Σετ ηχείων Home Cinema: φωτογραφίες
Σετ ηχείων Home Cinema: φωτογραφίες
Σετ ηχείων Home Cinema: φωτογραφίες
Σετ ηχείων Home Cinema: φωτογραφίες
Σετ ηχείων Home Cinema: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Η ιδανική επιλογή για το σύστημα οικιακού κινηματογράφου

Βυθιστείτε σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία ψυχαγωγίας. Το σετ ηχείων είναι ιδανικό για το σύστημα οικιακού κινηματογράφου σας, χάρη στα δυναμικά επιδαπέδια ηχεία Surround που ζωντανεύουν τις ταινίες και τη μουσική σας και τα διακριτικά ηχεία ήχου Surround, για ήχο που σας περιβάλλει από παντού.

Αναβαθμίστε την εμπειρία προβολής με το σετ 5 ηχείων ήχου Surround

Ακούστε ήχο με φυσικό βάθος και απόλυτη καθαρότητα. Αυτό το ηχείο οικιακού κινηματογράφου διαθέτει δύο επιδαπέδια ηχεία, δύο δορυφορικά ηχεία και ένα μικρό κεντρικό ηχείο για να πλημμυρίζει το χώρο σας με ήχο υψηλής ποιότητας. Τα μπροστινά ηχεία περιλαμβάνουν δύο γούφερ MRC, ένα σούπερ τουίτερ και ένα μαλακό τουίτερ θόλου για την αναπαραγωγή μουσικής και ταινιών.

Σούπερ τουίτερ για πεντακάθαρες υψηλές νότες

Απολαύστε μουσική ή διαλόγους με πεντακάθαρες υψηλές νότες. Τα σούπερ τουίτερ WD που τοποθετούνται στα μπροστινά ηχεία δημιουργούν ένα ευρύ πεδίο ήχου που διαχέεται με την ίδια ποιότητα σε όλα τα σημεία του χώρου. Οι υψηλές συχνότητες αναπαράγονται με την καθαρότητα και τις λεπτομέρειες του ήχου υψηλής ανάλυσης, για να απολαμβάνετε καθηλωτικό ήχο όπου και αν κάθεστε.

Κωνικό υβριδικό γούφερ με ενίσχυση Mica για ήχο χωρίς παραμόρφωση

Απολαύστε πιο δυνατά και καθαρά μπάσα. Στα περισσότερα ηχεία χρησιμοποιούνται χάρτινοι κώνοι, που με τον καιρό "σπάνε" και φθείρονται, με αποτέλεσμα ο ήχος να παραμορφώνεται. Τα γούφερ από ίνες με ενίσχυση Mica (MRC) είναι ανθεκτικά και διατηρούν το σχήμα τους ακόμα και κατά την κίνηση σε συνθήκες υψηλής πίεσης και ταχύτητας, ώστε να απολαμβάνετε έντονα μπάσα χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα ήχου.

Ακροδέκτες υψηλής ποιότητας για αυθεντικό ήχο

Η κακή σύνδεση των στοιχείων μπορεί να επηρεάσει σημαντικά τη συνολική ποιότητα του ήχου. Το σετ ηχείων για συστήματα οικιακού κινηματογράφου χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας ακροδέκτες που περιορίζουν τις παραμορφώσεις και σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε ήχο με όλες τις πλούσιες λεπτομέρειες που του αξίζουν.

Προδιαγραφές

  • Ευέλικτη ρύθμιση ήχου Surround 5 καν.

  • Τα μπροστινά ηχεία διαθέτουν σούπερ τουίτερ ευρείας διασποράς

  • Περιβλήματα ανάκλασης μπάσων για ήχο χαμηλών τόνων χωρίς παραμορφώσεις

  • Ανθεκτική κατασκευή με κορυφαία εξαρτήματα ήχου

  • 2 επιδαπέδια ηχεία 145 W, 1 κεντρικό ηχείο 145 W, 2 ηχεία Surround 100 W

Απόκριση συχνότητας
45 Hz-50 KHz
Μπροστινό ηχείο
2
Κεντρικό ηχείο
1
Ήχος Surround
2
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον