ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Ακαταμάχητη ανάλυση 4K σε κάθε εικόνα
Όχι απλώς 4K, αλλά Sony 4K

Οι τηλεοράσεις Sony διαθέτουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες βελτίωσης των λεπτομερειών και μείωσης θορύβου, προσφέροντας άριστη ποιότητα και εικόνες με απόλυτα ρεαλιστικές λεπτομέρειες σε ό,τι κι αν βλέπετε.

Όχι απλώς 4K, αλλά Sony 4K
ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ
Όχι απλώς 4K, αλλά Sony 4K
4K PROCESSOR X1™/4K HDR PROCESSOR X1/4K PROCESSOR X1™ EXTREME
Ανακαλύψτε τη δύναμη πίσω από κάθε σκηνή

Η λεπτομερής ποιότητα των τηλεοράσεων 4K HDR οφείλεται στους πανίσχυρους επεξεργαστές. Αξιοποιώντας προηγμένους αλγόριθμους για την εξάλειψη του θορύβου και την ενίσχυση της καθαρότητας, οι επεξεργαστές μας παράγουν ευκρινείς και διαυγείς εικόνες, εκπληκτικά ρεαλιστικές.

Πιο ισχυρή, πιο αποδοτική, πιο όμορφη

4K HDR Processor X1™ Extreme 

Ο νέος μας επεξεργαστής 4K HDR Processor X1 Extreme διαθέτει 40% μεγαλύτερη ικανότητα επεξεργασίας εικόνας σε πραγματικό χρόνο, συγκριτικά με τον διάσημο 4K Processor X1™. Αναβαθμίζει οτιδήποτε παρακολουθείτε, προσεγγίζοντας την ποιότητα 4K HDR.

Ένα τσιπ, εκπληκτικός ρεαλισμός

4K HDR Processor X1™

Με Object-based HDR remaster και Super Bit Mapping 4K HDR, ο νέος μας επεξεργαστής 4K HDR Processor X1 αναπαράγει περισσότερο βάθος, υφές και φυσικά χρώματα από τον 4K Processor X1™. Καθαρά χρώματα σε υψηλότερα επίπεδα φωτεινότητας για εκπληκτικά ρεαλιστικές εικόνες.

Τι κάνει τους επεξεργαστές της Sony να ξεχωρίζουν
4K HDR Processor X1™ Extreme
4K HDR Processor X1™ Extreme (νέος)

Δυνατότητες:

Object-based HDR remaster
Super Bit Mapping 4K HDR
Dual database processing
Δυναμική βελτίωση αντίθεσης
Απόδοση χρωμάτων ακριβείας

4K HDR Processor X1
4K HDR Processor X1™ (νέος)

Δυνατότητες:

Object-based HDR remaster
Super Bit Mapping 4K HDR
Δυναμική βελτίωση αντίθεσης

4K Processor X1™
4K Processor X1™

Δυνατότητες:

Δυναμική βελτίωση αντίθεσης
Απόδοση χρωμάτων ακριβείας

Πιο ρεαλιστικό δεν γίνεται

Object-based HDR remaster 

Τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα με ομορφιά που προσεγγίζει τη 4K HDR. Θα βλέπετε περίγραμμα στα βουνά, κρυμμένες υφές στα πέταλα των λουλουδιών, βάθος στα σύννεφα και η άγρια ζωή θα ζωντανεύει με φυσικές αντιθέσεις και χρώματα, για πιο αληθινή και ρεαλιστική εικόνα στην οθόνη σας.

Συμβατικός
Με Object-based HDR remaster
Με Object-based HDR remaster
Χωρίς Object-based HDR remaster
Πιο ρεαλιστική αντίθεση και χρώμα

Με την τεχνολογία Object-based HDR remaster (1), το χρώμα κάθε μεμονωμένου αντικειμένου στην οθόνη αναλύεται και η αντίθεση προσαρμόζεται, κάτι που δεν συμβαίνει στις περισσότερες τηλεοράσεις όπου η αντίθεση προσαρμόζεται μόνο κατά μήκος μίας καμπύλης αντίθεσης από το μαύρο προς το λευκό (2). Χάρη στην ξεχωριστή επεξεργασία κάθε αντικειμένου, αυτή η τηλεόραση μπορεί να αναπαράγει μεγαλύτερο βάθος, περισσότερες υφές και πιο ρεαλιστικές εικόνες. 

