Ξεχωρίστε από το πλήθος που κάνει streaming
Sony HandyCam® - η ιδανική επιλογή για remote streaming

Υπέροχη ποιότητα εικόνας, γρήγορη, αξιόπιστη αυτόματη εστίαση, ευκρινής ήχος: οι ίδιοι παράγοντες που κάνουν τη Sony HandyCam® να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό την κάνουν και την ιδανική επιλογή για remote streaming.

Εικόνα μιας Handycam της Sony συνδεδεμένης με φορητό υπολογιστή για ζωντανή μετάδοση
Η ζωντανή μετάδοση γίνεται απόλαυση με επαγγελματική ποιότητα βίντεο και ήχου

Η HandyCam® της Sony σχεδιάστηκε για να αποτυπώνει τη δράση με αξιοπιστία και δεξιοτεχνία και είναι ιδανική για ζωντανές μεταδόσεις κάθε είδους, όπως ζωντανές συναυλίες, συνεντεύξεις ή διαδραστικές παρουσιάσεις.

Εικόνα μιας γυναίκας που παρακολουθεί υλικό λήψης στην οθόνη της Handycam της Sony
Δώστε στη μετάδοση επαγγελματικό ύφος με προεγγεγραμμένη λήψη

Η χρήση προεγγεγραμμένου βίντεο δίνει στη ζωντανή σας μετάδοση νέα διάσταση και η HandyCam® της Sony διαθέτει λειτουργίες που σας λύνουν τα χέρια, από προηγμένες λήψεις μέχρι ρύθμιση remote streaming και παρουσίαση.

Σχεδιασμένη για βίντεο

Εξοπλισμένη με προηγμένες δυνατότητες δημιουργίας βίντεο, η Sony HandyCam® αναβαθμίζει τη ζωντανή μετάδοση σε νέο επίπεδο.

Εικόνα της Handycam της Sony
Υπέροχη ποιότητα εικόνας που αιχμαλωτίζει το κοινό

Η εγγραφή υψηλής ανάλυσης 4K αναδεικνύει τις λεπτομέρειες και δημιουργεί μια αίσθηση ρεαλισμού που δεν συγκρίνεται με τις τυπικές ενσωματωμένες ή εξωτερικές κάμερες web.

Εικόνα από τη διεξαγωγή μιας διάλεξης
Ευρυγώνια λήψη και εκτεταμένο εύρος ζουμ

Η ευρυγώνια λήψη δίνει μεγαλύτερη αίσθηση ρεαλισμού σε χώρους όπως αμφιθέατρα, ενώ έχετε τη δυνατότητα να κάνετε ζουμ για να περιορίσετε το πεδίο, όταν χρειάζεται. Η γωνία θέασης ρυθμίζεται εύκολα χάρη στην ευκρινή, ανακλινόμενη οθόνη LCD.

Εικόνα μιας γυναίκας που χαμογελάει
Διατηρήστε ευκρινή εστίαση, αυτόματα

Η προηγμένη τεχνολογία αυτόματης εστίασης της Sony έχει φροντίσει ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τη διατήρηση της εστίασης. Παρακολουθεί με ακρίβεια την κίνηση του θέματος, αντιδρώντας αμέσως σε οποιαδήποτε αλλαγή θέσης.

Περάστε το μήνυμά σας με ήχο επαγγελματικού επιπέδου
Εικόνα της Sony Handycam με κινούμενο σχέδιο ήχου να μεταδίδεται από αυτήν
Ενσωματωμένα μικρόφωνα υψηλής ποιότητας

Τα ενσωματωμένα μικρόφωνα HandyCam® είναι σχεδιασμένα να καταγράφουν καθαρό, ρεαλιστικό ήχο, δίνοντας προτεραιότητα στις φωνές.

Εικόνα της Sony Handycam με ένα εξωτερικό μικρόφωνο
Εξωτερικά μικρόφωνα για κάθε απαίτηση

Οι τυπικοί είσοδοι μικροφώνου και διάφορα προαιρετικά εξωτερικά μικρόφωνα παρέχουν επιλογές επαγγελματικού ήχου για live streaming.

Εικόνα της μπαταρίας υψηλής χωρητικότητας της Sony Handycam
Μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας για μεγάλη διάρκεια

Οι αφαιρούμενες μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας για τη HandyCam® δίνουν τη δυνατότητα λήψεων με παρατεταμένη διάρκεια για έως 235 λεπτά όπου κι αν είστε.

Εικόνα τροφοδοτικού AC
Τροφοδοτικά AC για λήψεις όλη την ημέρα

Με ένα τροφοδοτικό AC μπορείτε να φωτογραφίζετε όση ώρα θέλετε, χωρίς να χρειάζεστε μπαταρία. 

Εικόνα της μεγάλης οθόνης LCD της Sony Handycam
Μεγάλες οθόνες LCD για καλύτερο στήσιμο σκηνής 

Χάρη στη μεγάλη οθόνη αφής LCD στα μοντέλα HandyCam® μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε τον φωτισμό και την ισορροπία χρωμάτων, για υπέροχο live streaming, ενώ η περιστροφική σχεδίαση συμβάλλει στην ακρίβεια των λήψεων, ακόμη και μπροστά από την κάμερα.

Επαγγελματικές λύσεις streaming

Η Sony προσφέρει επαγγελματικές λύσεις που εκμεταλλεύονται τις προηγμένες τεχνολογίες βίντεο, ήχου και streaming, ώστε να παρέχουν μια βέλτιστη εμπειρία σε περιβάλλοντα remote streaming.