ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΗΧΕΙΑ

Φορητό ηχείο h.ear go με BLUETOOTH® HG1

SRS-HG1
Φορητό ηχείο h.ear go με BLUETOOTH® HG1: εικόνα

redpinkgreen

Ενδεικτικά από

264,14 €

Φορητό ηχείο h.ear go με BLUETOOTH® HG1: φωτογραφίες
Φορητό ηχείο h.ear go με BLUETOOTH® HG1: φωτογραφίες
Φορητό ηχείο h.ear go με BLUETOOTH® HG1: φωτογραφίες
Φορητό ηχείο h.ear go με BLUETOOTH® HG1: φωτογραφίες
Φορητό ηχείο h.ear go με BLUETOOTH® HG1: φωτογραφίες
Φορητό ηχείο h.ear go με BLUETOOTH® HG1: φωτογραφίες
Φορητό ηχείο h.ear go με BLUETOOTH® HG1: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ήχος υψηλής ανάλυσης για απαράμιλλη ποιότητα

Απογειώστε την εμπειρία της ψηφιακής μουσικής με ήχο υψηλής ανάλυσης. Αποτυπώνοντας τη μουσική με ρυθμό ταχύτερο από ό,τι τα CD, αυξάνοντας τόσο τη δειγματοληψία ήχου ανά δευτερόλεπτο όσο και την ακρίβεια του ρυθμού μετάδοσης bit κάθε δείγματος, ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει χωρίς συμβιβασμούς τη μουσική ενός καλλιτέχνη. Ακούστε κάθε ψίθυρο και ανεπαίσθητη κίνηση, για μια πραγματικά συναρπαστική εμπειρία.

NFC με ένα άγγιγμα για άμεση συνδεσιμότητα

Με την επικοινωνία κοντινού πεδίου (NFC) και το Bluetooth®, δεν χρειάζονται πια ενσύρματες συνδέσεις και περίπλοκες ακολουθίες εγκατάστασης. Ακουμπήστε απλώς στο ηχείο μια συσκευή με δυνατότητα NFC, συνδεθείτε γρήγορα και άψογα και αρχίστε να μεταδίδετε τη μουσική σας συλλογή. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® και είστε έτοιμοι.

LDAC™: για μετάδοση περιεχομένου ήχου υψηλής ανάλυσης

Η τεχνολογία LDAC υποστηρίζει αρκετούς ρυθμούς μετάδοσης ανάλογα με το ασύρματο περιβάλλον σας. Σας επιτρέπει να απολαμβάνετε τα αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα, χάρη στο μέγιστο ρυθμό μετάδοσης: 990 kbps (περίπου τρεις φορές περισσότερα δεδομένα σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®). Η τεχνολογία LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης για όλη τη μουσική σας, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη.

Συνδέστε πολλά ηχεία με το Sony | Music Center

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Sony | Music Center για να ομαδοποιήσετε μπάρες ηχείων και ηχεία της Sony και κατόπιν μεταδώστε μουσική από διάφορες υπηρεσίες μουσικής, smartphone, υπολογιστή ή δίκτυο DLNA σε πολλά δωμάτια του σπιτιού σας.

Περισσότερη ακρόαση, με διάρκεια μπαταρίας έως 12 ώρες

Θέλετε να ακούτε περισσότερη ώρα μουσική χωρίς διακοπή; Όταν είναι πλήρως φορτισμένο, μπορείτε να απολαύσετε έως 12 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής μουσικής με τα h.ear go. 

Ενώστε τη μουσική σας με το Sony | Music Center

Πραγματοποιήστε λήψη του Sony | Music Center από το smartphone ή το tablet σας και πάρτε τον έλεγχο της μουσικής συλλογής σας. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® ή Wi-Fi® και αποκτήστε εύκολη πρόσβαση σε όλα τα αγαπημένα σας κομμάτια, είτε βρίσκονται σε υπολογιστή ή διακομιστή είτε σε κάποια διαδικτυακή υπηρεσία μουσικής. Η εφαρμογή μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για την προσαρμογή ρυθμίσεων ήχου, για να απολαμβάνετε εκπληκτικό, ισορροπημένο ήχο και να ελέγχετε την μετάδοση σε πολλά δωμάτια. 