Λιγότερες διακριτές χρωματικές ζώνες για πιο ομαλή εικόνα

Super Bit Mapping™ 4K HDR 

Το φως στο ηλιοβασίλεμα διαθέτει χιλιάδες τόνους, αποχρώσεις και διαβαθμίσεις. Η τεχνολογία Super Bit Mapping 4K HDR τα αποκαλύπτει όλα. Δημιουργεί ομαλή, φυσική εικόνα, χωρίς διακριτές χρωματικές ζώνες, όπως συμβαίνει σε άλλες τηλεοράσεις.

Χωρίς Super bit mapping 4K HDR
ΠΗΓΗ 8 BIT
Με Super bit mapping 4K HDR
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ 14 BIT
64 φορές περισσότερα επίπεδα χρώματος σε κάθε σκηνή

Η επεξεργασία σήματος σε 14 bit διαχωρίζει τις μονοχρωματικές δέσμες φωτός, πετυχαίνοντας αποτελεσματικά την ομαλή διαβάθμιση ανάμεσα στις αποχρώσεις και προβάλλοντας μια αντίστοιχη διαβάθμιση σε 14 bit, ακόμα κι όταν προέρχεται από πηγή 8-bit, προσφέροντας 64 φορές περισσότερα επίπεδα χρώματος από μια συμβατική οθόνη.

Επεξεργασία πηγής 8 bit σε αντιστοιχία 14 bit

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες με βάσεις δεδομένων για μείωση θορύβου και αναβάθμιση σήματος

Dual database processing

Η μία βάση δεδομένων χρησιμοποιείται για να καθαρίσει η εικόνα, μειώνοντας το θόρυβο της οθόνης. Η άλλη χρησιμοποιείται για να αναβαθμιστεί η ανάλυση, βελτιώνοντας την ευκρίνεια. Αυτές οι δύο ισχυρές βάσεις δεδομένων βελτίωσης εικόνας συνεργάζονται, βελτιώνοντας δυναμικά τα pixel σε πραγματικό χρόνο. Κάθε βάση δεδομένων περιέχει δεκάδες χιλιάδες αναφορές, οι οποίες έχουν συγκεντρωθεί μέσω της πολυετούς εμπειρίας μας στη δημιουργία περιεχομένου για τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες.

Χωρίς dual database processing
ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ 
Με dual database processing
ΜΕ DUAL DATABASE PROCESSING
1. Βάση δεδομένων μείωσης θορύβου

Η βάση δεδομένων περιέχει πληροφορίες σχετικά με το πώς φαίνεται η εικόνα «πριν και μετά» και έτσι αναγνωρίζει και αφαιρεί τον συμπιεσμένο θόρυβο εικόνας.

2. Βάση δεδομένων αναβάθμισης σήματος

Η βάση δεδομένων αναβάθμισης σήματος περιλαμβάνει, επίσης, πληροφορίες «πριν και μετά», οι οποίες χρησιμοποιούνται για την αναβάθμιση του σήματος και τη δημιουργία μιας πιο ρεαλιστικής εικόνας.

Η εικόνα αναβαθμίζεται και ομορφαίνει

Η μοναδική τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας 4K X-Reality™ PRO και X-Reality™ PRO αναβαθμίζει κάθε pixel για εξαιρετική ευκρίνεια. Οι προηγμένες τεχνικές μείωσης θορύβου και μια ειδική βάση δεδομένων μοτίβων, διασφαλίζουν τη ρεαλιστική λεπτομέρεια κάθε σκηνής.

Επαναπροσδιορίζοντας τον ρεαλισμό

Οι τεχνολογίες 4K X-Reality™ PRO και X-Reality™ PRO περιλαμβάνουν μια σειρά τεχνικών μείωσης του θορύβου που βελτιστοποιούν την ποιότητα και τις λεπτομέρειες των εικόνων. Απολαύστε ακόμη πιο καθαρές, ομαλές και ρεαλιστικές σκηνές.

Ρεαλιστική απεικόνιση σε κάθε pixel

Χάρη στην τεχνολογία 4K X-Reality™ PRO και X-Reality™ PRO, τα μοτίβα εικόνας συγκρίνονται με τα μοτίβα που είναι αποθηκευμένα σε μια μοναδική βάση δεδομένων, αναζητώντας τον ιδανικό κορεσμό, τη βέλτιστη απόχρωση και την κατάλληλη φωτεινότητα για κάθε pixel. Αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας στη δημιουργία και την ανάπτυξη επιτυχημένων ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, για να παρέχουμε εξαιρετικά ρεαλιστικές λεπτομέρειες σε ό,τι και αν παρακολουθείτε.