ΗΧΕΙΑ ΓΙΑ HOME CINEMA

Στερεοφωνικό επιδαπέδιο ηχείο

SS-NA2ES
Στερεοφωνικό επιδαπέδιο ηχείο: εικόνα

Ενδεικτικά από

3.100,00 €

Στερεοφωνικό επιδαπέδιο ηχείο: φωτογραφίες
Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος, από το σήμα μέχρι το ηχείο, συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Ξαναζήστε την εμπειρία αίθουσας συναυλιών

Το SS-NA2ES προορίζεται για όσους αναζητούν την καλύτερη ποιότητα ήχου και την άψογη κατασκευή. Πρόκειται για μια βελτιωμένη εμπειρία ακρόασης που ζωντανεύει τη μουσική και τις ταινίες.

Κατασκευασμένο για φυσικό ήχο

Η ευρωπαϊκή σημύδα είναι ένα υλικό γνωστό για την ακουστική του αντήχηση. Όταν χρησιμοποιηθεί με παραδοσιακές τεχνικές, αποδίδει ζεστό ήχο με μουσική ακρίβεια.

Σκανδιναβικό ξύλο
Ευρωπαϊκό ξύλο

Η σκληρή υφή της ευρωπαϊκής σημύδας έχει ως αποτέλεσμα την ιδανική αντήχηση.

Ιαπωνική κατασκευή
Ιαπωνική κατασκευή

Με βάση τις παραδοσιακές Ιαπωνικές μεθόδους ξυλοτεχνίας, δημιουργείται μια ανθεκτική καμπίνα.

Ακούστε κάθε όργανο ξεχωριστά

Το σύστημα I-Array™ χρησιμοποιεί μια μοναδική σχεδίαση και διάταξη των τουίτερ που συνδυάζει πολλές πηγές ήχου χωρίς χρωματισμούς ή ανάμιξη των ήχων.

Σύστημα I-Array
Καμπίνα δύο τμημάτων
Διαχωρισμός των υψηλών από τις χαμηλές νότες

Στο εσωτερικό του ηχείου, μια καμπίνα δύο τμημάτων απομονώνει το γούφερ από τους υπόλοιπους οδηγούς. Με αυτόν τον τρόπο, αποτρέπεται η διάχυση των κραδασμών και διασφαλίζεται ο καθαρός, φυσικός ήχος.

Ήχος από το δάπεδο μέχρι την οροφή

Κάθε επιδαπέδιο ηχείο διαθέτει 6 οδηγούς, οι οποίοι κυμαίνονται από ένα τουίτερ μαλακού θόλου 25 mm για τις υψηλές συχνότητες μέχρι 2 γούφερ διπλών οδηγών 165 mm για βαθιά μπάσα.

Έτοιμος οικιακός κινηματογράφος

Το SS-NA2ES λειτουργεί τέλεια με τη σειρά ηχείων ES της Sony, παρέχοντας ζωντανή αναπαραγωγή μουσικής και έντονες μουσικές επενδύσεις ταινιών.

Ήχος ευρέος φάσματος

Μην χάσετε ξανά ούτε μία νότα. Το SS-NA2ES σάς δίνει τη δυνατότητα να ακούτε πεντακάθαρες υψηλές νότες και βαθιές χαμηλές νότες με εύρος συχνοτήτων 45Hz έως 45kHz.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Επιδαπέδιο ηχείο 3 δρόμων, 6 οδηγών, με ανάκλαση μπάσων

  • Σύστημα τουίτερ I-Array™ για φυσικό ήχο

  • Χειροποίητη, ανθεκτική καμπίνα από ευρωπαϊκό ξύλο

  • Καμπίνα 2 τμημάτων για απομόνωση των γούφερ

  • Εύρος συχνοτήτων 45 Hz έως 45 kHz

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον