Εφαρμογές και λογισμικό
Λογισμικό, εφαρμογές και υπηρεσίες της Sony που υποστηρίζουν τη δημιουργικότητά σας
Imaging Edge Mobile
Imaging Edge Mobile

Εφαρμογή για κινητές συσκευές

Με αυτή την εφαρμογή για κινητά μπορείτε να μεταφέρετε τις φωτογραφίες σας μέσω Wi-Fi® και της λειτουργίας "Auto background transfer to Smartphone" (Αυτόματη μεταφορά σε smartphone στο παρασκήνιο) κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ενώ τις κοινοποιείτε μέσω SNS εύκολα και γρήγορα. Σας δίνετε επίσης η δυνατότητα αποστολής βίντεο 4K από τη φωτογραφική μηχανή σας στο κινητό. Ακόμα, μπορείτε να ελέγχετε τη φωτογραφική μηχανή μέσω του κινητού σας, ενώ εκείνη τραβάει φωτογραφίες ή βίντεο, και να προσθέτετε πάνω στις φωτογραφίες σας τα στοιχεία της τοποθεσίας.

Movie Edit add-on
Movie Edit add-on

Εφαρμογή για κινητές συσκευές

Η εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο απλοποιεί τη δημιουργία βίντεο, επιτυγχάνοντας σταθερή εικόνα σαν να χρησιμοποιείτε gimbal. Ακόμα, μπορείτε να λάβετε τη βέλτιστη αναδιάταξη πλασίου των κινούμενων θεμάτων σε ένα βίντεο, ενώ η περικοπή σε διάφορες αναλογίες εικόνας εξασφαλίζει απόλυτη συμβατότητα με τις αναλογίες εικόνας των βίντεο SNS.

Εικόνα
Imaging Edge Webcam

Εφαρμογή για υπολογιστή

Μια εφαρμογή με την οποία μπορείτε εύκολα να συνδέσετε μια φωτογραφική μηχανή Sony και να τη χρησιμοποιείτε ως κάμερα web για ζωντανή μετάδοση ροής ή για διασκέψεις μέσω διαδικτύου.

Remote/Viewer/Edit
Remote/Viewer/Edit

Εφαρμογές για επιτραπέζιο υπολογιστή

Απογειώστε τις φωτογραφίες σας με την εφαρμογή για υπολογιστές Imaging Edge. Χρησιμοποιείστε τη λειτουργία "Remote" [Τηλεχειρισμός] για ζωντανό έλεγχο και παρακολούθηση λήψης μέσω PC, τη λειτουργία "Viewer" [Λειτουργία προβολής] για προεπισκόπηση, αξιολόγηση και επιλογή φωτογραφιών και τη λειτουργία "Edit" [Επεξεργασία] για να μετατρέψετε τα RAW data σε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας, έτοιμες για αποστολή. Λάβετε το καλύτερο απότέλεσμα από τα αρχεία Sony RAW και διαχειριστείτε τις παραγωγές σας πιο αποτελεσματικά.

IPTC
IPTC Metadata Preset

Δημιουργήστε και εξαγάγετε μεταδεδομένα IPTC για την α9, ώστε να μπορείτε να προσθέτετε αυτόματα στις εικόνες σας ετικέτες πνευματικών δικαιωμάτων, καθώς και άλλων περιγραφικών στοιχείων τη στιγμή της λήψης.

Capture One for Sony
Capture One for Sony

Με το δωρεάν βραβευμένο λογισμικό επεξεργασίας Capture One Express (for Sony), έχετε τη δυνατότητα βελτίωσης των αρχείων RAW, εύκολη διαχείριση και ισχυρή επεξεργασία. Αγοράζοντας το Capture One Pro (for Sony) αυξάνετε τις δυνατότητες επεξεργασίας και λήψης με μεταφορά.

PlayMemories
PlayMemories Home
PlayMemories Home

Εισαγάγετε εύκολα φωτογραφίες και βίντεο στον Mac® ή το PC σας με απλά εργαλεία επεξεργασίας και κοινής χρήσης, που θα αναδείξουν τις εικόνες σας.

Άλλο χρήσιμο λογισμικό
Λογότυπο Action Cam
Action Cam Movie Creator

Δωρεάν λογισμικό για εκπληκτικά βίντεο δράσης. Με αργή κίνηση, εμφάνιση δεδομένων GPS και επεξεργασία πολλών καμερών, μπορείτε να πρωταγωνιστήσετε στο δικό σας αριστούργημα δράσης.

Λογότυπο συσκευής εγγραφής μουσικής/βίντεο
MVR studio

Με το "MVR studio", εισάγετε και επεξεργάζεστε ήχο και βίντεο που εγγράψατε με τη συσκευή εγγραφής μουσικής/βίντεο HDR-MV1. Ενισχύστε τον ήχο με εφέ και επεξεργασία κυματομορφής, και κοινοποιήστε τον στο YouTube.