Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιπλέον ενέργεια για το ταξίδι σας

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πλέον ότι μπορεί να εξαντληθεί η μπαταρία σας. Όπου και αν είστε, ό,τι και αν συμβεί, οι φορητοί φορτιστές της Sony είναι πάντα έτοιμοι για το ταξίδι σας.

Φορτιστές και μπαταρίες εξοικονόμησης ενέργειας

Φορτίστε τις συσκευές σας με υψηλή ένταση ρεύματος εξόδου τουλάχιστον 1,5 A για γρήγορη φόρτιση. Όλα τα μοντέλα έχουν ενδείξεις LED ενώ κάποια διαθέτουν ένδειξη 4 επιπέδων, για να ελέγχετε εύκολα το υπολειπόμενο φορτίο. Με την υψηλή ισχύ εξόδου, επιλεγμένα μοντέλα σάς επιτρέπουν να φορτίζετε ταυτόχρονα πολλές συσκευές USB ή το φορητό φορτιστή και τη συσκευή σας με τη διπλή λειτουργία φόρτισης.

Σύνδεση δύο υποδοχών USB και ένδειξη LED

Φορτίστε το smartphone και το tablet σας ταυτόχρονα

Επαναφορτιζόμενος 1000x

Χάρη στην τεχνολογία Hybrid GEL, μπορείτε να μεταφέρετε τους φορητούς φορτιστές με ασφάλεια. Είναι σχεδιασμένοι για να αντέχουν, καθώς διατηρούν το 80% της ισχύος τους μετά από ένα χρόνο, ενώ έχουν διάρκεια ζωής για έως και 1000 κύκλους φόρτισης.

Μπαταρίες πολυμερών λιθίου της Sony, για να διαρκούν

Οι φορητοί μας φορτιστές περιέχουν μπαταρίες τεχνολογίας Hybrid Gel

Μπαταρίες πολυμερών λιθίου

Λειτουργίες ασφαλείας

Οι αξιόπιστες λειτουργίες ασφαλείας λειτουργούν τέλεια για την προστασία των προϊόντων σας.

Εικονίδιο χρονοδιακόπτη

Χρονοδιακόπτης ασφαλείας

Μόλις το smartphone ή άλλη συσκευή φορτιστεί πλήρως, ο χρονοδιακόπτης ασφαλείας τερματίζει τη διαδικασία φόρτισης, ώστε να αποφευχθεί η υπερθέρμανση.

Εικονίδιο θερμόμετρου

Σύστημα παρακολούθησης θερμοκρασίας

Το ηλεκτρικό ρεύμα διακόπτεται όταν η θερμοκρασία της μπαταρίας υπερβεί ένα μέγιστο επίπεδο. Αυτό προστατεύει τόσο το φορητό φορτιστή όσο και τη συσκευή σας.

Για φόρτιση αλλά και χρώμα

Μπορείτε να είστε όσο επιλεκτικοί θέλετε με το χρώμα της μπαταρίας, όπως και με το χρώμα του smartphone σας. Και τα δύο πηγαίνουν όπου πηγαίνετε και εσείς. Οι φορτιστές μας είναι τόσο λεπτοί και μικρού μεγέθους που μπορούν να χωρέσουν στην τσάντα σας, για να τους μεταφέρετε χωρίς δεύτερη σκέψη. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία από χρώματα και σχέδια, για να ταιριάζουν με τον τρόπο ζωής σας.

Βρείτε τι είναι καλύτερο για εσάς

Είναι συμβατοί με τα περισσότερα smartphone και tablet, όπως το Xperia™. Επίσης, μπορείτε να τους χρησιμοποιείτε για να φορτίζετε τη Cyber-shot™, τη Handycam® και το Walkman®, όποτε και όπου τα χρειάζεστε. Επιλέξτε το μοντέλο που σας ταιριάζει.

Απόλυτη ελευθερία

Ιδανικοί για μεγάλες διαδρομές, πολυάσχολα επαγγελματικά ταξίδια και ταξίδια με το αυτοκίνητο. Η μεγάλη χωρητικότητά τους προσφέρει στο smartphone σας έως και 6 πλήρεις φορτίσεις.

Επιπλέον ενέργεια

Μπορείτε να τους μεταφέρετε σε μουσικά φεστιβάλ και επαγγελματικά ταξίδια για τη φόρτιση συσκευών σε εξωτερικούς χώρους. Δώστε στο smartphone σας έως και 4 πλήρεις φορτίσεις.