Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες
Κατακόρυφη λαβή: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ισότιμη δυνατότητα χειρισμού σε κάθετη και οριζόντια θέση

Η σχεδίαση του σώματος της VG-C3EM καθιστά το χειρισμό της σχεδόν εξίσου εύκολο σε οριζόντια θέση όσο και στην κατακόρυφη, χάρη στα πλήκτρα και τα χειριστήρια που είναι σχεδόν ίδια με εκείνα στο πίσω μέρος του σώματος της φωτογραφικής μηχανής. Για παράδειγμα, η κατακόρυφη λαβή διαθέτει ρυθμιστικό πολλαπλής επιλογής για γρήγορη επιλογή ενός σημείου αυτόματης εστίασης.

Σε σχήμα λαβής για σίγουρο κράτημα

Το σχήμα της λαβής VG-C3EM σάς επιτρέπει να την κρατάτε εξαιρετικά σταθερά, προσφέροντας την ίδια σιγουριά στις λήψεις σε κατακόρυφη θέση που νιώθετε και στις λήψεις σε οριζόντια θέση.

Σχεδόν 2 φορές μεγαλύτερη αντοχή

Το περίβλημα της κατακόρυφης λαβής VG-C3EM χωράει δύο μπαταρίες NP-FZ100. Μπορείτε να ελέγξετε την οθόνη LCD για να δείτε την υπόλοιπη ισχύ της μπαταρίας που χρησιμοποιείται, σε μορφή ποσοστού (ελάχιστη μονάδα 1%) στην ένδειξη ισχύος. Όταν εξαντλείται η ισχύς της μίας μπαταρίας, αυτόματα ενεργοποιείται η άλλη, για αδιάλειπτη λειτουργία.

Φόρτιση μέσω USB στο σώμα της φωτογραφικής μηχανής

Μπορείτε να φορτίσετε μπαταρίες προσαρτημένες στην κατακόρυφη λαβή, χρησιμοποιώντας τη θύρα USB της φωτογραφικής μηχανής, χωρίς να αφαιρέσετε τη λαβή από το σώμα της μηχανής.

Εξωτερική κατασκευή από εξαιρετικά άκαμπτο αλουμίνιο

Κατασκευασμένη από κράμα μαγνησίου, όπως και την α9, αυτή η λαβή είναι εξαιρετικά άκαμπτη και ελαφριά.

Ιδιαίτερη προσοχή στην αντοχή στη σκόνη/υγρασία

Τα πλήκτρα και τα χειριστήρια διαθέτουν αποτελεσματική στεγανοποίηση για προστασία από τη σκόνη και την υγρασία, όπως και οι θύρες και οι ηλεκτρικές επαφές, για βαριά χρήση σε αντίξοες συνθήκες λήψης.

Πληροφορίες συμβατότητας

 

Μετάβαση στη σελίδα Υποστήριξη

Σημείωση

Η ταυτόχρονη εγκατάσταση αυτής της μονάδας με τον προσαρμογέα τοποθέτησης LA-EA2 / EA4 δεν υποστηρίζεται. Αν είναι τοποθετημένα και τα δύο ταυτόχρονα, η μικρή απόσταση ανάμεσα στη μονάδα και τον προσαρμογέα τοποθέτησης φακού δυσκολεύει τη σταθερή λαβή.

Προδιαγραφές

  • Διαστάσεις (Π × Υ × Β): Περίπου 126,9 x 107,9 x 61,8 mm (5 x 4 1/4 x 2 1/2 ίντσες)

  • Βάρος: Περίπου 272 g (9,6 oz)

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας