Υπογούφερ Home Cinema: φωτογραφίες
Υπογούφερ Home Cinema: φωτογραφίες
Υπογούφερ Home Cinema: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ενεργό υπογούφερ 250 mm για υπέροχα μπάσα

Απολαύστε πιο βαθιά και πλούσια μπάσα με αυτό το ισχυρό και ενεργό υπογούφερ. Το διάφραγμα κώνου 250 mm μπορεί να μεταφέρει μεγαλύτερο όγκο αέρα, εξασφαλίζοντας δυνατή απόκριση στις χαμηλές συχνότητες, για πιο πλούσιο και αυθεντικό ήχο μπάσων. Το υπογούφερ ενισχύει τους ήχους σε χαμηλές συχνότητες κατά την αναπαραγωγή ταινιών και μουσικής, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία οικιακού κινηματογράφου με πολυκάναλο ήχο.

Κωνικό υβριδικό γούφερ με ενίσχυση Mica για ήχο χωρίς παραμόρφωση

Η ιδανική επιλογή για μουσική με έντονα μπάσα. Στα περισσότερα ηχεία χρησιμοποιούνται χάρτινοι κώνοι, που με τον καιρό "σπάνε" και φθείρονται, με αποτέλεσμα ο ήχος να παραμορφώνεται. Τα γούφερ από ίνες με ενίσχυση Mica (MRC) είναι ανθεκτικά και διατηρούν το σχήμα τους ακόμα και κατά την κίνηση σε συνθήκες υψηλής πίεσης και ταχύτητας, ώστε να απολαμβάνετε έντονα μπάσα χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα ήχου.

Αναδείξτε κάθε νότα με τον ενσωματωμένο ενισχυτή

Επιλέξτε μουσική με βαθιά μπάσα και ζωντανέψτε την ατμόσφαιρα του πάρτι σας. Αυτό το υπογούφερ περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο ενισχυτή με ισχύ εξόδου 115 W. Τα ηλεκτρικά κυκλώματα είναι επιρρεπή σε δονήσεις και βρίσκονται στην εξωτερική πλευρά της καμπίνας, εξασφαλίζοντας υψηλή πίεση στο εσωτερικό για καθαρό και πανίσχυρο ήχο μπάσων.

Ελαχιστοποίηση των δονήσεων για ευκρινή μπάσα

Ο περιορισμός των δονήσεων στην καμπίνα είναι καθοριστικής σημασίας για την αναπαραγωγή μπάσων με ακρίβεια και ευκρίνεια. Οι ανεπιθύμητες δονήσεις αντιμετωπίζονται με δύο τρόπους: με την ακουστική απορρόφηση των κυμάτων που δημιουργούνται λόγω της πίεσης στο πίσω τμήμα της μονάδας και με την εξουδετέρωση των δονήσεων εντός της ίδιας της καμπίνας. Οι υπεύθυνοι σχεδίασης έχουν βελτιστοποιήσει τον τύπο και τη διάταξη των υλικών απορρόφησης ήχου, προκειμένου να μειώνονται στο μέγιστο δυνατό βαθμό οι δονήσεις στην καμπίνα.

Σύστημα ανάκλασης μπάσων για την αναπαραγωγή βαθιών μπάσων

Το υπογούφερ έχει κατασκευαστεί επάνω σε ισχυρά θεμέλια με σχεδίαση καμπίνας, για να προσφέρει αυθεντικό και φυσικό ήχο. Ο αγωγός ανάκλασης μπάσων ελαχιστοποιεί τον ανεπιθύμητο θόρυβο και βελτιώνει την αναπαραγωγή ήχων σε χαμηλές συχνότητες, για να προσφέρει βαθιά και δυνατά μπάσα όταν ακούτε μουσική ή παρακολουθείτε ταινίες.

Κορυφαία εξαρτήματα για κορυφαίας ποιότητας ήχο

Η κακή ποιότητα των εξαρτημάτων μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συνολική ποιότητα του ήχου. Αυτό το υπογούφερ διαθέτει μόνο εξαρτήματα κορυφαίας κατασκευής: έναν πανίσχυρο μετασχηματιστή για σταθερή τροφοδοσία, αξιόπιστο ηλεκτρικό κύκλωμα και μεγάλη ψήκτρα που περιορίζει τις μεταβολές της θερμοκρασίας σε περίπτωση υπέρτασης.

Κομψό φινίρισμα για στυλ και υψηλές επιδόσεις

Αυτό το ηχείο διαθέτει κομψό φινίρισμα σε μαύρο χρώμα, για να ταιριάζει απόλυτα στους περισσότερους μοντέρνους χώρους. Η επένδυση από καπλαμά διατηρεί καλά το σχήμα της, ώστε ο ήχος να μην επηρεάζεται από μεταβολές της θερμοκρασίας και του επιπέδου υγρασίας.

Συμπαγής σχεδίαση για μικρούς χώρους

Αυτό το πανίσχυρο υπογούφερ με συμπαγή σχεδίαση είναι ιδανικό για συστήματα μουσικής σε περιορισμένους χώρους. Λόγω της περιοχής μείωσης της περίθλασης, αυτό το ηχείο ελαχιστοποιεί το πεδίο παραμόρφωσης του ήχου, εξασφαλίζοντας άριστη ευκρίνεια και καθαρότητα.

Προδιαγραφές

Απολαύστε στο έπακρο τα soundtrack των ταινιών σας με αυτό το ανεξάρτητο υπογούφερ 10" (25 cm), που υποστηρίζει ήχο υψηλής ανάλυσης. Βυθιστείτε στην εμπειρία του ήχου με υψηλή απόκριση σε όλο το εύρος των χαμηλών και μεσαίων συχνοτήτων χάρη στον κώνο με ενίσχυση Mica και απολαύστε ακόμη πιο καθαρό ήχο με τη σχεδίαση ανάκλασης μπάσων.
  • Μονάδα οδήγησης 10" (25 cm)

  • Το υπογούφερ MRC προσφέρει εντυπωσιακή απόκριση μπάσων και μεσαίων συχνοτήτων

  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Σχεδίαση ανάκλασης μπάσων για βελτιωμένη καθαρότητα

  • Είσοδοι ηχείου και στάθμης γραμμής

Απόκριση συχνότητας
28-200 Hz
Μπροστινό ηχείο
0
Κεντρικό ηχείο
0
Ήχος Surround
0

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Καλώδιο RCA, Εγχειρίδιο χρήσης

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον