ΦΟΡΗΤΟΙ ΦΟΡΤΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Φορητός φορτιστής (5.000 mAh)

Bundling Micro USB to USB-C Adapter

Φορητός φορτιστής  (5.000 mAh): εικόνα

Ενδεικτικά από

36,50 €

Φορητός φορτιστής  (5.000 mAh): φωτογραφίες
Φορητός φορτιστής  (5.000 mAh): φωτογραφίες
Φορητός φορτιστής  (5.000 mAh): φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Εύκολη μεταφορά με κομψή και λεπτή σχεδίαση

Ο φορητός CP-V5B είναι εξαιρετικά λεπτός και ελαφρύς, για να μπορείτε να τον βάζετε στην τσάντα σας και να πηγαίνετε οπουδήποτε. Επιπλέον, η λιτή και κομψή σχεδίαση με στρογγυλεμένες γωνίες προσφέρει το τέλειο κομμάτι στη συλλογή των αξεσουάρ σας. 

5.000 mAh: Έως 1,5 φορτίσεις για smartphone 

Αυτός ο φορητός φορτιστής μπορεί να φορτίσει το smartphone σας έως 1,5 φορές μέχρι να χρειαστεί ξανά φόρτιση. Πάρτε το μαζί σας στο κάμπινγκ και στις πολύωρες πτήσεις ή χρησιμοποιήστε το απλά ως εφεδρική πηγή τροφοδοσίας.

Ασφαλής φόρτιση της Sony

Οι φορητοί φορτιστές της Sony διαθέτουν σχεδίαση ανθεκτική στη θερμότητα, έξυπνη διαχείριση ισχύος και αποκλειστική τεχνολογία μπαταρίας τζελ πολυμερούς, για ασφαλή και αξιόπιστη απόδοση μετά από επαναλαμβανόμενη χρήση.

Μάθετε περισσότερα για την τεχνολογία ασφαλούς φόρτισης της Sony

Ταυτόχρονη φόρτιση φορτιστή και συσκευής

Συνδέστε μια συσκευή στον φορητό φορτιστή ενώ είναι συνδεδεμένος με παροχή ρεύματος, για ταυτόχρονη φόρτιση της συσκευής από την ίδια παροχή. Πρώτα θα φορτίσει πλήρως η συσκευή που έχετε συνδέσει και μετά θα αρχίσει αυτόματα να φορτίζει ο φορητός φορτιστής.

Έξοδος 1,5 A για γρήγορη φόρτιση

Φορτίστε το smartphone σας με ταχύτητα αντίστοιχη ενός φορτιστή AC σε πρίζα: έως 3 φορές πιο γρήγορη φόρτιση, σε σύγκριση με συμβατικούς φορητούς φορτιστές.

Κορυφαίος κύκλος φόρτισης: Επαναφορτιζόμενος 1000x

Χάρη στην μπαταρία με τζελ πολυμερούς, ο φορητός φορτιστής CP-V5B επαναφορτίζεται έως 1.000 φορές

Κομψή ματ επιφάνεια

Ο φορητός φορτιστής διαθέτει υψηλής ποιότητας ματ φινίρισμα, για αίσθηση πολυτέλειας, αλλά και άνετο κράτημα που δεν γλιστράει.

Συμβατότητα με συσκευές USB

Χάρη στο παρεχόμενο καλώδιο Micro USB, μπορείτε να φορτίσετε smartphone, tablet, φωτογραφικές μηχανές και άλλες συσκευές USB.

Προδιαγραφές
Με τον φορητό φορτιστή USB CP-V5B, μπορείτε να διατηρείτε τη συσκευή σας πάντα φορτισμένη και έτοιμη για χρήση. Χάρη στην λεπτή και κομψή σχεδίαση με ματ φινίρισμα και στρογγυλεμένες γωνίες, χωράει τέλεια στην τσάντα σας και διαθέτει 1,5 φορτίσεις για το smartphone σας.
  • Ενσωματωμένη μπαταρία πολυμερών ιόντων λιθίου 5.000 mAh

  • Με δυνατότητα για 1000 φορτίσεις, χάρη στην μπαταρία με τζελ πολυμερούς

  • Λεπτό, 10,3 mm, με εργονομικές στρογγυλεμένες γωνίες για εύκολη μεταφορά

  • Κομψή ματ επιφάνεια

  • Παρέχει έως 1,5 φορτίσεις smartphone

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον