Μετάβαση στο περιεχόμενο
Φωτογραφικές Μηχανές

Φωτογραφικές μηχανές τύπου DSLR

Τραβήξτε κάθε στιγμή καλύτερες φωτογραφίες με τις φωτογραφικές μηχανές τύπου DSLR. Ανακαλύψτε τα πλεονεκτήματά τους και επιλέξτε το ιδανικό για εσάς μοντέλο.

Αξιοποιήστε κάθε λήψη

Απολαύστε κορυφαίες επιδόσεις με μηχανές DSLR Sony με αισθητήρες Exmor® και επεξεργαστές BIONZ X για ευκρινείς, ζωηρές εικόνες. Είναι συμβατές με μεγάλη ποικιλία φακών ZEISS και Sony G, για να αποτυπώνετε εκπληκτικές λήψεις σε οποιεσδήποτε συνθήκες.

Σχέδιο της φωτογραφικής μηχανής τύπου DSLR από τη Sony
Εικόνα που έχει ληφθεί με φωτογραφική μηχανή τύπου DSLR της Sony

Ανακαλύψτε νέες λεπτομέρειες

Αποκτήστε μια μηχανή DSLR της Sony και δημιουργήστε. Με βελτιωμένο δυναμικό εύρος, μειωμένο θόρυβο και κορυφαία απόδοση σε χαμηλό φωτισμό, οι λήψεις σας θα είναι καθαρές και ευκρινείς. Με τη βελτιωμένη ανάλυση θα αποτυπώνετε πιστά κάθε σκηνή.

Καθαρές φωτογραφίες, κάθε φορά

Τραβήξτε ζωντανές φωτογραφίες με μηχανές DSLR. Οι αισθητήρες Exmor® CMOS αποτυπώνουν λεπτομέρειες για ζουμ, περικοπή και μεγέθυνση χωρίς απώλειες. Οι υφές εμπλουτίζονται από τον επεξεργαστή BIONZ X που μειώνει το θόρυβο για καθαρές φωτογραφίες.

Επεξεργαστής της ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής τύπου SLR της Sony
Φακοί για φωτογραφικές μηχανές τύπου DSLR της Sony

Ελέγξτε τη φωτογραφική σας μηχανή

Προσαρμοστείτε με τις ευέλικτες μηχανές DSLR. Με φακούς A-mount και E-mount θα βρείτε την ιδανική διαμόρφωση για τη φωτογράφησή σας. Σε ηλιόλουστες ημέρες ή σκοτεινά ηλιοβασιλέματα, οι φακοί μας δίνουν σε κάθε εικόνα λεπτομέρεια και ζωηρά χρώματα.

Φωτογραφίες χωρίς κόπο

Και οι κορυφαίοι φωτογράφοι χρειάζονται βοήθεια. Οι DSLR περιλαμβάνουν λειτουργίες, όπως αυτόματη εστίαση, ανίχνευση προσώπου και αυτόματο καδράρισμα, για καθαρές ταινίες και φωτογραφίες. Με το Tru-Finder™ της Sony βγάζετε τις καλύτερες λήψεις.

Φωτογραφία με την καλύτερη φωτογραφική μηχανή τύπου DSLR από τη Sony
Η ψηφιακή φωτογραφική μηχανή τύπου SLR της Sony με συνδεσιμότητα NFC και Wi-Fi®

Συνδεθείτε και μοιραστείτε στη στιγμή

Κάποιες μηχανές DSLR της Sony έχουν συνδεσιμότητα NFC και Wi-Fi® για να μοιράζεστε αγαπημένες φωτογραφίες και ταινίες με φίλους και συγγενείς. Με ένα άγγιγμα, μεταφέρετε περιεχόμενο σε tablet ή smartphone Android, χωρίς καλώδια ή ρυθμίσεις.