Φορητός φορτιστής smartphone CP-V3Α: φωτογραφίες
Φορητός φορτιστής smartphone CP-V3Α: φωτογραφίες
Φορητός φορτιστής smartphone CP-V3Α: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ισχυρή μπαταρία ιόντων πολυμερών λιθίου με χωρητικότητα 3.000 mAh

Νιώστε τη δύναμη με μια επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου πολυμερών από τη Sony. Με συνολική χωρητικότητα 3.000 mAh, μπορείτε να φορτίσετε πλήρως ένα smartphone, ενώ η αποκλειστική σύνθεση Hybrid Gel επιτρέπει στην μπαταρία να συμπληρώσει 1.000 κύκλους τροφοδοσίας διατηρώντας το 90% της αρχικής της απόδοσης.

Σύνδεση με θύρα USB

Ενισχύστε τη συσκευή σας. Φορτίστε όλες τις συσκευές σας, από smartphone ή φορητές κονσόλες παιχνιδιών έως ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και βιντεοκάμερες. Μία θύρα USB προσφέρει συνεχή ισχύ 1,5 A για έως και 70 λεπτά, μια ιδανική λύση για φόρτιση συσκευών ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Φόρτιση μέσω USB ή τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος

Βεβαιωθείτε ότι ο CP-V3A είναι πάντα φορτισμένος και σε ετοιμότητα να τροφοδοτήσει τις κινητές συσκευές σας. Συνδέστε τον σε επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή μέσω του παρεχόμενου καλωδίου micro USB ή στην πρίζα για φόρτιση μέσω τροφοδοτικού AC (πωλείται ξεχωριστά).

Εύκολη φορητότητα με λεπτή, ελαφριά σχεδίαση

Ο φορητός φορτιστής CP-V3A ζυγίζει μόλις 86 g και είναι τόσο μικρός που χωράει στην τσέπη σας. Έτσι, έχετε πάντα τη δυνατότητα για μια φόρτιση έκτακτης ανάγκης. Μεταφέρετέ τον παντού μαζί σας, όπου και αν βρίσκεστε. Χάρη στο λεπτό αλλά ανθεκτικό σώμα από αλουμίνιο και την απλή, κομψή σχεδίαση συμπληρώνει με ιδανικό τρόπο τα αξεσουάρ τεχνολογίας σας.

Ελέγξτε το επίπεδο της φόρτισης με δύο πρακτικές ενδείξεις LED

Αποκτήστε τον απόλυτο έλεγχο της συσκευής σας με χρήσιμες ενδείξεις LED. Η πράσινη ένδειξη σας ενημερώνει πότε μια συνδεδεμένη συσκευή είναι πλήρως φορτισμένη, ενώ η πορτοκαλί ένδειξη εμφανίζει την πρόοδο της φόρτισης. Η πορτοκαλί ένδειξη επισημαίνει επίσης τη στάθμη ισχύος του φορτιστή τη συγκεκριμένη στιγμή, για εύκολο έλεγχο πριν φύγετε από το σπίτι.

Επιλογή από ποικιλία ζωντανών χρωμάτων

Συνδυάστε τα αξεσουάρ τεχνολογίας με βάση το χρώμα. Ο φορητός φορτιστής παρέχεται σε διάφορα ζωντανά και κομψά χρώματα, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ. Επιλέξτε το χρώμα που σας αρέσει.

Προδιαγραφές
  • Ισχύς 3.000 mAh

  • Διατίθεται σε μια ποικιλία χρωμάτων

  • Κλήσεις και παιχνίδια κατά τη φόρτιση του smartphone

  • Έξοδος 1,5 A για γρήγορη φόρτιση

Χωρητικότητα μπαταρίας
Ιόντων πολυμερών λιθίου 3.000 mAh
Χρόνος φόρτισης φορητού φορτιστή
Περίπου 3,5 ώρες (AC) και περίπου 6 ώρες (από τυπική θύρα USB)
Χρόνος τροφοδοσίας
60 λεπτά
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον