Εφαρμογή και λογισμικό
Λογισμικό, εφαρμογές και υπηρεσίες της Sony που υποστηρίζουν τη δημιουργικότητά σας
Imaging Edge Mobile
Imaging Edge Mobile

Εφαρμογή για κινητές συσκευές

Εφαρμογή κινητών για μεταφορά φωτογραφιών με Wi-Fi®, με τη λειτουργία "Auto background transfer to Smartphone" (Αυτόματη μεταφορά παρασκηνίου με smartphone) κατά τη φωτογράφιση και κοινοποίηση μέσω SNS. Αποστολή ταινίας 4K από μηχανή σε κινητό, απομακρυσμένος έλεγχος της ζωντανής προβολής από κινητό και προσθήκη στοιχείων τοποθεσίας.

Πρόσθετο επεξεργασίας ταινίας
Πρόσθετο επεξεργασίας ταινίας

Εφαρμογή για κινητές συσκευές

Η εφαρμογή επεξεργασίας ταινίας απλοποιεί τη δημιουργία ταινιών, πετυχαίνοντας σταθερή εικόνα σαν να χρησιμοποιείτε αναρτήρα. Ακόμα, τα κινούμενα θέματα επανακαδράρονται ιδανικά, ενώ η περικοπή σε διάφορες αναλογίες εικόνας εξασφαλίζει απόλυτη συμβατότητα με τις αναλογίες εικόνας των ταινιών SNS.

Remote/Viewer/Edit
Remote/Viewer/Edit

Εφαρμογές για επιτραπέζιο υπολογιστή

Αποδοτικότερη εργασία με εφαρμογές υπολογιστή Imaging Edge. "Remote" [Τηλεχειρισμός] για ζωντανό έλεγχο και παρακολούθηση λήψης μέσω PC, "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και "Edit" [Επεξεργασία] για τελική εμφάνιση παραδοτέων από δεδομένα RAW. Πλήρης αξιοποίηση των αρχείων Sony RAW και υψηλότερη παραγωγικότητα.

IPTC
IPTC Metadata Preset

Δημιουργήστε και εξαγάγετε μεταδεδομένα IPTC για την α9, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε αυτόματα στις εικόνες σας ετικέτες πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς και άλλων περιγραφικών στοιχείων τη στιγμή της λήψης.

Capture One for Sony
Capture One for Sony

Με το δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας Capture One Express (for Sony), έχετε εμφάνιση RAW, εύκολη διαχείριση και πανίσχυρη επεξεργασία. Αγοράζοντας το Capture One Pro (for Sony) αυξάνετε τις δυνατότητες επεξεργασίας και λήψης με μεταφορά.

PlayMemories
PlayMemories Home
PlayMemories Home

Εισαγάγετε εύκολα φωτογραφίες και βίντεο στον Mac® ή το PC σας με απλά εργαλεία επεξεργασίας και κοινής χρήσης, που θα αναδείξουν τις εικόνες σας.

Άλλο χρήσιμο λογισμικό
Λογότυπο Action Cam
Action Cam Movie Creator

Δωρεάν λογισμικό για εκπληκτικά βίντεο δράσης. Με αργή κίνηση, εμφάνιση δεδομένων GPS και επεξεργασία πολλών καμερών, μπορείτε να πρωταγωνιστήσετε στο δικό σας αριστούργημα δράσης.

Λογότυπο συσκευής εγγραφής μουσικής/βίντεο
MVR studio

Με το "MVR studio", εισάγετε και επεξεργάζεστε ήχο και βίντεο που εγγράψατε με τη συσκευή εγγραφής μουσικής/βίντεο HDR-MV1. Ενισχύστε τον ήχο με εφέ και επεξεργασία κυματομορφής, και κοινοποιήστε τον στο YouTube.