντοχή, καθώς διατηρεί περισσότερο από το 90% της ισχύος σε περίπου 1.000 κύκλους φόρτισης.

Συμβατότητα με συσκευές USB

Αυτός ο φορητός φορτιστής κάνει για όλες τις συσκευές. Είναι ιδανικός, για να φορτίζετε τα smartphone σας, χάρη στο παρεχόμενο καλώδιο Micro USB που διαθέτει, ενώ η υψηλή του χωρητικότητα διασφαλίζει ότι θα μπορείτε, επίσης, να φορτίζετε tablet, φωτογραφικές μηχανές, φορητά ηχεία και άλλες συσκευές USB.

Προδιαγραφές
Με τον φορητό φορτιστή CP-V20, μπορείτε να φορτίσετε τα smartphone, τα tablet και τις κινητές συσκευές σας, για να είστε συνδεδεμένοι ακόμα και εν κινήσει. Η μικρή σχεδίαση χωράει άψογα στην τσάντα σας για έως και οκτώ κύκλους φόρτισης του smartphone, ενώ χάρη στις δύο θύρες USB, μπορείτε να φορτίζετε ταυτόχρονα έως και δύο συσκευές USB.
  • Ενσωματωμένη μπαταρία πολυμερών ιόντων λιθίου 20.000 mAh

  • 1000x επαναφορτιζόμενο χάρη στην τεχνολογία Hybrid Gel της Sony

  • Συνολική έξοδος 3,0 A με 2 θύρες για γρήγορη φόρτιση των συσκευών σας

  • Ταυτόχρονη φόρτιση 2 συσκευών

  • Παρέχει έως 8 φορτίσεις smartphone

Χωρητικότητα μπαταρίας
3,7 V/20.000 mAh

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Καλώδιο A-B μήκους 20 cm

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον