ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Ασύρματα ηχεία υπογούφερ BRAVIA®

SWF-BR100

Ασύρματα ηχεία υπογούφερ BRAVIA®: εικόνα

whiteblack

Ενδεικτικά από

327,61 €

Ασύρματα ηχεία υπογούφερ BRAVIA®: φωτογραφίες
Ασύρματα ηχεία υπογούφερ BRAVIA®: φωτογραφίες

Σχεδιασμένα για δυνατά μπάσα

Υπογούφερ αποκλειστικά για BRAVIA®

Ενισχύστε τις ταινίες με πλούσια, δυνατά μπάσα. Δεν απαιτούνται καλώδια ή ειδική εγκατάσταση - το ασύρματο υπογούφερ συντονίζεται αυτόματα στις καλύτερες ρυθμίσεις για τα νέα μοντέλα BRAVIA®. Μικρό, στιλάτο πλαίσιο για κάθε χώρο.

Νιώστε τη διαφορά

Το SWF-BR100 διαθέτει έναν εντυπωσιακό ψηφιακό ενισχυτή 100 W, που προσφέρει μοναδική καθαρότητα και ιδανικό επίπεδο ισχύος για συστήματα οικιακού κινηματογράφου. Η καμπίνα, κατασκευασμένη από ίνα μέτριας πυκνότητας και πάχους 18 mm, ενισχύει τη μονάδα ηχείου, για πλούσιο και φυσικό ήχο.

Κώνος Mica

Δυναμικός ήχος, τέλεια ρυθμισμένος

Ο κυψελοειδής κώνος Mica με επένδυση αφρού μειώνει την παραμόρφωση και εξασφαλίζει μοναδική απόκριση μπάσων, ενώ το υπογούφερ προσαρμόζει κατάλληλα τον ήχο ανάλογα με το μοντέλο BRAVIA®.

Μικρό, απλό, ασυναγώνιστο

Χάρη στο μικρό του μέγεθος, το ασύρματο υπογούφερ χωράει σχεδόν παντού και σας αφήνει περισσότερο χώρο για να καθίσετε αναπαυτικά και να απολαύστε τα μπάσα.

Η ασύρματη συνδεσιμότητα είναι πιο εύκολη από ποτέ

Σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα οικιακού κινηματογράφου, μπορείτε να ρυθμίσετε εύκολα το ασύρματο υπογούφερ σε τρία απλά βήματα, χωρίς να χρειάζεται να ρυθμίσετε μη αυτόματα τον ήχο.

Εύκολη τοποθέτηση

Υπογούφερ μικρού μεγέθους που χωράει παντού – συνδέστε το και είστε έτοιμοι.

Σύνδεση

Συνδέστε το γρήγορα στην τηλεόραση, μέσω της υποδοχής ακουστικών και ενός USB stick.

Ασύγκριτη ψυχαγωγία

Πάρτε το συμβατό τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης και απολαύστε ταινίες με δυνατά μπάσα.

Μόνο με ένα κλικ

Αφού ολοκληρώσετε τη ρύθμιση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης για να ελέγχετε τα πάντα. Αν θέλετε να προσαρμόσετε μη αυτόματα τις λεπτομερείς ρυθμίσεις ήχου, όπως το σχετικό επίπεδο ήχου του υπογούφερ, τη συχνότητα αποκοπής ή τη φάση, μπορείτε να το κάνετε με το κανονικό τηλεχειριστήριο.

Προδιαγραφές
  • Εύκολη εγκατάσταση με τροφοδοσία ρεύματος AC

  • Ψηφιακός ενισχυτής 100 W

  • Λειτουργεί στις συχνότητες 5,2/5,8 GHz

  • Ελέγξτε την ένταση του ηχείου από το μενού της τηλεόρασης

  • Συμβατότητα με μοντέλα BRAVIA® των σειρών W/X του 2014

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Κάρτα εγγύησης (ανάλογα με τη χώρα), Καλώδιο ήχου (1 (μονοφωνικό)), Έγχρωμη ετικέτα για το χαρτόκουτο, Ασύρματος πομποδέκτης (UWT-BR100)

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας