Στερεοφωνικό ηχείο ραφιού: φωτογραφίες
Απαράμιλλη ποιότητα, όπως ακριβώς δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος, από το σήμα μέχρι το ηχείο, συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Εξαιρετικός ήχος σε μέγεθος κατάλληλο για ράφια

Όταν ακούτε τη μουσική σας στο SS-NA5ES είναι σαν να την ακούτε όπως δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη. Το μοναδικό σύστημα τουίτερ και τα χειροποίητα ηχεία σάς προσφέρουν φυσικό, ζωντανό ήχο.

Ακούστε κάθε όργανο ξεχωριστά

Το σύστημα I-Array™ χρησιμοποιεί μια μοναδική σχεδίαση και διάταξη των τουίτερ που συνδυάζει πολλές πηγές ήχου χωρίς χρωματισμούς ή ανάμιξη των ήχων.

Σύστημα I-Array
Κατασκευασμένο για φυσικό ήχο

Το ξύλο ευρωπαϊκής σημύδας είναι ένα υλικό που είναι γνωστό για την ακουστική του αντήχηση. Κατασκευασμένο με παραδοσιακές τεχνικές, παρέχει ακριβή, αλλά παράλληλα "ζεστό" ήχο.

Σκανδιναβικό ξύλο
Ευρωπαϊκό ξύλο

Η σκληρή υφή της ευρωπαϊκής σημύδας έχει ως αποτέλεσμα την ιδανική αντήχηση.

Ιαπωνική κατασκευή
Ιαπωνική κατασκευή

Με βάση τις παραδοσιακές Ιαπωνικές μεθόδους ξυλοτεχνίας, δημιουργείται μια ανθεκτική καμπίνα.

Καμπίνα δύο τμημάτων
Διαχωρισμός των υψηλών από τις χαμηλές νότες

Στο εσωτερικό του ηχείου, μια καμπίνα δύο τμημάτων απομονώνει το γούφερ από τους υπόλοιπους οδηγούς. Με αυτόν τον τρόπο, αποτρέπεται η διάχυση των κραδασμών και διασφαλίζεται ο καθαρός, φυσικός ήχος.

"Ηχείο-κόσμημα" σε μέγεθος κατάλληλο για ράφια

Κάθε ηχείο ραφιού διαθέτει 4 οδηγούς: Ένα τουίτερ μαλακού θόλου 25 mm και δύο 19 mm για τις υψηλές συχνότητες και ένα κωνικό γούφερ αλουμινίου 130 mm για το μπάσο.

Ηχεία ραφιού, με 4 οδηγούς
Έτοιμος οικιακός κινηματογράφος

Το SS-NA5ES λειτουργεί τέλεια με τη σειρά ηχείων ES, παρέχοντας την πιο ζωντανή αναπαραγωγή μουσικής και έντονες μουσικές επενδύσεις ταινιών.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

  • Ηχείο ραφιού 2 δρόμων, 4 οδηγών, με ανάκλαση μπάσων

  • Σύστημα τουίτερ I-Array™ για φυσικό ήχο

  • Χειροποίητη, ανθεκτική καμπίνα από ευρωπαϊκό ξύλο

  • Καμπίνα 2 τμημάτων για απομόνωση των γούφερ

  • Εύρος συχνοτήτων 45 Hz έως 45 kHz

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον