Απογειώστε την ολοήμερη ακρόαση περισσότερο με ακουστικά WH-CH720N 

Ελαφριά και άνετα, νέα ακουστικά WH-CH720N για ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της ημέρας χωρίς θορύβους. Διαβάστε και ξεκινήστε γρήγορα, μάθετε τα βασικά χαρακτηριστικά και βελτιώστε την ακρόασή σας για μια πραγματικά προσωπική εμπειρία ήχου.

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε με τα νέα σας ακουστικά


Ξεκινώντας
Πρώτη χρήση των ακουστικών

Κατά την πρώτη ενεργοποίηση, τα ακουστικά μπαίνουν αυτόματα σε λειτουργία σύζευξης. Υπάρχουν τρεις τρόποι να συνδέσετε τα ακουστικά WH-CH720N στη συσκευή σας.

Λογότυπο του Google Fast Pair
Google Fast Pair

Απλώς θέστε τα ακουστικά σας σε λειτουργία σύζευξης κοντά στο τηλέφωνο Android σας και το Fast Pair θα τα συνδέσει με ένα μόνο πάτημα. 

Λογότυπο του Swift Pair
Swift Pair

Επιλέγοντας τη λειτουργία σύζευξης, εμφανίζεται στις κοντινές συσκευές με Windows 11 ή Windows 10 ένα αναδυόμενο παράθυρο με οδηγίες σύζευξης.

Κοντινό κάψας αυτιού σε μαύρο, που δείχνει την τοποθεσία των κουμπιών ελέγχου
Μη αυτόματη σύζευξη

Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί λειτουργίας για 5 δευτερόλεπτα. Η ένδειξη αναβοσβήνει 2 φορές και ακούγεται η φωνητική καθοδήγηση “γίνεται σύζευξη”.


Εικόνα μπλε ακουστικών WH-CH720N σε τραπέζι με smartphone, σημειωματάριο και φλιτζάνι καφέ και λογότυπο του Headphones Connect επάνω δεξιά
Απολαύστε πλήρως
τα WH-CH720N με την εφαρμογή Sony | Headphones Connect

Κάντε λήψη της εφαρμογής Sony | Headphones Connect για προσαρμογή ρυθμίσεων, συμπεριλαμβανομένης της συνδεσιμότητας πολλαπλών σημείων, της λειτουργίας ήχου περιβάλλοντος κ.ά. Πολλές ρυθμίσεις της σελίδας προσαρμόζονται μέσω της εφαρμογής.

Για πρόσβαση στις διαθέσιμες λειτουργίες στην εφαρμογή, θα ζητηθεί σύνδεση ή δημιουργία λογαριασμού.

Συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων

Συνδέστε τα ακουστικά σε δύο συσκευές Bluetooth® ταυτόχρονα, ώστε να μπορείτε να αναμένετε εισερχόμενη κλήση στη μία συσκευή ενώ ακούτε μουσική στην άλλη. 

Λειτουργίες ήχου
Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου 

Με τον έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου η εφαρμογή Headphones Connect ανιχνεύει τι συμβαίνει γύρω σας και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις της εξουδετέρωσης θορύβου ή του ελέγχου ήχου περιβάλλοντος.

Δύο στιγμιότυπα από την εφαρμογή Headphones Connect που δείχνουν τις ρυθμίσεις ελέγχου προσαρμόσιμου ήχου
Έναρξη χρήσης και προσαρμογή ελέγχου προσαρμόσιμου ήχου

Απλώς ανοίξτε την εφαρμογή Headphones Connect και ενεργοποιήστε το για χρήση της προεπιλεγμένης λειτουργίας ανίχνευσης. 

Για μεγαλύτερη προσαρμογή, μπορείτε να ρυθμίσετε προτιμήσεις εξουδετέρωσης θορύβου ή ακρόασης εξωτερικών ήχων μέσω της εφαρμογής.

Δύο στιγμιότυπα του Headphones Connect με τις ρυθμίσεις "Βελτίωσης διακόπτη όπως σας ταιριάζει" και ειδοποίηση σύνδεσης
Βελτιστοποιήστε την εμπειρία εναλλαγής

Αυτή η λειτουργία μαθαίνει πώς χρησιμοποιείτε τα ακουστικά κατά τον Έλεγχο προσαρμόσιμου ήχου και αλλάζει τις ρυθμίσεις την κατάλληλη στιγμή.

Ενεργοποιήστε τη ρύθμιση και ακολουθήστε τις οδηγίες για να συνδεθείτε στην εφαρμογή Headphones Connect.

Ρυθμίσεις βάσει ενεργειών

Η εφαρμογή Headphones Connect ανιχνεύει τι συμβαίνει γύρω σας και τι κάνετε. Στη συνέχεια, προσαρμόζει αυτόματα ρυθμίσεις όπως την εξουδετέρωση θορύβου και το επίπεδο του ήχου περιβάλλοντος. Έτσι, αν τρέχετε, το επίπεδο του ήχου περιβάλλοντος μπορεί να ενισχυθεί και, στη συνέχεια, να μειωθεί όταν θα καθίσετε σε μια καφετέρια.


Δύο στιγμιότυπα του ελέγχου προσαρμόσιμου ήχου του Headphones Connect με ενεργοποίηση της "Ανίχνευσης ενεργειών" και αλλαγή των επιπέδων ήχου περιβάλλοντος
Ξεκινώντας με τις ρυθμίσεις βάσει ενεργειών

Στην Headphones Connect, στη ρύθμιση Adaptive Sound Control (Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου), επιλέξτε “Detection of Actions” (Ανίχνευση ενεργειών) για εκκίνηση με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις ανίχνευσης.

Κρατήστε ή προσαρμόστε τις προεπιλογές για παράδειγμα, αυξάνοντας το επίπεδο του ήχου περιβάλλοντος όταν περπατάτε.Εξουδετέρωση θορύβου και εστίαση σε φωνή

Αποκλείστε τους ήχους του περιβάλλοντος και ακούστε μόνο ό,τι θέλετε να ακούτε – από την απόλυτη ησυχία έως μόνο φωνές.

Τρόπος προσαρμογής της εξουδετέρωσης θορύβου

Μην χάνετε τους αγαπημένους σας ήχους, όπου κι αν βρίσκεστε. Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου μπορεί να ακυρώσει τον εξωτερικό θόρυβο, ενώ επιτρέπει την είσοδο φωνών ώστε να μην χάνετε σημαντικές ανακοινώσεις, π.χ. κατά τις καθημερινές σας μετακινήσεις.

Δύο στιγμιότυπα του ελέγχου προσαρμόσιμου ήχου του Headphones Connect με ενεργοποίηση της "Ανίχνευσης ενεργειών" και ρύθμιση επιπέδων εξουδετέρωσης θορύβου
Προεπιλογές ήχου περιβάλλοντος

Η αύξηση του ήχου περιβάλλοντος χρησιμοποιώντας τις 20 προεπιλογές στην εφαρμογή σας επιτρέπει να ακούτε τον ήχο περιβάλλοντος πιο φυσικά, ακόμη και με ακουστικά. Στη ρύθμιση ελέγχου ήχου περιβάλλοντος, απλά μετακινήστε το ρυθμιστικό.

Εστίαση σε φωνή

Μπορείτε, επίσης, να χρησιμοποιήσετε την "Εστίαση στη φωνή" για την ενίσχυση των φωνών και την καταστολή του θορύβου στις συνομιλίες, χωρίς να αφαιρείτε τα ακουστικά σας. Για να το κάνετε αυτό, απλά επιλέξτε το πλαίσιο επιλογής "Εστίαση στη φωνή".

Μείωση θορύβου ανέμου 

Τα ακουστικά σας διαθέτουν, επίσης, δομή μείωσης θορύβου ανέμου που μειώνει αυτόματα τον θόρυβο του ανέμου από τη φωνή σας κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων και όταν ακούτε μουσική με την εξουδετέρωση θορύβου/λειτουργία ήχου περιβάλλοντος.

Αλλαγή ρυθμίσεων βάσει τοποθεσίας

Ρυθμίστε τα ακουστικά σας για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις στις τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά.


Ποιότητα ήχου

Ρυθμίστε με ακρίβεια τις ρυθμίσεις του ισοσταθμιστή και προσαρμόστε τις ρυθμίσεις ροής και αναβάθμισης σήματος για καλύτερη εμπειρία ακρόασης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Ο απόλυτος ήχος

Βρείτε τον ιδανικό για εσάς ήχο και για όλα όσα ακούτε, με έναν ισοσταθμιστή, με ρυθμίσεις Bluetooth® υψηλής ποιότητας και με αναβάθμιση σήματος ήχου από το DSEE. Μέσα στην εφαρμογή "Sony | Headphones Connect", μεταβείτε στο [Sound] (ήχος) για να μπείτε και να ρυθμίσετε τις λειτουργίες.

Πεντακάθαρες κλήσεις

Ακούστε και ακουστείτε καθαρά με την τεχνολογία Precise Voice Pickup και μείωσης θορύβου ανέμου.

Διάγραμμα με μαύρα ακουστικά WH-CH720N στο κεφάλι ενός άντρα με τονισμένο μικρόφωνο προσωτροφοδότησης και μικρόφωνο για κλήση

[1] Μικρόφωνο προσωτροφοδότησης
[2] Μικρόφωνο για κλήση

Βελτιστοποίηση ποιότητας

Τεχνολογία Precise Voice Pickup με δύο μικρόφωνα σχηματισμού δέσμης στραμμένα προς το στόμα σας για να λαμβάνουν τη φωνή σας με σαφήνεια και ακρίβεια.

Μείωση θορύβου ανέμου κατά τη διάρκεια κλήσεων μέσω της δομής μείωσης θορύβου ώστε οι συνομιλίες να είναι καθαρές, ακόμη και σε θυελλώδεις καιρικές συνθήκες.

Ανακαλύψτε ήχο που σας περιβάλλει

Μάθετε πώς θα απολαμβάνετε μια εντελώς νέα εμπειρία ήχου με το επαναστατικό 360 Reality Audio.

Αφεθείτε στον ήχο που σας περιβάλλει με το 360 Reality Audio

360 Reality Audio, μια καθηλωτική μουσική εμπειρία που επιτρέπει στα ακουστικά WH-CH720N να δημιουργούν σφαιρικό πεδίο ήχου 360 μοιρών για απόλαυση μουσικής από κάθε κατεύθυνση. Μεταβείτε στην εφαρμογή Sony | Headphones Connect για ξεκίνημα.

Τρόπος ακρόασης 360 Reality Audio

Ξεκινήστε να χρησιμοποιείτε το 360 Reality Audio και μάθετε να αναπαράγετε μέσω ροής κομμάτια 360 Reality Audio στο τηλέφωνό σας.

Εύκολες λειτουργίες

Μάθετε πώς δουλεύει η λειτουργία Voice Assistant και η γρήγορη φόρτιση.

Φωνητική υποβοήθηση

Μάθετε να χρησιμοποιείτε το Voice Assistant στα ακουστικά WH-CH720N. Είναι τόσο εύκολο όσο να πείτε, "Hey Google, what is the weather today?" για να μάθετε αν πρέπει να πάρετε μαζί σας μπουφάν.


Δύο στιγμιότυπα του Headphones Connect με την ενεργοποίηση Voice Assistant από την καρτέλα συστήματος και την επιλογή προτιμώμενης λειτουργίας Voice Assistant
Τρόπος ρύθμισης του Voice Assistant

Ανοίξτε την εφαρμογή Headphones Connect και ενεργοποιήστε το Voice Assistant από την καρτέλα "Σύστημα". Στη συνέχεια, επιλέξτε το Voice Assistant που χρησιμοποιείτε συνήθως (Google, Alexa, Siri) για να ξεκινήσετε.

Γρήγορη φόρτιση

Ολοήμερη διάρκεια και γρήγορη φόρτιση.

Εικόνα μαύρων ακουστικών WH-CH720N σε ένα παγκάκι με κλειδί, τσάντα και φλιτζάνι καφέ
Πόσο γρήγορα μπορώ να τα φορτίσω;

Εάν βιάζεστε, επωφεληθείτε από τη Γρήγορη φόρτιση. Η γρήγορη φόρτιση 3 λεπτών σας προσφέρει έως και 60 λεπτά αναπαραγωγής.

Φροντίδα μετά την πώληση και υποστήριξη
Καθαρισμός των ακουστικών σας

Μάθετε πώς θα διατηρείτε τα ακουστικά WH-CH720N καθαρά με σωστό τρόπο, χωρίς να τους προκαλείτε φθορές. 


Εικόνα λευκών ακουστικών WH-CH720N σε ένα κρεβάτι με καλλυντικά, κοσμήματα και τσάντα μακιγιάζ
Πάντα καθαρά ακουστικά

Όταν το εξωτερικό βρομίσει, σκουπίστε το με μαλακό στεγνό πανί. Εάν τα ακουστικά είναι πολύ βρώμικα, βουτήξτε ένα πανί σε αραιωμένο ουδέτερο καθαριστικό και στύψτε καλά πριν τα καθαρίσετε. Μην χρησιμοποιείτε διαλύτες, όπως διαλυτικό, βενζίνη ή οινόπνευμα, καθώς μπορεί να προκαλέσουν φθορά στο φινίρισμα της επιφάνειας των ακουστικών ή άλλες φθορές.

Ενημερώσεις υλικολογισμικού

Διατηρήστε ενημερωμένα τα ακουστικά σας με τις πιο πρόσφατες εκδόσεις υλικολογισμικού.

Που θα βρείτε την τελευταία ενημέρωση υλικολογισμικού

Όταν χρησιμοποιείτε την Sony | Headphones Connect, θα ενημερώνεστε όταν υπάρχει νέα ενημέρωση για λήψη.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε την τελευταία ενημέρωση υλικολογισμικού στα ακουστικά σας ώστε να εφαρμόζονται όλες οι διορθώσεις σφαλμάτων και οι βελτιώσεις.

Μπορείτε να λάβετε την εφαρμογή Headphones Connect μέσω των παρακάτω συνδέσμων και των QR code.

Στιγμιότυπο από την εφαρμογή Headphones Connect που δείχνει που μπορεί να βρει κανείς τις ενημερώσεις υλικολογισμικού

Συχνές ερωτήσεις

Έχετε κάποια ερώτηση; Δείτε πρώτα εδώ και μάθετε τις πιο συχνές ερωτήσεις άλλων χρηστών των ακουστικών WH-CH720N.

Εικονογραφημένο λογότυπο από χαρτί και στυλό
Οδηγός βοήθειας

Μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τα WH-CH720N.

Λογότυπο με σκίτσο ανθρώπου που φορά ακουστικά
Υποστήριξη και Νέα

Λάβετε τις πιο πρόσφατες πληροφορίες, νέα και ειδοποιήσεις για ενημερώσεις υλικολογισμικού.