Τι νέο θα δείτε στην IFA 2018

Δείτε πώς τα πιο πρόσφατα προϊόντα μας κάνουν την αγαπημένη σας ψυχαγωγία να ακούγεται πιο αυθεντική, να φαίνεται πιο φυσική και να προσφέρει μια πιο συναρπαστική εμπειρία. #SonyIFA

Κορυφαίος ρεαλισμός

Η σχεδίαση τηλεοράσεων που μεταφέρουν πιστά την πρόθεση του δημιουργού είναι το πάθος μας. Η σειρά MASTER Series πληροί τα αυστηρά κριτήρια των μηχανικών μας και κάνει τις όμορφες εικόνες πραγματικότητα. Για πρώτη φορά, οι δημιουργοί μπορούν να δουν το όραμά τους να ζωντανεύει στο σπίτι. 

WH-1000XM3

ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

Τα ακουστικά WH-1000XM3 σάς προσφέρουν ακόμα βαθύτερη σιωπή, με επιπλέον βελτιώσεις στην κορυφαία τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου της Sony, και έξυπνη εμπειρία ακρόασης που προσαρμόζεται στις συνθήκες.

WF-SP900

Μουσική που σας ταξιδεύει

Στο τρέξιμο, στην πισίνα ή μέσα στη θάλασσα, τα WF-SP900 είναι ό,τι χρειάζεστε για να υπερβείτε τα όρια. Με πραγματικά ασύρματη σχεδίαση και ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης 4 GB, απολαμβάνετε μουσική παντού.

SRS-XB01

Σχεδίαση μικρού μεγέθους, ισχυρός ήχος

Προσθέστε μπάσα στην αγαπημένη μουσική σας με αυτό το εύχρηστο ηχείο που αποδίδει εντυπωσιακό ήχο παρά το μικρό του μέγεθος.

FES WATCH U

Η ώρα με τους δικούς σας όρους 

Νέα διάσταση στη μόδα με το FES Watch U. Η πρόσοψη και το λουράκι είναι κατασκευασμένα από εύκαμπτο ηλεκτρονικό χαρτί με ενεργό ψηφιοπίνακα και η εμφάνισή του αλλάζει με το πάτημα ενός κουμπιού.

Xperia XZ3

Δείτε περισσότερα. Ακούστε περισσότερα. Νιώστε περισσότερα.

Αποδράστε από την καθημερινότητα σε έναν κόσμο ψυχαγωγίας με το Xperia XZ3. Οθόνη HDR OLED, στερεοφωνικά ηχεία, Dynamic Vibration System και μοναδική, λεπτή σχεδίαση χωρίς περιθώρια.

Παρακολουθήστε την εναρκτήρια ομιλία της Sony στην IFA 2018

Δείτε τα τελευταία προϊόντα και τις καινοτομίες που κυκλοφόρησαν στην αγορά.

Sony στην IFA 2018: δελτίο τύπου

Στη σελίδα τύπου θα βρείτε νέα, απόψεις και σχολιασμό από την IFA 2018.

Ανακαλύψτε το My Sony

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό "My Sony" για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες εξελίξεις από τη Sony.