Νιώστε τη δύναμη της τεχνολογίας EXTRA BASS™

Η πρωτοποριακή τεχνολογία EXTRA BASS καθιστά το ηχείο ιδανικό για ακρόαση ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής και άλλων ειδών με βαθιά μπάσα. Με τη χρήση ενός μοναδικού επεξεργαστή ψηφιακού σήματος, το EXTRA BASS μεγιστοποιεί τα βαθιά, έντονα μπάσα, ενώ ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση για εξαιρετική καθαρότητα.

Η τεχνολογία DSEE HX αποκαθιστά τα αρχεία μουσικής

Ξεπεράστε την ποιότητα CD. Το DSEE HX χρησιμοποιεί την τεχνολογία μας DSEE, αναβαθμίζοντας συμπιεσμένα αρχεία ήχου σε αρχεία επιπέδου ήχου υψηλής ανάλυσης. Το DSEE HX επαναφέρει τις λεπτομέρειες της πρωτότυπης εγγραφής που χάνονται κατά τη διαδικασία συμπίεσης και παρέχει πλούσια ηχητική εμπειρία με ποιότητα στούντιο για όλη τη μουσική σας.

Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX

Ο ενσωματωμένος ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX αναδεικνύει τον ήχο υψηλής ανάλυσης. Κι αυτό γιατί μειώνει τα επίπεδα θορύβου που υπάρχουν συνήθως στις υψηλές συχνότητες, ώστε να απολαμβάνετε καθαρό, ευκρινή ήχο.

Το ClearAudio+™ εμπλουτίζει τη μουσική σας

Το Clear Audio+™ είναι μια μοναδική τεχνολογία που αξιοποιεί την τεχνογνωσία σε θέματα επεξεργασίας ψηφιακού σήματος της Sony που αναπτύχθηκε εδώ και πολλές γενιές τελειοποίησης ήχου. Προσφέρει πλούσια εμπειρία ακρόασης υψηλής ποιότητας.

Ο απλός τρόπος να στείλετε μουσική στα ηχεία σας

Το Chromecast built-in σάς επιτρέπει να μεταδίδετε μέσω ροής τις αγαπημένες σας εφαρμογές μουσικής από την προσωπική σας συσκευή στα ηχεία. Πατήστε το κουμπί μετάδοσης σε μια εφαρμογή μουσικής σε τηλέφωνο ή tablet Android, iPhone, iPad, Mac®, Windows laptop ή Chromebook και επιλέξτε ένα ηχείο ή μια ομάδα ηχείων για να ξεκινήσετε.

Προδιαγραφές

Το κομψό, ασύρματο ηχείο h.ear συνδυάζει εντυπωσιακό ήχο με εύκολη συνδεσιμότητα και φορητότητα.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Εύκολη συνδεσιμότητα Bluetooth® μέσω NFC με ένα άγγιγμα

  • EXTRA BASS για βαθύ, δυνατό ήχο

  • Ελαφρύς και φορητός σχεδιασμός

  • Διάρκεια μπαταρίας έως 12 ώρες

ΤΥΠΟΣ ΗΧΕΙΩΝ
Πλήρους φάσματος
ΜΕΓΕΘΟΣ ΗΧΕΙΟΥ
Πλήρους φάσματος: Διάμετρος περίπου 35 mm x 2
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ
12 ώρες
ΙΣΧΥΣ ΕΞΟΔΟΥ
12 W+12 W
ΑΚΡΟΔΕΚΤΕΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΚΑΙ ΕΞΟΔΟΥ
Micro USB, Στερεοφωνική υποδοχή εισόδου mini
ΦΑΣΜΑ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ
20 Hz – 20.000 Hz (με ρυθμό δειγματοληψίας 44,1 kHz)
WI-FI
Ναι
CHROMECAST BUILT-IN
Ναι
SPOTIFY CONNECT
Ναι

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Τροφοδοτικό εναλλασσόμενου ρεύματος AC, Οδηγίες χρήσης, Κάρτα εγγύησης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον